Brady – Hurtigt design af GHS/CLP-labels

Brady Corporation, en international leverandør af opmærkningsløsninger, tilbyder nu en app til nemt at designe og udskrive GHS/CLP-labels vha. foruddefinerede kemikaliebeskrivelser, symboler og signalord.

Hurtigt design af GHS/CLP-labels
Med Brady Workstation-appen til GHS/CLP-labels kan brugerne vælge kemikalier ud fra navn eller CAS-nummer. Herefter udfyldes alle de krævede felter automatisk af appen, så der oprettes en label, som opfylder GHS/CLP-kravene. De krævede felter inkluderer produktnavnet, et signalord, CLP-piktogrammer, fareerklæringer og præventive erklæringer. Ved at vælge udskrivningsfunktionen kan designet sendes til en Brady-labelprinter for at udskrive en selvklæbende label, der overholder CLP-kravene, og som er klar til brug.

Design enhver label eller ethvert skilt
Med Brady Workstation kan du nemt designe enhver label eller ethvert skilt til opmærkning af produkter, kabler og faciliteter vha. over 20 professionelle apps og værktøjer til labeldesign. Du skal blot vælge de apps og værktøjer, du har brug for, aktivere en 30-dages gratis prøveversion og så købe appsene, når du er sikker på, du er tilfreds med dem.

Nem forbindelse til printeren
Brady Workstation fungerer problemfrit sammen med Bradys professionelle labelprintere. Du skal ganske enkelt forbinde en Brady-printer til en internetforbundet computer for at få adgang til Brady Workstation-funktionerne og udskrive dine labelskabeloner. Bradys avancerede labelprintere har også tovejskommunikation med Brady Workstation, og brugerne får besked, hvis de skal skifte labelmaterialer for at udskrive specifikke labeldesign.

 

Cookie-indstillinger