Roxtec Denmark flytter og fortsætter oprustningen

En stor del af æren for netop væksten tilfalder Morten Gustavsen, som har stået for forretningsudviklingen siden 2010. På det seneste har Morten derfor indgået et tættere samarbejde i Roxtec International AB, og det vil også være her, han primært skal bruge sine kompetencer i fremtiden. Hans store viden vil stadig være tilgængelig i vores daglige arbejde, og Morten vil sikre, at alle hans nuværende kunder fortsat vil nyde godt af højt videns- og serviceniveau. Dermed er kunderne også fremover sikret høj faglig indsigt og kundeservice.

Nye ansigter og kompetencer
Der er allerede kompetente hænder klar, for Roxtec kan præsentere Trine Gram som ny Segment Manager for Marine & Offshore. Trine kommer fra fire år hos Solar Danmark A/S, hvor hun har opbygget indsigt og erfaring fra både internt og eksternt salgsarbejde på netop offshore/marine området. Trine begynder d. 1. november, og vil sammen med Morten kontakte alle sine kunder og kontakter i den første tid.

Ansættelsen følger to styrkelser i juni. Her kom Malene Hesselballe til som Business Coordinator/Sales Support inden for Windpower. Hun var afdelingschef hos Blue Control, og med sig tog hun stor faglig indsigt fra arbejde med SRO løsninger til små og mellemstore vandværker samt fra 19 års salg i elektronikbranchen for Mikkelsen Electronics. Malene er desuden uddannet eksportingeniør fra Københavns Teknikum.

I juni styrkede Roxtec Sales Support/Orderhandling med Mette Melhaven. Mette har senest arbejdet med konferencer og events hos Konference- og Eventbureauet CF1701 og bidrager derudover med 12 års erfaring som Supply Chain Coordinator i Norpharma/Mundipharmas internationale afdeling. Desuden har Mette suppleret sin uddannelse som engelsk korrespondent med kommunikation i praksis fra Erhvervsakademiet.

Med den nye organisering er Roxtec Denmark ApS både tættere på den internationale indsigt og kunderne, og med det samlede set-up er Roxtec Denmark ApS gearet til fortsat vækst og høj kundeservice med dyb branche- og produktindsigt til gavn for alle kunder.

For yderligere information kontakt Johnny Frederiksen på mobil 2829 8055. Læs mere om Roxtec på roxtec.com/dk og få hele baggrundshistorien her 

 

 

LÆS også: Ny Roxtec tætningsløsning forenkler digitalisering på skibe
Roxtec Denmark ApS's Firmaprofil
Cookie-indstillinger