Ulefos A/S

Industriholmen 3-5
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 49 61 11
E-mail: post@ulefos.dk

www.ulefos.dk

Kompetencer: Alt i brøndgods (Karme, dæksler, rendestensriste, LAR-løsninger, pakninger, granulatfangere & reduktioner), linjeafvandingsrender, landskabsarkitektur og et stort VA-udvalg (Hovedledningsventiler, stikledningsventiler, el-fittings, kompressionsfittings, havnehydranter, trækfaste koblinger og målerbrønde)

Ulefos blev etableret i 1657, og fik salgskontor i Danmark i 2004. I dag beskæftiger vi 11 medarbejdere, fra vores lokation i Hvidovre, som består af både direktion, salg, lager og distribution. Vi servicerer hele Danmark, inkl. Bornholm og Færøerne.

Vi er et selskab baseret på traditioner, videreført i generationer med hårdtarbejdende, dygtige kollegaer. Vi er forskellige, men alligevel ens. Vi deler den nordiske identitet og vi har de samme værdier.

Ulefos Gruppen har to fabrikker i Norge, jernstøberiet Ulefos Jernværk i byen Ulefoss og Norges eneste ventilproducent, Ulefos Esco i Kongsberg samt én fabrik i Finland, jernstøberiet Ulefos Niemisen Valimo. Derudover har Ulefos Gruppen salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Finland, som har flere forskellige kundegrupper til vand- og afløbsindustrien.

Nordisk styrke, engagerede medarbejdere og løbende produktudvikling, har sikret Ulefos en position som markedets førende leverandør indenfor brøndgods, og produkter til vand og spildevandssektoren. Med fokus på kvalitet, sikkerhed og miljø sikrer vi bæredygtige løsninger med lang levetid. Ulefos produkter er fortrinsvis fremstillet på egne fabrikker, men forhandler også produkter fra udvalgte kvalitets leverandører fra ind- og udland.

Ulefos Jernværk konkurrerer helst på miljø og vi skilter gerne med vores miljøprofil og bæredygtige produktion. Vi vurderer miljøaspekter i alle vores arbejdsgange. Ulefos Jernværk anvender hovedsageligt miljøvenlig genbrugsmateriale. Produktion og salg er ISO 9001 og ISO 14001 godkendt. Ulefos Jernværk producerer efter EN-124 standard.

Vi brænder for at levere kvalitet, at være først ude med nyheder og innovation, for vores lange tradition og for bæredygtighed.

Kundenetværket består af grossister, kommuner, forsyninger samt rådgivende ingeniører og arkitekter

Se vores præsentationsvideo her