In-Sign Akustik

Baltorpbakken 9
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4483 0208
E-mail: info@in-sign.dk

www.in-sign.dk

Kompetencer: Akustikløsninger, akustikbeklædninger med FSC-certificeret træ, lameller, perforerede paneler, tekstilpaneler, akrylpaneler – alt med højst mulige brandcertificering

Professionelle akustikløsninger

In-Sign er specialister i akustik, og vi har brugt vores omfattende erfaring til at udvælge de aller dygtigste leverandører af de højt specialiserede akustikprodukter til indvendig støjdæmpning i bygninger.

Det betyder, at du ikke skal have fat i en lang række forskellige leverandører – In-sign er din “one-stop-shop” når det handler om rumakustik. Vi står altid til rådighed med assistance i forbindelse med projektering af akustikopgaver.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om vores produkter, eller skal have sparring i forhold til den bedste løsning – så vil vi gøre vores yderste for at hjælpe dig.

For os i In-Sign er det et vigtigt parameter, at de produkter, vi forhandler, ikke har skadelig påvirkning på miljø og mennesker. Udover at opfylde de højeste brand- og lydkrav, skal de også bidrage til et sikkert og sundt indeklima.

Det er derfor en del af vores ansvar at handle med underleverandører, der konstant søger at reducere mængden af energi, CO2 og affald i produktionen, undgå giftige kemikalier samt øge anvendelsen af genbrugsmaterialer i produkterne.