Metal Work – Ny serie fødevaregodkendte fittings

Vores fødevaregodkendte fittings kan også bruges med varmt og koldt drikkevand. Alle messingkomponenter undergår en proces, som fjerner bly fra overfladen. Pakninger er frem-stillet i specielt FDA-godkendt Viton®.

Disse fittings indeholder ikke teknopolymerer og tåler derfor vaske- og rengøringsmidler og andre kemiske midler. Tåler temperaturer op til 150° C, hvilket også gør dem egnet til andre højtemperatur applikationer, f.eks. i den kemiske, medicinal- og elektronikindustrien.

Gevindet er cylindrisk og forsynet med O-ring der giver en pneumatisk forsegling. Derved undgås brug af tætningsmiddel, der kan frigive fragmenter under montering og demontering, med risiko for forurening af miljø eller væske.

Fås i to serier:
• Serie F-E overholder gældende EU-standarder
• Serie F-NSF er produceret i messing med et lavt blyindhold (≤ 0,2%), der gennemgår en yderligere overflade renseproces i overens-stemmelse med USA standarder. Er certificeret til NSF169 og NSF61 standarder.

Udover fittings omfatter vores produktprogram til fødevareindustrien og drikkevand, også trykregulatorer, cylindre i rustfrit stål, samt sugekopper i fødevaregodkendt silikone.

LÆS også: Metal Work – Fremtidens magnetventil – EB80
Metal Work Danmark A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger