Group VH A/S

Glarmestervej 5
6710 Esbjerg V
Tlf.: 75 15 30 77
E-mail: units@groupvhvh.dk

www.groupvh.com

Kompetencer: Stempelmotorer, stempelpumper, hydraulik, kraner og løfteudstyr, affaldshåndtering, vindmølleindustrien, motorer og transmissioner, palleløftere, løftevogne, reparation og service af pumper, specialmaskiner, trucks, tætninger og isolering

Group VH A/S er certificeret Service Partner for Axiale Stempel enheder fra Bosch Rexroth AG koncernen. Via direkte adgang til lagerne på Bosch Rexroth AGs fabrikker, kan vi sikre dig en hurtig levering af alle virksomhedens komponenter.

Group VH A/S renoverer og sammenbygger op til 4500 komponenter om året. Vi lagerfører cirka 37.000 varenumre, og er kendt for hurtighed, høj kvalitet og leverancer af såvel standard som individuelle enheder. Leveringstiden kan nedbringes til 24 timer i specielle tilfælde.

Group VH A/S optræder på markedet, som leverandør til eftermarkedet i form af reparation eller sammenbygning af nye komponenter, som erstatningsenheder med 100 % originale reservedele, samt afsluttende test af samtlige enheder.

Group VH tilbyder også kurser i fejlfinding på hydrauliske pumper og motorer. Kurserne er bygget op omkring både teoretisk og praktisk undervisning, og der udstedes kursusbevis til deltagerne.