Klinger – Pressostater til tryk og differenstryk

Instrumenterne er fremstillet helt i rustfri stål, og kan anvendes til de fleste industrielle opgaver hvor der ønskes en pålidelig overvågning af trykket.

Serien omfatter 2 grundmodeller – en type til overvågning af relativt tryk i området -6 mbar til 600 bar, og en anden type for differenstryk i området 250 mbar til 10 bar. I begge typer påvirker trykket en rustfri membran, der, via et stempel, overfører bevægelsen til en mikroswitch. Pressostaterne kan leveres med enten en eller to, der sikrer nøjagtig og hurtig omskiftning – med en reproducerbarhed bedre end  1% af fuld skala.

Alarmpunktet indstilles med en justerskrue, der befinder sig under pressostatens låg. Vi kan også levere pressostaten med forindstillet switchpunkt – og sporbart certifikat for indstillingen.

Forbindelsen til processen er en gevind tilslutning som enten er ind- eller udvendig, mens de medieberørte dele er Rustfri stål (316L). Den indvendige membran kan dog leveres med forskellige former for coatning, hvis processen kræver det.

LÆS også: Klinger – Kalibreringsudstyr
KLINGER Danmark A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger