Brady – Effektiv sikkerhed i forbindelse med vedligeholdelse vha. den nye låseboks

Boksen kan bruges til opbevaring og transport af op til 6 hængelåse og nøgler og kan låses med op til 12 hængelåse, hvilket gør den til et særdeles praktisk værktøj for arbejdsgrupper og på tværs af skift, når energikontrolpunkterne for maskinerne skal låses i fra-positionen, indtil vedligeholdelsen er gennemført.

Nem opbevaring og transport
Den ultrakompakte låseboks er ideel til at gemme og transportere op til 6 almindelige hængelåse og kan sættes fast på en væg i nærheden af maskineriet, så hængelåsene er lige ved hånden. Den hårde plastikboks inkluderer også tre kroge til nøgler og er udstyret med et gennemsigtigt låg, så man kan se indholdet ved første øjekast. Boksen kan låses med op til 12 hængelåse, så større arbejdsgrupper kan isolere en maskine fra dens energiforsyning, indtil vedligeholdelsen er gennemført.

Mere sikker vedligeholdelse
Når alle håndtag og knapper, som kontrollerer energiforsyningen til en maskine, er blokeret vha. en lockout-enhed og en hængelås i overensstemmelse med de anbefalede procedurer, kan alle vedligeholdelsesulykker, som skyldes for tidlig genaktivering af energiforsyningen til maskineriet, undgås. For større arbejdsgrupper er én enkelt hængelås pr. håndtag muligvis ikke nok, så der er brug for en låseboks til opbevaring af nøglerne til genaktivering af energiforsyningen til maskineriet. Selve låseboksen kan låses med 12 forskellige medarbejderes hængelåse, som så alle skal fjerne deres hængelåse, når de er færdige med deres arbejde, inden energiforsyningen til maskinen genaktiveres.

Overholdelse af lovkrav
Lockout/tagout, som inkluderer virksomhedsspecifikke lockout-procedurer, en række enheder til blokering af energikontrolpunkter, hængelåse og tilbehør, kan hjælpe virksomheder med at overholde standarder og regulativer, inklusive EU-direktiv 89/655/EØF om beskyttelse af arbejdstagere, som efterser udstyr, EN 1037-standarden om at forhindre, at energiforsyningen til udstyr genaktiveres, og ISO 14118 om at forhindre uventet start af udstyr samt den nationale lovgivning i en række lande.

Cookie-indstillinger