Milton Megatherm A/S


Formervangen 14-16
2600 Glostrup
Tlf.: 46 97 00 00
E-mail: info@miltonmegatherm.dk

web

Kompetencer: Varmepumper, Luft til vand varmepumper, Gaskedler, Oliekedler, Bufferbeholdere, Elektriske kedler, Gulvvarme, Lavtemperatur, radiatorer, konvektorer, Varmtvandsbeholdere og vekslere, Strålevarme, Kondenserende kedler, Oliebrændere, Gasbrændere, Vandbehandling, Udsyring, Kalkspaltere, Vandfiltre, Tilbehør, Arimex rør og fittings

Milton Megatherm A/S blev dannet pr. 1. januar 2012 som en sammenlægning af Megatherm Energi A/S og Milton A/S, der begge er firmaer med en lang tradition i den danske varme- og sanitetsbranche. Produktprogrammet er bredt, og vi leverer produkter fra kælder til kvist – fra den lille villa og op til store industrier og varmecentraler.

Milton Megatherm A/S er en 100 % danskejet virksomhed, der beskæftiger i alt 34 personer inden for bl.a. salg, markedsføring, teknik, projektkoordination og serviceopgaver. Kontoret ligger i Glostrup, men både sælgere og serviceteknikere opererer landsdækkende.

Det er vores mål til stadighed at levere miljøvenlige og energibesparende produkter med fokus på høj kvalitet, kontinuitet og et højt serviceniveau.


Nyheder og Indlæg fra Milton Megatherm A/S


Seneste fra Milton Megatherm A/S


Cookie-indstillinger