Munck Kraner A/S

Industrivej 14
8920 Randers NV
Tlf.: 70 22 45 85
E-mail: info@munck-kraner.dk

www.munck-kraner.dk

Kompetencer: Kraner, GIS Eltaljer, Wiretaljer, Håndtaljer, Svingkraner, Let kransystem, Traverskraner, Løftegrej, Service og eftersyn, Højt kvalificeret personale, Fuldt digitaliseret

Munck Kraner A/S – Et sikkert løft!

Det rigtige udstyr gør en verden til forskel for danske industrivirksomheder. Evnen til at vedligeholde og øge produktivitet er et centralt konkurrenceparameter indenfor alle industrier, og det har afgørende effekt på din virksomheds succes.

Munck Kraner er specialister i kraner og løftegrej, der gør en forskel for din produktivitet. Et samarbejde med os betyder rådgivning fra eksperter, som ser på dine udfordringer, og udvikler kranløsninger til din virksomhed.

Den rigtige løsning kan være brugt eller ny. Det kan være svingkraner, søjlesving, kranfjernstyring, radio, håndkædetaljer. Eller det kan være pålidelige sikkerheds- og serviceeftersyn af kraner, løftegrej, el-kædetaljer, el-wiretajler og løfteborde.

Munck Kraner A/S leverer det krananlæg og den løsning, som giver din virksomhed et sikkert løft.

Kraner og løftgrej i særklasse
Munck Kraner A/S er datterselskab af den norske kranproducent, Munck Cranes A/S, som har afdelinger i store dele af verden. Næsten 100 års erfaring og viden danner grundlag for kvaliteten i Munck produkter, og vi tager fortsat en aktiv rolle i udviklingen af fremtidens industrivirksomheder.

Det skulle glæde os at komme i betragtning ved Deres valg af kranleverandør