Atlas Copco udvider sortimentet af QES-generatorer op til 500 kVA

De nyeste modeller i sortimentet er QES 250, QES 325, QES 400 og QES 500, der alle er i overensstemmelse med trin 3 A-emissioner og tilgængelige i versioner på 50 Hz eller 60 Hz.

QES-generatorgear er udstyret med de brugervenlige controllere i Qc-serien. der tilvejebringer effekt inden for to klik, og det tager kun seks sekunder, før de er driftsklare. Med modellerne fra 250 kVA og derover er det muligt at tilslutte og implementere flere generatorer som et modulbaseret kraftværk, hvis parallelisering, belastningsdeling eller eksport af kraft er påkrævet. For at gennemføre dette kan brugerne vælge mellem enten en Qc 3012™ Multiple Gensets-synkroniseringscontroller eller Qc 3111™ Automatic Mains Failure (AMF)-synkroniseringscontroller.

De nye 250-500 kVA-modeller er udstyret med højkvalitets Volvo-motorer. Som de andre modeller i sortimentet har de nyeste QES-generatorer korrosionsbehandlede kabinetter, der afviser alle væsker inkl. kraftig nedbør. De er i stand til at køre kontinuerligt i op til 500 timer ved ekstremt høje (maks. +50°C) og lave (min. -25°C) temperaturer.

“Vores QES-generatorer udgør en permanent energikilde selv under de værste vejrforhold,” sagde Sergio Salvador, product marketing manager for generatorer til udlejnings- og bygge- og anlægsformål. “De nye tilføjelser til sortimentet tilbyder endnu større fleksibilitet for entreprenører inden for såvel byggeri- og anlægsvirksomhed som udlejningssektoren og især for dem, der er på udkig efter generatorer med fremragende plug-and-play egenskaber.”

All QES-generatorer inkluderer en brændstofeffektiv kraftstation, lyddæmpet stålkabinet og spildfri ramme med indbyggede lommer til gaffeltruck og løfteøje for at lette transport. De omfatter også en løfteramme, der kan modstå op til fire gange vægten på kompressoren såvel som en svær basisramme til at klare normal mobilisering. Endvidere kræver alle modeller i sortimentet kun 1 times vedligeholdelse for hver 500 driftstimer, og de har store låger for at give nem adgang i forbindelse med service.

Endvidere omfatter QES-sortimentet en standard DAVR (Digital Automatic Voltage Regulator) og en 300 procent overbelastningskapacitet, og det indebærer, at generatorerne kan bruges til at starte enhver elmotor inden for 20 sekunder.

Generatorerne forhandles af Erenfred Pedersen A/S

Se leverandører af generatorer her
Cookie-indstillinger