Saint-Gobain Abrasives – Nye lamelslibehjul fra Flexovit

De har en meget fleksibel og elastisk opbygning og anvendes til grov-, mellem og finslibning, afgratning, slibninger af svejsefuger og polering af profilerede detaljer. Slibelamellerne har en meget fleksibel bomuldsryg som er belagt med slibemiddel af aluminiumoxid. Lamelslibehjulene giver høj og jævn afslibning og har en lang levetid ifølge poducenten. Det bedste resultat opnås ved slibning med lavt arbejdstryk og ved en arbejdshastighed mellem 40 og 50 m/s, svarende til mellem 6100 og 7650 rpm.

Speedoflex lamelslibehjul fra Flexovit med indbygget M14-gevind til vinkelslibere findes i diameter 115 mm og 125 mm og har 20 mm bredde. De findes i kornstørrelser fra P40 til P320, hvilket dækker alt fra grovslibning til meget fin bearbejdning. De er beregnet til slibning af stål, rustfrit stål samt træ og plastmaterialer.
“Takket være at de her nye lamelslibehjul har indbygget M14-gevind til vinkelslibere får de et bredere anvendelsesområde ved at man enklere kan grov- og finslibe profilerede detaljer uden at skulle bruge flere maskiner” fortæller Erik Møller, salgschef hos Saint-Gobain Abrasives A/S.

LÆS også: Saint-Gobain Abrasives – Ny diamantklinge, både til skæring og slibning
Saint-Gobain Abrasives A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger