Eltronic opnår den højeste certificering inden for Wonderware

Et partnerskab der skaber reel værdi for kunderne

Med udnævnelsen til Endorsed Wonderware Partner følger et tæt samarbejde mellem Eltronic og Schneider Electric. Eltronic bliver yderligere involveret i fælles forretningsaktiviteter med Schneider Electric’s lokale kontor, og det skaber selvfølgelig øget værdi for Eltronic’s kunder. Morten Svendsen Nordli, Director for Eltronic SBU’en IT & Automation udtaler: “For vores kunder kommer vores udvidede samarbejde med Schneider Electric til at skabe masser af værdi. Som Endorsed Partner vil vi altid have et komplet kendskab til Wonderware’s eksisterende løsninger, ligesom vi vil være involveret i udviklingen af fremtidige produktudgivelser og opdateringer. På den baggrund kan vi give vores kunder den allerbedste rådgivning og sparring om Wonderware’s produkter.”

Højeste niveau i Wonderware’s partner-program

At blive Endorsed Wonderware System Integrator Partner er en certificering, som kun meget få virksomheder opnår. Peter Karlsson, General Manager for Wonderware hos Schneider Electric forklarer: “Kun virksomheder, som gennem mange år har været certificeret inden for og arbejdet med Wonderware’s produktplatform, og som desuden er markedsledende inden for deres segment, kan komme i betragtning. Eltronic lever til fulde op til vores krav, og vi er glade for på denne måde at kunne styrke vores samarbejde med Eltronic yderligere.”

Om Wonderware’s partner-program
Endorsed System Integrator Partner er det højeste af i alt 3 niveauer i Wonderware’s partner-program. Endorsed Partners omfatter virksomheder, som er førende, når det kommer til at levere kundetilpassede løsninger, som øger kundens effektivitet, reducerer omkostninger og maksimerer afkastet.

Se leverandører inden for automation her
Cookie-indstillinger