Danfoss investerer i banebrydende sensorteknologi

Danfoss fortsætter investeringerne i ny teknologi, der skal sikre væksten. I første halvår af 2017 med cloudbaserede køleløsninger. Nu med købet af en såkaldt tyndfilm-teknologi, der anvendes i sensorer i applikationer med høje temperaturer og trykforhold. Med dette skridt imødekommer Danfoss det stigende behov for heavy duty-tryksensorer.

”Vi investerer i innovation på flere fronter for at skabe vækst og bygge ledende markedspositioner globalt. For os handler det om, at vi også i fremtiden skal være et skridt foran og blive ved med at levere det, som vores kunder efterspørger. Jeg ser frem til at se, hvordan købet af denne banebrydende sensorteknologi, som kan bruges på adskillige af vores forretningsområder, vil komme vores kunder til gode,” siger Kim Fausing, koncernchef og CEO i Danfoss A/S.

Tyndfilm-teknologien vil blive inkorporeret i Danfoss Industrial Automation under Danfoss Cooling.
”Vi oplever en stigende efterspørgsel på denne slags sensorer, og vi vil nu være i stand til at tilbyde en komplet portefølge af heavy duty-sensorer i mobilhydrauliske og industrielle motorer, hvor der er stærk vækst. Derudover vil en komplet portefølje inden for heavy duty-sensorer øge markedsandelen i sektoren for vedvarende energi,” siger Jürgen Fischer, President for Danfoss Cooling.

Købet omfatter også en grund på 6.000 kvadratmeter, inklusiv avancerede produktionsfaciliteter og et rent-rum på 700 kvadratmeter i nærheden af Hannover, Tyskland. I forbindelse med købet kan Danfoss byde velkommen til op mod 40 nye medarbejdere

Se Leverandører af Sensorer
Cookie-indstillinger