Plastindustriens Kompositsektion søger indstillinger til Danish Composite Award

Det gør sektionen igen i år 2017, men denne gang har prisen fået lidt mere bredde og et nyt navn: Danish Composite Award. Der er åben for indstillinger af kandidater frem til og med den 1. februar.
Kompositsektionen uddeler igen i 2017 en forsknings- og uddannelsespris til én eller flere studerende, der har fuldendt et afgangsprojekt eller tilsvarende i 2016, hvori anvendelse af kompositmaterialer indgår som et væsentligt element.

Formålet med prisen er, at fremme kendskabet og interessen for kompositmaterialer blandt studerende og samtidig styrke samarbejdet med landets uddannelsesinstitutioner.
Klaus Kamper (Jupiter Group A/S), formand for Plastindustriens Kompositsektion, fortæller:
– Vi er meget optaget af at fremhæve de gode historier, der er forbundet med anvendelsen af kompositter i mange forskellige sammenhænge. Det er også vores klare opfattelse, at kompositter vinder frem på flere og flere typer af uddannelsesinstitutioner. Derfor har vi valgt at gøre indstillingskriterierne til prisen lidt bredere end normalt, så vi kan få endnu flere kandidater til at være med i kampen om Danish Composite Award.
Udover hæderen og et diplom består prisen af en betalt deltagelse i JEC World Composite Show Europe Paris og i Kompositsektionens årsmøde 1. juni.

Vinderen bliver offentliggjort den 15. februar.

Læs mere om indstillingsprocessen og kriterierne for at modtage Danish Composite Award via dette link

Medlemmer af Plastindustriens Kompositsektion er eksempelvis leverandører af elementer til vindmølleindustrien, byggeriet og boligindretning.

LÆS også: VHGB – Nu har Danmark en grænseværdi for PCB i byggeaffald
Plastindustriens Kompositsektion søger indstillinger til Danish Composite Award's Firmaprofil
Cookie-indstillinger