Serman & Tipsmark A/S

Maltvej 12
9700 Brønderslev
Tlf.: 70 10 09 11
Email: info@serman-tipsmark.dk

www.serman-tipsmark.dk

Kompetencer: Akkumulatorer, Cylindre, Hydraulik og Pneumatik, Hydraulik service, Hydraulikanlæg, Hydraulikblokke, Hydraulikcylindre, Hydraulikfiltre, Hydraulikfittings, Hydraulikgear, Hydraulikkoblinger, Hydraulikmotorer, Hydraulikolier, Hydraulikpumper, Hydraulikrør, Hydraulikslanger, Hydrauliktanke, Hydraulikventiler, Hydraulikværktøj, Hydrauliske anlæg, Hydrauliske pumper, Hydrauliske ventilblokke, Højtryksanlæg, Højtryksfiltre, Højtryksfittings, Højtrykspumper, Højtryksslanger, Højtryksventiler, Oliepumper, Pumpeanlæg, Pumpeanlæg, Pumper, Pumpeservice, Pumpestationer, Pumpestyring, Service af pumper, Service og reparation af kraner, Serviceeftersyn maskiner, Smørepumper, Smøresystemer, Smøresystemer, Testbænke, Trykfiltre – trykfilter, Trykrørssystemer, Trækprøvning, Træktestbænke

Hos Serman & Tipsmark skaber vi resultater for vores kunder ved at levere gennemtænkte løsninger og services.
Vi er specialister i avanceret hydraulik og leverer komplette hydrauliske løsninger til en bred række segmenter hvoraf kravene til produkt og dokumentation ofte er meget krævende.

De største segmenter der leveres til i dag er identificeret som:

• Industri
• Offshore/Marine
• Mobil
• Energi

Som en stærk samarbejdspartner løser Serman & Tipsmark alle opgaver helt fra den indledende rådgivning og udvikling til design, konstruktion, produktion, test og levering af hydraulik i alle afskygninger og til alle formål.

Vi udvikler kvalitetsløsninger, uanset om det drejer sig om komponenter, systemer eller komplette maskiner.

Vores ekspertise omfatter både styring, mekanik og hydraulik, der sammen med en veludviklet erfaring og kreativitet, gør at vi altid finder en løsning af høj kvalitet, der skaber merværdi for vores kunder.

Vi har med vores fleksible setup mulighed for at udvikle prototyper, hvor fokus oftest er på engineering og test, men samtidig udfører vi også serieproduktion, hvor fokus oftest er på at lave prisoptimerede løsninger hvor kvalitet stadig spiller en vigtig rolle.

Kunderne har ofte kravsspecifikationer til at der overholdes ATEX, EX, UL eller klassekrav – her vil vores PTA afdeling sikkert hjælpe dig på vej med deres mange årige erfaring.

Overordnet set kan vores forretningsområder deles op i flg. kategorier:

Hydraulisk komponent salg
Hydraulisk service og montage
Hydrauliske systemer – HPU’ere, monterede blokke og cylindre
Testsystemer

Serman & Tipsmark blev stiftet i 1994 som en sammenføring af 2 virksomheder hvis kompetencer komplementerede hinanden. Per Lentz og Per Kristoffersen deltog med erfaring som maskinbygger til fødevarebranchen og service organ, og Claus Tipsmark deltog som hydraulisk maskinbygger. I 1999 blev virksomheden opkøbt af Sanistål og Serman & Tipsmark er i dag et 100% ejet datterselskab af Sanistål.

Det der dengang startede som et lokalt maskinværksted med fokus på nærområdet, har nu udviklet sig til at være en global spiller inden for hydraulikbranchen og tæller blandt andet kunder som Siemens, Vestas og Danfoss og MAN Diesel & Turbo

I 2017 består virksomheden af ca. 60 ansatte fordelt på produktion/værksted, service, logistik, salg, PTA/udvikling og administration