Diatom – Dow Corning® EA-5151 QiC Adhesive til montering af elektronik i bilindustrien

Bakkameraer, adaptiv fartkontrol, blindvinkel- og fremadrettet kollisionsadvarselssystem er nogle af de mest populære features i nye biler i dag. Disse elektroniske systemer udsættes for hårde miljøforhold, og der kræves derfor meget af de klæbemidler, der anvendes til denne type applikationer. Ud over at systemerne ofte skal være kompakte og robuste, skal de også understøtte en hurtig og omkostningseffektiv montering i overensstemmelse med bilproducenternes kvalitetsstandarder.

Find vedhæftningsmålere her

Effektivt alternativ til varmhærdede lim, dobbeltklæbende tape og mekanisk befæstelse
For at imødekomme bilproducenterne og deres underleverandørers behov har Dow Corning lanceret EA-5151 Quick in Connect (QiC) Adhesive – en silikonelim med øjeblikkelig vedhæftning (høj ”green strength”), der kan hærde ved lave temperaturer, samtidig med at den udviser gode vedhæftningsegenskaber på en bred vifte af materialer uden brug af primer.

Dow Corning® EA-5151 QiC er en-komponent, fås i sort og klar og er et effektivt alternativ til varmhærdede lim, dobbeltklæbende tape og mekanisk befæstelse. Samlede dele kan håndteres umiddelbart efter påføring, hvilket eliminerer ventetid og behov for monteringshjælpemidler.

EA-5151 QiC Adhesive bliver fast ved stuetemperatur og opnår viskoelastiske egenskaber vha. fugt i luften. Limen er fleksibel, stød- og slagfast.

Dow Corning® EA-5151 QiC er første produkt i den nye ”Quick in Connect”-linje af stærke, hurtighærdende elektroniklime henvendt til bilindustrien samt energibranchen og generel industri.

Egenskaber
• En-komponent, neutralhærdende, pressure sensitive (trykfølsom) adhesive
• Primerfri vedhæftning på de fleste materialer, herunder plast og metaller
• Øjeblikkelig green strength
• Begrænset lugt
• Lang åbentid og pot life
• UV-indikator giver mulighed for automatiseret og manuel inspektion
• Servicetemperaturer: -45 til +150 °C
• Kan bruges med standard varmeassisterende dispenseringsudstyr

Se mere her

Har du spørgsmål til Dow Corning® EA-5151, kontakt produktchef Andreas Gerbaulet på tlf. 3634 2708 eller e-mail ag@diatom.dk

LÆS også: Varemærket Dow Corning® skifter navn til DOWSIL™
Diatom's Firmaprofil
Cookie-indstillinger