Rittal A/S – Opnå højere driftssikkerhed med målrettet luftføring

For at sikre dig mod fejl og nedbrud, som følge af overophedning af komponenter i elektronik- og automationsskabe, findes et tilbehør der retter køleluften derhen, hvor der er mest brug den.

Målretter den kolde luft
For at opnå optimal køling af alle komponenter helt ned til bunden af indkapslingen, findes et tilbehør til styring af den kolde luft.

– Tilbehøret vi har udviklet, sikrer luftcirkulationen i indkapslingen og forbedrer derved køleenhedernes energieffektivitet, siger Göran Bjelk, produktchef for Climate Control hos Rittal.
Luftkanalsystemet komplimenterer væg- og topmonterede køleenheder og kobles enkelt på enhedens udblæsning. Kanalerne fører her fra den kølede luft til bunden af indkapslingen. Luftstyringen betyder, at brugeren får mere nytte af køleenheden og højere driftssikkerhed.

Ekstra beskyttelse med filtermåtter
Fordi køleenhederne skal virke i forskellige miljøer, har Rittal også udviklet særlige filtre. Rittals køleenheder har en RiNano-belægning på kondensatorens lameller, hvilket medvirker, at tørt støv ikke klæber til overfladen. I normalt støvede omgivelser er filtre derfor ikke nødvendige, men i barske miljøer, kan det være nødvendigt.

Til brug i særligt støvede omgivelser fås derfor filtermåtte som fuldender køleenheden. Ved olietåge er metalfiltre kan rengøres og genbruges

LÆS også: LD Handel – Mobil og miljøvenligt rensekar
Rittal A/S – Opnå højere driftssikkerhed med målrettet luftføring's Firmaprofil
Cookie-indstillinger