Pipecon AS


Engdraget 20
6800 Varde
Tlf.: 96 92 20 00
E-mail: info@pipecon.dk

www.pipecon.dk

Kompetencer: Tanke, lyddæmpere, rørsystemer, stålkonstruktioner

Pipecon A/S er en danskejet ingeniør – og produktionsfirma, der i +20 år har specialiseret sig indenfor modulopbyggede rørsystemer, udstødningssystemer, pumpemoduler og tanke. Med ingeniørafdeling i Varde og kvalitetsafdeling i Gdansk, Polen leverer vi konkurrencedygtige løsninger til kunder i hele verden. Vi hjælper kunder med at slutdesigne deres anlæg m.h.t. rørføringen samt design og fremstilling af pumpemoduler. – Læs mere her.

Pipecon har ingeniør – og salgskontor i Varde, hvor vi også udfører tekniske tegneopgaver under design af rørsystemer og anlæg. Vores produktion er out-sourcet til erfarne svejseværksteder i Polen. Det sikrer os en fordelagtig salgspris i et stigende internationalt konkurrerende marked.

Pipecon har tillige eget ingeniør – og kvalitetsstyringskontor i Gdansk Polen, hvor vores polske svejse ingeniører har daglig tæt kontakt til svejseværkstederne og holder kontrol med kvaliteten af det udførte arbejde. I samme kontor har vi en indkøbsafdeling med erfaring indenfor indkøb af materialer og kvalitetsudstyr via lokale agenturer på verdensmarkedet.

Pipecons hovedkompetencer er:

  • Ladeluft – og udstødningssystemer for diesel/gas motorer. Ophæng for udstødningsrør.
  • Lyddæmpere for marine – og industri motorer. Lyddæmpere for proces blow-off til fri luft.
  • Udstødnings – og proces udkastskorstene. For kraftværker og procesindustrien.
  • Pumpe units og andre specialbyggede units.
  • Modulopbyggede procesrørs-systemer.
  • Opsvejsning og overfladebehandling af mellemstore konstruktioner og rammer.
  • Trykløse tanke for motorkølevandssystemer og lignende kredsløb.
  • Diverse tanke i rustfri – og sort stål.

Pipecon er ISO 9001 kvalitetscertificeret i både Danmark og Polen. Det betyder, at vores projekter og kvalitet styres stringent gennem ISO-systemet og via audits hos vores underleverandører.

Vores samarbejde med de polske svejseværksteder har stået på siden 1997 og vi har en stærk viden om kompetencer hos de forskellige værksteder, der kan anvendes til forskelligartede projekter.

Alle typer af projekter er velkomne, så blot kontakt os, hvis I har et specifikt projekt, hvor I behøver udstyr eller opsvejste konstruktioner.