AB Byggeprofiler – Ny dansk distributør for James Hardie

Valget er faldet på den nordjyske virksomhed AB Byggeprofiler.

AB Byggeprofiler, som tæller 12 mand og har base i Nørresundby, er netop valgt til at være distributør af James Hardie-produkter på det danske marked.

”Kæmpe gennembrud”
Det glæder direktør i AB Byggeprofiler, Allan Brunbjerg:

– Det er et kæmpe gennembrud for os, at James Hardie har valgt os som dansk partner. HardiePlank er det mest populære brand inden for facadeløsninger og nærmest synonymt med produktet. Samarbejdet giver os derfor nogle enormt spændende fremtidsmuligheder. Vi har en klar forventning om, at det nye samarbejde vil give et stort økonomisk afkast og allerede på kort sigt som minimum fordoble vores omsætning alene det næste år. Vi vækster allerede i forvejen, og den nye aftale er medvirkende til, at vi ser os om efter en ny og større lokation.

Kontoret i Nørresundby suppleres i dag af et lager i Aarhus, hvorfra virksomheden leverer til hele landet.

Godt kendskab til produkterne
Allan Brunbjerg stiftede AB Byggeprofiler for knap to år siden. Forinden har han bl.a. arbejdet i næsten 10 år hos James Hardie i Amsterdam. Her var han salgschef for Norden og Benelux-landene, hvilket betyder, at han i forvejen har et stort kendskab til produkterne. Og det har haft væsentlig betydning, da valget faldt på Nørresundby-virksomheden som distributør:

– Igennem min tid hos James Hardie har jeg opnået stort kendskab til produkterne, hvilket naturligvis er en stor fordel, og det har selvfølgelig også haft en positiv indflydelse på aftalen, at jeg kender James Hardies systemer såvel som organisationen, fortæller Allan Brunbjerg, der samtidig glæder sig over potentialet ved synergierne mellem AB Byggeprofilers eksisterende produktportefølje og James Hardie-produkterne:

– James Hardies produkter supplerer perfekt vores hidtidige sortiment, som blandt andet tæller tag- og facadeløsninger fra de kendte brands Plannja og Ruukki. Både funktions- og designmæssigt komplimenterer de HardiePlank godt i og med, at vi nu kan tilbyde specialfremstillede, færdige løsninger til facade og udhæng i corten, stål eller alu – såvel som tagrender. Samtidig er vi i gang med at udvide vores samarbejde med James Hardie til at omfatte resten af Europa, hvad angår inddækninger. Der er derfor gode muligheder for at udvide samarbejdet, siger han.

Se Leverandører af Facadebeklædninger
Cookie-indstillinger