Monier A/S – Nyt praktisk arbejdsværktøj til udarbejdelse af udbudsmateriale om tag

På monier.dk kan du downloade “Udbudsbeskrivelse til tagprojekter” – et dokument, der indeholder en generel beskrivelse af, hvordan tagsten og tilbehør skal monteres. Du kan downloade både word- og pdf-filer. Det eneste, du skal gøre, er at følge udbudsbeskrivelsen trin for trin og undervejs træffe en række valg mellem alternative metoder, det kan f.eks. være valget mellem rygning lagt i mørtel og rygning monteret med ventileret rygningsbånd. Følges beskrivelsen, er du sikker på at få alt med, og at Moniers oplægningsvejledning er opfyldt.

Udover materiale- og arbejdsbeskrivelsen indeholder udbudsbeskrivelsen også uddybende kommentarer og referencer med link til både illustrationer, Tegl36 og Bygningsreglementet.

Med udbudsbeskrivelserne, der bygger på mange års viden og erfaringsindsamling, ønsker Monier at bidrage til at højne kvaliteten af dansk byggeri og undgå unødvendige fejl under byggeprocessen. Udbudsbeskrivelsen har Monier udarbejdet i samarbejde med arkitekter og rådgivende byggefolk, der har bidraget med feedback og sparring. Vi håber, at materialet har fået en detaljeringsgrad og et indhold, som mange byggefolk i fremtiden vil få stor glæde af.

Vi har foreløbig udarbejdet beskrivelser for samtlige Dantegl vingetagsten og B&C betontagsten. Prøv selv den nye udbudsbeskrivelse – gå ind på monier.dk og klik på fanebladet ”For Fagfolk/Brochurer/Udbudsbeskrivelser”. Vi vil løbende uploade udbudsbeskrivelser på de øvrige tagsten i Moniers sortiment.

 

Cookie-indstillinger