Knauf Insulation – For energirådgiverne er kun Knauf Insulation godt nok

– Fordelene ved Knauf Insulation er mange, og vi vælger Supafil Frame og Supafil Loft til alle vores isoleringsjob, både nybyggeri og renovering. Et ældre hus, der energirenoveres, kan nemt gå fra G til C-standard, når vi er færdige, og for husejeren betyder det mange dejlige kroner, som spares på opvarmning af huset.
Jyderup Tømrer- og Murerforretning Aps arbejder hovedsageligt i nærområdet i det vestlige Sjælland og har en halv snes medarbejdere. Firmaet vokser støt takket være det lokale netværk og tilfredse kunder.
Det var anderledes, da krisen ramte Danmark i 2007. Der var der mange job, der forsvandt, noget, som man nu arbejder hårdt og succesfuldt på at få tilbage.
– Ingen opgave er for lille, og alle kunder er lige vigtige, siger Andreas Poulsen, der er ansvarlig for administration og markedsføring i virksomheden.

Virksomheden udfører stort set alt inden for byggeri og renovering, alt fra nybyggeri og tilbygning til renovering, tagdækning, døre og vinduer. Derudover er de certificeret energirådgiver. 

Store besparelser
– Vi vejleder vores kunder, så de får de bedste produkter på rette sted, siger Andreas Poulsen og fortsætter.
– En boligejer kan spare en masse penge på at lade os gennemgå huset og se, hvor der skal gøres noget, og hvad der skal gøres.

Et vigtigt redskab er termografi for at se præcis, hvor huset lækker varme og har brug for ekstra isolering.
– Vi ved af erfaring, hvilke dele af huset der trænger mest, men det er ofte psykologisk vigtigt for kunden at se med egne øjne, hvor varmen forsvinder hen. Det giver også en ekstra sikkerhed for os.
Valget af isolering er også blevet truffet omhyggeligt.
– Vi arbejder med de produkter, som vi mener er bedst, og vi er certificerede til at indblæse Supafil Frame, Loft og Hulmur. Der er mange fordele ved Knauf Insulation, og vi vælger produktet til alle vores isoleringsjob, fordi det er både bedre og billigere end andre produkter, som vi har prøvet. 

Grundigt uddannede
Kvalitet gennemsyrer også udførelsen. Virksomheden har taget kurser og er blevet certificeret af Knauf Insulation. Desuden har man regelmæssig kontakt med Knauf Insulation for at få tip og ideer til at gå foran og kunne give kunderne den bedste service. Det er en selvfølge, at alle medarbejdere arbejder med korrekt beskyttelsesudstyr.
– Supafil er utrolig nemt at arbejde med, både i vægge og lofter. Vi sparer utroligt meget tid med Knauf Insulations produkter. Tid, som kommer både os og kunderne til gode. Vi bruger deres produkter til både nybyggeri og energirenovering, siger Andreas Poulsen.

Og resultatet ved energirenovering er slående.
– Et ældre hus, som energirenoveres, kan let gå fra G til C-standard, når vi er færdige. For ejendommens ejer betyder det, at der spares mange dejlige kroner på opvarmning. Desuden har vi i Danmark en meget god og gunstig skatteordning for folk, der energirenoverer deres huse, forklarer Andreas Poulsen.

Knauf A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger