Contec Prefab A/S


Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg, Aarhus
Tlf.: 0045 86 280 290
E-mail: prefab(at)contecgroup.dk

www.contec-prefab.com

Kompetencer: Højstyrkebeton, Industrigulve/Belægninger; Confalt, MonoConfalt og Ferroplan, Terrazzo, Præfabrikerede bygningselementer, Eksteriør, Interiør og Inventar, Fliser, Ledelinjer, Møbler, Kunst, Bordplader, Trapper, Coating mm.

Contec Prefab A/S er et banebrydende firma baseret på over 25 års erfaring med højstyrkebeton (UHPC). Hos Contec Prefab er vi eksperter i specialdesignede løsninger inden for højstyrkebeton og terrazzo i tæt samarbejde med professionelle partnere. Produktprogrammet spænder vidt, og alle vores produkter bliver lavet fra bunden hver gang, så de passer til den enkelte kunde. Contec Prefab er dansk håndværk og alt andet end standard.
Contec Prefab er kendt for at være et innovativt firma, der aldrig står tilbage fra at blive kastet ud i nye opgaver der kræver ukonventionelle løsninger, hvor højstyrkebeton og terrazzo aldrig er brugt før. Vi tager udfordringen op!

Contec Prefab A/S er en del af Contec Group, der er førende på det internationale marked inden for højstyrkebeton (UHPC). Contec Group beskæftiger sig hovedsageligt med udvikling og salg af forskellige typer UHPC i pulverform. Pulveret bruges til alt fra pengeskabe og broer, til gulve og belægninger såvel som til nogle af verdens mest avancerede, arkitektoniske projekter som DR Byen, Qatar National Museum og Louvre i Abu Dhabi.
Contec Group består desuden af Contec International GmbH og Contec Bau GmbH.