GRENKELEASING – Grøn leasing – Nu kan fynske virksomheder lease miljøvenlig belysning

Besparelsen på el kan betale leasingydelserne, og efter to til fire år er lyspanelerne betalt.

Fynske virksomheder bliver de første til at afprøve en verdensnyhed indenfor erhvervsleasing. GRENKELEASINGs nyåbnede, fynske afdeling tilbyder virksomhederne at lease noget så specielt som miljøvenlig belysning. Med en ny LED-teknologi kan virksomhederne spare op til 60 procents strøm. Lyskilden, der er fra DAMPA, holder i 50.000 timer og udløser så pæne tilskud fra Energi Fyns energispareordning, at investeringen kan være betalt tilbage efter blot to til fire år – svarende til de leasingperioder, som GRENKELEASING ApS filial Fyn er klar til at tilbyde.

Brug for magnetblokke?

Leasing-muligheden er tilgængelig for mange fynske virksomheder, organisationer og offentlige institutioner, der har DAMPA-lofter, som med et enkelt klik kan udstyres med DAMPAS nye, miljøvenlige LED-lyskassette.

En løsning for de mange
Direktør Nick Hallager fra GRENKE er godt tilfreds med, at tilbuddet er indenfor økonomisk rækkevidde for rigtig mange virksomheder på og udenfor Fyn.

– Virksomheden kommer overhovedet ikke til at blive belastet på likviditeten i forbindelse med investeringen. I stedet for måske at skulle lægge en kvart eller en halv million kroner til ny belysning, kan de i stedet bruge deres penge på at udvikle deres hovedforretning. Med leasing styrker man soliditeten og øger fleksibiliteten. Faste ydelser er til at regne med, siger Nick Hallager.

Han tilføjer, at virksomheder, der ønsker at lease en DAMPA LED-lysløsning, skal igennem en normal kreditvurdering.

Glad for nyt netværk
Nick Hallager, hvis firmas speciale er leasing af it-udstyr, kontorudstyr og medicoteknisk udstyr, er ikke kun glad for at kunne præsentere et enestående leasingprodukt på Fyn. Han er også meget glad for at det sker som led i dannelsen af en fynskdomineret erhvervsklynge, som GRENKELEASING har fået plads i. De øvrige deltagere er DAMPA, Energi Fyn, lysspecialisten Danmind og elinstallationskæden TS-Gruppen.

– Vi er nye på Fyn, og det har stor betydning for os at komme med i dette netværk. Vi vil gerne øge kendskabet til GRENKELEASING, og det er spændende at være med i en gruppe, der også tænker grønt, visionært og miljøbevidst, slutter han.

GRENKELEASINGs fynske kontor ligger i Odense, men Nick Hallager tager ofte rundt på Fyn og øer for at hilse på virksomheder, der vil høre mere om mulighederne for leasing af DAMPA LED-lys.

Se Leverandører af LED belysning
Cookie-indstillinger