Seco udvider deres tilbud på højtydende værktøjssystemer

To af virksomhedens nyeste værktøjssystemer, som sætter nye standarder inden for præcision og gennemtrængningsgrad, er de slanke, hydrauliske holdere EPB 5831-borepatroner og ER-til-Combimaster™-holderne.
 
Slanke, hydrauliske EPB 5831-borepatroner
Seco har udvidet deres serie af hydrauliske holdere til også at omfatte den nye EPB 5831 med en slank profil, der gør den velegnet til semislet- og sletbearbejdning, hvor pladsen er trang, som f.eks. smalle formhulrum. Udover deres slanke design, fås holderne i lange arbejdslængder på 150 mm og 200 mm, som derfor kan nå langt ind i arbejdsemnets hulrum.

 

Disse nye hydrauliske holdere anvender et højt tryk og en enkelt tryksat skrue, som griber ensartet omkring skæreværktøj med små diametre. Denne sikre fastspænding resulterer i ekstrem præcision og stor gentagelsesnøjagtighed samt et kast på mindre end 5 µm ved 3xD, der giver en fremragende overfladefinish.

EPB 5831 passer til værktøj med diametre på 6 mm, 8 mm, 10 mm og 12 mm, og med brugen af reduktionsbøsninger kan der sættes forskellige skafttyper og -diametre i holderen. Med en reduktionsbøsning kan en hydraulisk holder på 12 mm f.eks. holde værktøj på hhv. 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm og 10 mm. Holdere fås i maskinindfæstningerne: HSK-A63, HSK-A100, BT 40 og Seco-Capto™.

ER-til-Combimaster-holdere
Secos nye ER-til-Combimaster-holdere giver brugervenlighed, stabilitet og ubegrænsede muligheder på maskiner til multitasking. Dette unikke system kombinerer ER-koniske omløbere, ER-fastspændingsomløber og et kuglelejeinterface, som giver mulighed for uovertruffen værktøjspositionering og fastspænding under opsætningen.

ER-til-Combimaster-værktøjssystemet, der er yderst fleksibelt, udfører plan-, side- og skivefræsebearbejdninger med vendeplattebaserede fræsere i modsætning til massive pindfræsere. Det giver mulighed for større materialefjernelsestakter som følge af kapaciteter med større skærediameter. Derudover sparer systemets kompakte design med korte udhæng plads i bearbejdningsområdet, hvilket resulterer i forbedret sikkerhed og driftssikkerhed.

Combimaster fås i tre ER-størrelser – 25, 32 og 40 – og fem Combimaster-tilslutninger med forskellige gevindstørrelser fra M8 til M20. Systemet understøtter en lang række udskiftelige fræsehoveder, særligt dem i Secos Turbo-serie.

Cookie-indstillinger