Kyocera Fineceramics Nordics AB


Axeltorv 12, 2 tv
4700 Naestved
Tel: +45 78 76 24 01
E-mail: info@kyocera-solutions.se

www.kyocera-solutions.se/da

Kompetencer: Teknisk keramik, Højtemperatur-teknik, Konstruktions-keramik / mechanical engineering, Elektrokeramik, Finslibningsværktøj, Mikrobølgekeramik

KYOCERA Fineceramics Nordics AB i Stockholm er en salgsvirksomhed i Nordeuropa for keramiske produkter produceret af Kyocera-gruppen, hovedsageligt fra KYOCERA Fineceramics Solutions GmbH i Mannheim og KYOCERA Finceramics Precisions GmbH i Selb. Virksomheden blev grundlagt i 1972 og har derned en lang historie, stor ekspertise, god kundeservice og høj produktkvalitet. Vores kontorer i Stockholm, Sverige og Næstved, Danmark har et pålideligt og erfarent ingeniør- og salgsteam i Norden til at betjene vores kunder og markeder.

Vi ser os selv som en partner i udvikling af højteknologisk keramiske produkter og løsninger, som tilføjer vores kunder en merværdi og sikrer deres teknologiske fordele. Vores team kan give omfattende rådgivning omkring valg af det rette keramiske materiale, produktdesign og projektstyring fra udviklingsstadiet til prototype fremstilling og til serieproduktion.

Med mere en 150 års erfaring inden for keramikfremstilling, tilbyder vi en række innovative løsninger til mange brancher, såsom systemkomponenter til high-tech applikationer inden for elektrisk- og sensorteknologi, maskinteknik, analyse instrumenter, medicinsk teknologi og halvlederteknologi og laboratorieteknologi. Inden for området keramik-til-metal-kombinationer er vi med vores ekspertise international verdensledende.

Virksomheden blev grundlagt i Mannheim i 1863 som et teglværk, kendt som Deutsche Steinzeug og senere som Friedrichsfeld GmbH. Forretningsområdet Ceramics fortsatte sin succesrige udvikling efter 1993 under navnet og varemærket FRIATEC GmbH. Siden september 2019 er vi en del af KYOCERA Fineceramics-gruppen en verdensledende keramik- og teknologivirksomhed.