Technix

Hængebøgen 6
8620 Kjellerup
Tlf.: +45 7195 7875
E-mail: Kontakt@technix.dk

www.technix.dk

Kompetencer: Robot service, Serviceeftersyn maskiner, Specialmaskiner, Industrirobotter, Reparation af industrimaskiner, Industriservice, Reparation værktøjsmaskiner, Specialmaskiner efter opgave, Robotløsninger

Vælger du at indgå et samarbejde med Technix er din virksomhed sikret kompetent rådgivning og professionelle kompetencer. Vi bestræber os på altid at holde os ajour med de sidste nye tiltag inden for sikkerhed, ny teknologi og opgradere med relevante kurser.

Som kunde hos os er du i gode hænder, anerkendte leverandører og et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere er med til at sikre at kundespecifikke ønsker i stor grad opfyldes også ved større projekter.

Technix er en teknisk virksomhed stiftet i 2017 af tekniker og ejer Tommy Dahlberg Pedersen. Med 20 års erfaring og flere gode kunder i kartoteket, står vi klar til at være din fortrukne servicepartner.

Vi er beliggende i Silkeborg og kører i hele Danmark samt internatonalt efter behov. Vi er kun et opkald væk og vi tilbyder vores kunder 24 timers døgnservice, din sikkerhed for at produktionen køre videre og som mottoet lyder “Keep lines in motion” Det er netop det vi gør bedst.