DENCKER A/S

Færøvej 2
7900 Nykøbing Mors
Tlf.: (+45) 97 72 48 48
E-mail: dencker@dencker.net

www.dencker.net

Kompetencer: CAD-CAM, Plastemner, Plastsprøjtestøbning, Sprøjtestøbning, Værktøjsfremstilling, 3D print, 3D scanning, Fræsning, CNC fræsning, Gnist, gnistarbejde, Trådgnistning, Sænkgnistning, Lasersvejsning, Protyper, Proto type værktøjer, Prototypefremstilling, Produktudvikling, Konstruktion, Service, Service af støbeværktøjer, Reparation, Reparation af støbeværktøjer, Støbeforme, Dreje, Drejning, CNC drejning, Slibning, CNC bearbejdning, CNC fremstilling, Plastproduktion

DENCKER servicerer kunder primært i metal- og plastindustrien

Direktør Anders Dencker etablerede DENCKER i 1996. I dag er vi mere end 30 ansatte.

DENCKER producerer produktionsforme og prototyper, og vi udfører ændring, service og reparation af eksisterende værktøjer. Derudover udfører vi 3D-scanning og 3D-print og sprøjtestøbning af små og mellemstore plastserier. Vi tilbyder også CNC-fremstilling af maskindele til komplekse emner, hvor der er særligt høje krav til præcision p.g.a. begrænset tolerance.

Vi er med hele vejen – fra designskitse til færdigt produkt

Vores kunder har i stigende grad ønsket, at vi er med i hele produktionsprocessen. Derfor har DENCKER udviklet sig til at være en fuldservice-virksomhed. I dag bliver vi ofte inddraget, allerede når et emne foreligger i en designskitse. Herefter er vi med resten af vejen, til emnet er færdigproduceret. Det sikrer en rationel produktionsproces, der bidrager til produktets rentabilitet for kunden.

Ved at anvende 3D print inden endelig produktion af formen, kan man opdage evt. fejl/mangler, således at processen ikke fordyres, da man blot 3D printer en ny form.

Lige i nærheden

DENCKER er en dansk virksomhed med hovedsæde i nye, lyse og funktionelle produktionshaller i Nykøbing Mors. Vi servicerer langt overvejende danske kunder. Det betyder, at vi geografisk er lige i nærheden, når vores kunder har behov for service, reparationer eller ændringer.


Nyheder fra DENCKER A/S


Seneste 1 nyheder fra DENCKER A/S