Baron lancerer nyt innovativt rengøringssystem

Den danske virksomhed B+A A/S i Børkop, der producerer og sælger under navnet Baron, har nu opfundet et nyt og innovativt rengøringssystem til de mange tvangsblandere, som blandt andet anvendes af murere til blanding af cement. Systemet hedder Easy Clean, og der er tale om en indvendig plastforing af blanderne, som let isættes og fjernes efter endt brug. Herved undgår blandt andre mureren at skulle foretage den daglige og tidskrævende rengøring af blanderne:

– Vores kunder får mere og mere travlt, og derfor har vi fokus på at gøre hverdagen lettere for dem. En af dagens måske mest irriterende opgaver er rengøring af blanderne efter endt brug. Jo mere grundigt det gøres, jo bedre, men vi ved jo også godt, at det er tid, der ofte er den knappe ressource. Derfor har vi opfundet en foring af vores blandere, som eksempelvis kan isættes om morgenen og tages ud om aftenen. Efter endt brug kan den let rengøres eller smides væk, forklarer adm. direktør Carsten Filsø.

Barons tvangsblandere anvendes primært af murere til blanding af cement, men også eksempelvis til blanding af gummigranulat og lim i forbindelse med udlægning af stødabsorberende underlag på legepladser og lignende. Her har verdens største producent af gummigranulat, Genan i Viborg testet de nye foringer for Baron, og det har haft et positivt udfald:

– De nye forringer til tvangsblandere har gjort vores produkt væsentligt nemmere at arbejde med. Samtidig har de minimeret både gener og belastning for arbejdsmiljø og miljøet. Hele håndteringen af produktet og arbejdet med det, er blevet væsentligt lettere og både rengøringsarbejdet og dermed tidsforbruget er reduceret kraftigt, fastslår technical sales manager Carsten Sigvert fra Genan.

Baron har indsendt patentansøgning, og der er da også store forventninger til det nye produkt, som i første omgang nu er klar til det danske marked:

– Vi tillader os at forvente en hel del af Easy Clean. Der er jo tale om et simpelt produkt, hvor det er den gode ide, der er bærende. Derfor har vi sørget for en grundig patentering, siger han og fortsætter: – Vi tror på, at vi dels kan gøre livet lettere for vores kunder, og vi tror også på, at vi kan flytte markedsandele, fordi man ikke kan få tilsvarende rengøringssystemer hos andre blanderproducenter.

Plastforingen består af en foring, der dækker bunden, en foring, der dækker siderne af blanderen, et kantbånd samt plastskovle. Før ibrugtagning af blanderen isættes foringen, som tages ud igen efter endt brug. Foringen lægges herefter på en plan flade, hvor den let kan skylles af med en vandslange og evt. en kost. Takket være en særlig slip-let overflade gøres dette på kun få minutter. Udover at spare tid kan arbejdet også foregå i en bedre arbejdsstilling, og levetiden for tvangsblanderne kan forlænges betydeligt, fordi de ofte ætsende materialer i mindre grad kommer i kontakt med blandingskarret:

– Der er faktisk et utal af fordele ved det nye system. Blanderen kører bare bedre, når den er ren. Den bruger mindre strøm, og den er også lettere at løfte, når der ikke sidder store mængder fastsiddende materialer, slutter han.

Easy Clean kan fra denne uge købes hos forhandlere af Baron produkter

Se leverandører af betonblandere
Cookie-indstillinger