VETA Industry ApS


Marielundvej 33
2730 Herlev
Tlf.: 44 84 11 33
E-mail: info@veta.dk

www.veta.dk

Kompetencer: Pladebearbejdning, smedearbejde, overfladebehandling, pulverlakering, vådlakering, galvanisering, eloxering, kromatering, rustfrit, aluminium, kobber, messing, stansning, laserskæring, valsning, spåntagning, drejning, gravering, afgratning, glasblæsning, klip og buk, kantbukning, 3D modellering

Veta er grundlagt 1943 og vi har arbejdet med metal i 3 generationer sammen med en række dygtige medarbejdere.

I dag er vores virksomhed en fusion af solidt håndværk i kombination med nye teknologier indenfor produktion og design.

Vi er beliggende på Marielundvej 33, 2730 Herlev og er vant til, at vores kunder kigger ind til os for at få sparring på nye produkter og søsætte metal- og smede projekter. Du er også altid velkommen til at kigge ind til os.

Veta Metal er en fusion af solidt smedehåndværk og nyeste teknologi inden for design, 3D-teknologi og maskinpark. Alle maskiner, funktioner og knowhow har vi samlet her i huset.

Vi servicerer små- og mellemstore virksomheder, kommuner og institutioner med metalbearbejdning, smede- og metalopgaver fra det helt enkle klip og buk hen over halvfabrikata som indgår i produktioner, til komplette konstruktioner.

Vi er særligt stærke til:

Pladebearbejdning på vores eget værksted i Herlev

Kombinationen af pladebearbejdning og smedeopgaver som eksempelvis kabinetter, paneler, dørkarme etc.

Gentagelsesproduktion hvor ønsket er et produkt, der designes, produktmodnes og produceres, hvorefter det leveres løbende i mindre eller større oplag. Selv efter mange år kan vores kunder let ringe og genbestille et valgfrit antal, som er 100% identiske med tidligere leverede produkter.

Special designede jern- og metalprodukter som award statuetter, pokaler, New Yorker vægge mv.


Nyheder og Indlæg fra VETA Industry ApS


Seneste fra VETA Industry ApS


Cookie-indstillinger