HH Instruments – Invitation – Du inviteres hermed til vores GRATIS kursus i Flowmåling

Hvad kan du forvente dig af kurset?

Ud over at du bliver meget klogere på flowmåling, kan du dele erfaringer og viden med kolleger fra branchen. I vores showroom kan du se og føle på vores udstyr, og du kan få en gennemgang af, hvordan det fungerer.
Du er også velkommen til selv at afprøve, hvordan instrumenterne virker. Desuden giver vi gerne en demonstration af, hvordan vores clamp-on flowmåler fra GE fungerer i praksis på en af vores flowstande.

Tilmeld dig, og læs meget mere om kurset her

Om vores underviser

Rasmus er uddannet maskinmester og er medejer af HH Instruments. Før vi var så heldige få ham til HH, havde han sin daglige gang hos Siemens Wind Power.

Rasmus er en erfaren rotte inden for undervisning i flow. Det er hans spidskompetence at få teknisk svær teori ned på jorden, så alle kan forstå det. Det er ikke nødvendigvis alle, der skal måle ph-værdi, ledningsevne eller en flydende masse, som er uddannet til at kunne gøre det. Det ved vi godt, og derfor gør Rasmus meget ud af, at kurset er for alle, der måtte have en interesse i at få viden om flowmåling.

Videndeling og uddannelse som fundament for de bedste løsninger

I HH Instruments prioriterer vi kurser og uddannelse højt. Vores egne medarbejdere bliver sendt på skolebænken hos leverandørerne, og vi fokuserer selv på at uddanne vores kunder.

Vi har gennem en årrække afholdt gratis flowkurser. Hensigten med disse kurser er at klæde vores kunder på til at gennemføre målinger på egen hånd, og give en grundlæggende forståelse for principperne inden for måling.
Har du brug viden inden for flow måling, pressostater, fugtmåling eller andet inden for instrumentering/måleudstyr, så er du altid meget velkomme til at kontakte os. Vi sammensætter gerne et kursus efter dit behov og/eller hjælper dig videre på anden vis.

Vi er nysgerrige, og vi er tekniske nørder, der elsker at lege, udforske og udvikle os. Så kom endelig forbi og del din passion for teknik med os.

Læs mere om vores dygtige medarbejdere HER

LÆS også: HH Instruments – Vanguard gasdetektering via Wireless HART
HH Instruments A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger