Vinkelvej 3
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 16 60
E-mail: olet@olet.dk

www.olet.dk

Kompetencer: Fremstilling af kundespecifikke formpressede og sprøjtestøbte tekniske gummiemner – både med og uden metalindlæg. Gummiemner leveres til fødevareindustrien, landbruget, mikroelektronisk og medico, maskinindustrien, vindmølleindustrien og kraftværker samt marine og offshore.

Gummi/metal-emner, pakninger, gummi, vibrationsdæmper, støbte gummiemner, teknisk gummi, stødabsorber, membraner, industrigummi, kunderådgivning, systemleverancer, farvede gummiemner, silikone-gummi.

Læs mere om Olet Industrigummi A/S

I 75 år har Olet industrigummi A/S været ordreproducerende i formpressede og sprøjtestøbte kundespecifikke gummiemner. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og krav til produktet og i tæt samarbejde med kunden udvikler vi den bedst mulige løsning til formålet.

Uanset om du skal have produceret en simpel pakning eller et mere kompliceret emne med metal- eller lærredsindlæg og godkendt til fødevarekontakt, hjælper vi dig med det helt rigtige produkt.

Al vores gummiproduktion foregår i Danmark. Det sikrer, at vi kan tilbyde en meget høj, pålidelig og ensartet kvalitet, samt en høj leveringssikkerhed. Vi meget fleksible med hurtige leveringstider på emner til nye projekter. Vi producerer også emner i TPE og TPU. Vi tilbyder også PUR-emner samt gummiprofiler fra europæiske samarbejdspartnere.

Vi producerer også gummiemner med indstøbt metal eller lærred, også kaldet systemleverancer. Her sørger vi for koordinering og indkøb af både metal og gummi, så kunden slipper for at skulle organisere flere leverandører.

Vi bruger kun førende europæiske råvareleverandører og har et nært samarbejde med dem og videncentre. Sammen med mange års erfaring med fremstilling af kundedesignede gummiemner kan vi tilbyde professionel rådgivning og optimale løsninger, uanset opgaven.

Målsætningen er, at kunden får det gummiemne de har brug for. Vores produkter skal leve fuldt op til forventninger om en høj kvalitet og stor pålidelighed.

Kontakt os gerne på olet@olet.dk eller på tlf. 7536 1660.

Se mere om Olet Industrigummi AS på www.olet.dk

Vi er ISO 9001:2015 certificeret.