Movetec Solutions ApS


Stenhuggervej 2
5471 Søndersø
Tlf.: 64 89 28 05
E-mail: info@movetec.dk

www.movetec.dk

Kompetencer: Aktuatorer, elektromekaniske aktuatorer, lineære aktuatorer, servoer, løftesøjler, 2-delte løftesøjler, 3-delte løftesøjler, styringer og betjeninger, aluminiums søjler, elektriske løftesøjler, hydrauliske løftesøjler, hæve/sænke søjler, industrielle bordstel

MOVETEC producerer elektriske hæve/sænke løftesøjler i aluminium og aktuatorer til industrien, hvor de fortrinsvis bruges til indretning af ergonomiske arbejdspladser, men også til mange andre formål. Alle vore produkter er skræddersyede til netop deres applikation; det være sig slaglængde, hastighed og belastning.

Hos MOVETEC er vi meget fokuserede på at vedligeholde og videre udvikle produkt-programmet, både i design og produktionen af kvalitets løftesøjler og aktuatorer! MOVETEC har også udviklet software til programmering af vore egne løftesøjle-systemer og bruger mange ressourcer på at få helheden til at fremtræde på et meget højt niveau

MOVETEC startede i 2010 og har i flere år udviklet innovative aktuatorløsninger til industrien. MOVETEC er en professionel virksomhed med et team, der har flere års kompetence inden for lineær aktuatorteknologi, og har kunder i hele Europa.

MOVETEC PRODUCERER løftesøjler til industrien i høj kvalitet med et passende udvalg af styringer og betjeninger, samt funktioner der kræves af kundesegmentet.

HØJ KVALITET er en selvfølge hos MOVETEC. Vi leverer kun højkvalitetsprodukter til vores kunder for at sikre, at vores kunder får det bedste af det bedste.

GOD SERVICE er en stor del af vores koncept, da alle har krav på en fantastisk god service, om det så er før, de afgiver en ordre, eller efter, de har modtaget vores produkter, skal de føle, at vi har givet os 100 procent.

VORES VISION er, at kunne tilbyde den rette aktuatorløsning i høj kvalitet til alle kunder inden for industrien.

VORES OMDREJNINGSPUNKT er fleksibilitet, og vi gør alt for at tilpasse til netop deres applikation.

VORES MISSION er, at udvikle et bredt udvalg af løftesøjler, aktuatorer, styringer og betjeningspaneler i høj kvalitet, der svarer til de dynamiske krav fra kunderne.

MOVETEC – True Innovative Moving Technology

Cookie-indstillinger