Ny cartridge ventil fra Bürkert til enkel pilotventilstyring og nem integration i blokløsninger

Pladsforhold, flowrate og omkostningsbesparelser er afgørende kriterier, som skærper kravene til komponenterne i applikationen. Bürkerts nye cartridge ventil type 6164 er udviklet med det mål at forenkle pilotventilstyring ved nem integration af ventilen i blokløsninger og sprøjtestøbte kunststofkomponenter, hvorved der skabes en kompakt løsning. Ventilens store driftssikkerhed, en lang levetid og en høj flowrate gør ventilen til en særdeles attraktiv løsning.

Bürkerts nyudviklede 3/2-vejs cartridge ventil er fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer stor driftssikkerhed og lang levetid. Den kompakte størrelse gør cartridge ventilen specielt velegnet til brug i blokløsninger, hvor den ikke kræver montering på blokken, men nemt kan integreres via plug-and-play. Derved spares materiale, vægt og plads for det komplette automationssystem.

Cartridge ventilen udmærker sig også ved et højt flow og tryk, samt ved en særlig god sædekonstruktion, og den findes i mange varianter. Driftssikkerheden bekræftes af en levetid på mere en 100 millioner skift, og skiftetiden ved åbning og lukning af ventilen er på 10 ms (ved 1 bar tryk og 20 °C).

Ventilen kan fås med lysning fra 0,5 til 1,2 mm og med 12 og 24 V DC driftsspænding. Standardudgaven dækker trykområdet fra -0,8 til 10 bar med et effektforbrug på mindre end 0,7 W. Huset er af PEEK og pakningen af FKM.

Cartridge ventilen kan med fordel anvendes i Bürkerts ventilblokke, og et stort antal godkendelser og konformitetserklæringer giver mulighed for anvendelse i medicinske applikationer samt indenfor dentalteknik og styring af ilt i respiratorer.

bürkert

Hørkær 24
2730 Herlev
Tlf.   44 50 75 00

www.burkert.dk

LÆS også: Ansættelse af intern salgssupporter hos Bürkert-Contromatic A/S
Burkert Danmark A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger