Sikkerhedshandsker

Godkendte handsker skal være CE-mærket. CE-mærkede handsker indd. i 3 kategorier: kat. 1: Må kun anv. ved min. risiko som lettere montage/havearbejde. Kat 2: Middelkompliceret konstr. hvor der er risiko for snit eller varme over 50° C.

 

 

 

Leverandører af og viden om sikkerhedshandsker:


Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen 40
2730 Herlev
Tlf.: +45 3695 1230
E-mail: lemu@lemu.dk

www.lemu.dk

Kompetencer: Alt i metaller og Stål , Aluminium, Armeringsstål, Befæstelse, Belysning, El-teknik, Kabler, Rustfri stål, Rør, Stål, Værktøj

Læs mere om Lemvigh-Müller A/S


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


Teknidan Handelsselskab ApS

Lundsbjerg Industrivej 29
6200 Aabenraa
Telf.: 74 61 36 36
E-mail: salg@teknidan.dk

www.teknidan.dk

kompetencer: Værktøj, Skær-Slib, Svejs-Gas, Teknik, Indretning og Inventar, Beklædning og Værnemidler, Befæstelse, Lejer, Transmission, Forbrug-Kemi

Læs mere om Teknidan Handelsselskab ApS


VEIDEC

Mosevangen 102
5330 Munkebo
Tlf.: 86 28 50 00
E-mail: info@veidec.dk

www.veidec.dk

Kompetencer: Industri/Special Rengøring, Klæbe & Tætningsmidler, Smøremidler, Overfladebehandling, Elektro, Værktøj, Personlig Pleje, Desinfektion og Tilbehør

Læs mere om VEIDEC


WIMPEX ApS

Kometvej 5, Brunde
6230 Rødekro
Tlf.: 73 69 32 50
E-mail: post@wimpex.dk

www.wimpex.dk

Kompetencer: Arbejdshandsker

Læs mere om WIMPEX ApS


Würth Industri Danmark A/S

Merkurvej 5
6000 Kolding
Tlf.: 73 20 73 20
E-mail: salg@wuerthindustri.dk

www.wuerthindustri.dk

Kompetencer: befæstelse, befæstigelse, nitter, blindnitter, Lean, produktionsoptimering, indkøbsoptimering, besparelser, reduktion i tidsforbrug, reduktion i vareforbrug, reduktion i spend, konsolidering, vending, kanban, automatisering, six sigma, kaizen, SCM, supply chain management, partnerskab, international partner, global leverandør, international leverandør, VMI, leverandørstyret lager, genbestilling, full service, tegningsvarer, special-befæstelse, duplex, super-duplex, Zinkflake, HDG, A2, A4, rustfri, DIN, NORM, ISO, PPE, værnemidler, forbrugsartikler, standardartikler, automatisk genopfyldning, Skruer, Bolte, møtrikker, skiver, handsker, sikkerhedsbriller, høreværn, masker, PPE

Læs mere om Würth Industri Danmark A/S


BrandSikring Danmark

Maltvej 11-13
9700 Brønderslev
Tlf.: 98 19 10 34
E-mail: info@brandsikringdanmark.dk

www.brandsikringdanmark.dk

Kompetencer: Serviceeftersyn & salg af brandmateriel, pulverslukkere, vandslukkere, skumslukkere, kulsyreslukkere, brandslanger, brandskabe, brandtæpper, ildslukkerskabe, førstehjælpkasser & udstyr, hjertestartere, sikkerhedsskilte, øjenskyl, røgalarmer, strålerør, ADR kufferter, kurser i førstehjælp & brandbekæmpelse.

Læs mere om ​BrandSikring Danmark


Mere viden om sikkerhedshandsker:

Handskerne kan være testet i henh.til EN 388, EN 407/EN 511. Kat.3. Kompliceret konstruktion, er lavet til at beskytte mod alvorlige eller dødelige risici, som varigt kan skade brugerens helbred, f.eks. kemikaliehandsker, og skal være testet i henh. til EN 374.
Sikkerhedshandsker - sikkherhedshandsker skal beskytte mod påvirkninger som slid, Vibrationer, snit og stik fra skarpe genstande, kulde og varme, kemikalier. Yderligere skal sikkerhedshandsker være hudvenlig og hensigtsmæssig at arbejde med


Honeywell lancerer nålestiksikre handsker for bedre sikkerhed og komfort
Honeywell lancerer Picguard™ Urban, et nyt sortiment af handsker, der beskytter arbejdere, der er udsat for risiko for nålestik og stik, og som samtidig byder på øget komfort.

Picguard Urban, der er fremstillet af innovative forstærkede, men samtidig tynde og lette materialer, gør brugen af overhandsker unødvendig. De giver således ansatte i sektorer som affaldshåndtering, rengøring, vedligeholdelsesarbejde og retshåndhævelse den ekstra fleksibilitet og behændighed, de har brug for i forbindelse med deres arbejde.

"At blive stukket af genstande som kanyler eller glasnåle, barberblade eller metaltråd er fortsat en udbredt og meget alvorlig risiko for arbejdere, som tilmed kan føre til virusinfektioner som Hepatitis A, B eller C," siger Stéphanie Quilliet, produktchef for EMEA-området, Honeywell Industrial Safety. "Vi opdagede efter omfattende undersøgelser, at medmindre brugerne bruger overhandsker, kan forskellige håndbevægelser føre til skader i ubeskyttede dele af hænderne – såsom toppen af fingeren, siden af hånden og tommelfingeren – som traditionelle handsker ikke beskytter mod nålestik. Denne handske byder på en helt ny grad af beskyttelse uden at gå på kompromis med den komfort, som brugerne har behov for."

Picguard Urban er en videreudvikling af den populære Picguard™-underhandske og er fremstillet af innovativt para-aramid, der er modstandsdygtig over for stik og revner, og polyuretan og keramiske materialer, der effektivt beskytter håndfladen og fingrene. Derudover giver den forstærkede beskyttende belægning på fingerspidserne og siden af hånden bedre slid- og stikmodstand. Alle disse egenskaber gør brugen af overhandsker unødvendig, hvilket betyder, at brugerne kan tage handskerne af og på hurtigere end hidtil samtidig med, at de får gavn af forbedret fingerfærdighed.

Picguard Urban-handskerne er kun 0,5 mm tykke og er fremstillet i et ergonomisk design med elastiske manchetter og materialer, hvilket alt sammen hjælper til at øge komforten og åndbarheden og dermed brugen af dem.Den teksturerede polyuretanbelægning på håndfladerne giver desuden et bedre greb under både tørre og våde forhold, mens designet af den nye forstærkning mellem tommel- og pegefinger øger pegefingerens fleksibilitet.Disse egenskaber gør Picguard Urban ideel til berøringsfølsomme situationer ved håndtering af små genstande.
Få yderligere oplysninger om Honeywell Industrial Safety, deres produkter og tjenester på webstedet

www.honeywellsafety.com


Honeywells skærefaste Vertigo Check & Go-handsker tager styrke og komfort til nye højder
Honeywell annoncerede i dag lanceringen af en ny serie af ekstremt stærke, skærefaste letvægtshandsker

- til arbejdere i automobil-, vedligeholdelses-, logistik- og forsyningsindustrien samt industrien for genanvendelseaf papir og glas. Virksomhedens nye Vertigo Check & Go-handsker kombinerer højtydende polyethylenfibermateriale (HPPE) med et højst synligt talgenkendelsessystem for at levere den bedste ydeevne, sikkerhed, komfort og slidstyrke.

De nye Vertigo Check & Go-handsker er designet specielt til at assistere HSE manager i at sikre, at deres medarbejdere bærer korrekt beskyttelsesudstyr på deres individuelle risikoniveau for skæreskader. Handsker er således forstærkede med Honeywells innovative Spectra®-fibre,der er et af de stærkeste og letteste menneskeskabte fibermaterialer i verden, som typisk anvendes til fremstillet af højtydende fiskeline og skudsikker panser.

Serien inkluderer de nye, sorte Spectra® Vertigo-handsker, som er blevet lanceret specielt til beskidte miljøer. Denne handsketype imødekommer en stigende efterspørgsel på skærefaste handsker i mørke fibermaterialer med skærefasthedsniveau 3 og 5, som overholder industristandarden EN388 ved måling af slidstyrke, skærefasthed og stiksikkerhed. Serien af skærefaste Vertigo Check & Go-handsker fås også i hvide fibermaterialer såvel som med polyurethanbelægning (til tørre miljøer) og nitrilbelægning (til våde og olierede miljøer) samt i lange og korte modeller.

"Vores bærende princip er at stille handsker til rådighed, der opretholder og forbedrer vore kunders produktivitet", siger Stephanie Quilliet, Product Manager Lead for General Safety hos Honeywell Industrial Safety. "Vores undersøgelser har vist, at arbejdere ofte anvender for tunge og ukomfortable handsker, og at det er mere sandsynligt, at handsker i hvide materialer kasseres, så snart de bliver synligt snavsede efter anvendelse i beskidte miljøer. Vores fremragende resultater inden for udvikling af skærefast handsketeknologi og evne til at kombinere denne teknologi med de innovative, sorte Spectra®-fibre har gjort Honeywell i stand til at tilbyde industriarbejdere den komfort og slidstyrke, de behøver, i forbindelse med udførelse af opgaver i udfordrende industrimiljøer".


Honeywell lancerer Electrosoft Bicolor-handsker
Honeywell annoncerede i dag lanceringen af Electrosoft Bicolor, som er nye, førsteklasses, elektrisk isolerende, tofarvede sikkerhedshandsker, der tilbyder forbedret sikkerhed for håndværkere, som arbejder med risiko for kontakt med strømførende komponenter.

Bicolor-sikkerhedshandskerne tilbyder elektrisk beskyttelse fra klasse 00 (500 volt) til klasse 4 (36.000 volt), hvilket gør dem ideelle for håndværkere, der arbejder med mange forskellige opgaver, såsom forsyning, elektrisk entreprenørarbejde, jernbaner, telekommunikation og vedligeholdelsesarbejde i industrien.

"Beskyttelse er altafgørende, hvad angår arbejde med, på eller i nærheden af elektriske installationer eller vedligeholdelse af elektriske anlæg og udstyrsdele, der ikke kan deaktiveres", siger Gregory Tessier, produktchef for Honeywell Safety Products EMEAI. "En af udfordringerne for alle, der arbejder med elektriske installationer, er at sikre, at de anvendte sikkerhedshandskers beskyttelsesevne ikke på nogen måde er kompromitteret. Det innovative, nye tofarvede design - rødt udvendigt og beige indvendigt - garanterer en sikker visuel kontrol. Dette giver brugeren mulighed for at identificere eventuelle revner, slitage eller flænger, der kan have en negativ indvirkning på sikkerhedshandskernes beskyttelsesevne før påføring, hvilket er en kæmpe fordel".

Udover at være testet og certificeret i henhold til IEC-EN60903-standarden, lever Electrosoft Bicolor-sikkerhedshandskerne også op til BG ETEM-kravene til lysbuefejl (EN 61482-1-2) ved arbejde med strømførende komponenter, hvilket tilbyder yderligere sikkerhed i tilfælde af lysbuefejl.

De nye sikkerhedshandsker giver brugeren en uovertruffen fingerfærdighed og fås i str. 7-12.

For at få flere oplysninger om Honeywell Safety Products, verdens førende producent af det bredeste top-til-tå-sortiment af personlige værnemidler til industrien, henviser vi til vores websted http://www.honeywellsafety.com/Nordic


HONEYWELL LANCERER REVOLUTIONERENDE CHECK & GO SKÆREFASTE HANDSKER
Honeywell (NYSE: HON), verdens største leverandør af personlige værnemiddelløsninger (PV), har lanceret en ny innovation inden for skærefaste handsker. Honeywell er de første, der kombinerer skærefasthedsstandarden EN 388 i et let læsbart format med et farvekodebaseret genkendelsessystem, som hjælper sikkerhedsledere med hurtigt at sikre, at arbejdstagerne er iført den rigtige beskyttelse til deres snitrisiko.

"Honeywell forstår de problemer, der er forbundet med snitbeskyttelse, og som sikkerhedsfagfolk dagligt står over for på tværs af en lang række industrier," siger Anders Jonasson, produktspecialist hos Honeywell Safety Products i Norden. "De har ikke kun brug for at være i stand til at identificere en arbejders beskyttelsesniveau hurtigt og nemt, de har også brug for en nem måde til at identificere, om det er det rigtige beskyttelsesniveau til den opgave, der udføres. Honeywell har lyttet til disse behov, og har, ved hjælp af sine 50 års erfaring med sikkerhed og innovation, udviklet en løsning i form af Check & Go-handskerne."

De nye Check & Go-handsker bruger universel trafiklysbaseret farvekodegenkendelse og er udviklet til at gøre det muligt for arbejderne og sikkerhedslederne hurtigt og nemt at forstå og identificere det korrekte niveau af snitbeskyttelse uden behov for omfattende undervisning. Handskerne fås i rød, orange og grøn, som angiver snitbeskyttelsesniveau 1, 3 og 5 på linje med branchestandarden EN 388's niveaur for slid-, snit-, rivnings- og punkteringsydelse og snitmodstandsniveauet er trykt i stort format på bagsiden af hver handske. Der anvendes Dyneema®-fiber til at give snitbeskyttelse på det høje niveau 3 og 5 samt optimal brugerkomfort kombineret med et attraktivt og moderne design, der fremmer arbejdernes accept og brug. Handskerne er vaskbare ved 40 °C, og handskens kvalitet sikrer også, at beskyttelsesniveauet stadig vil være helt synligt selv efter lang tids brug.

Honeywells Check & Go-handsker fås i polyurethan- og nitrilversioner og er egnede til arbejdere med forskellige krav til snitbeskyttelsesniveau på tværs af en lang række industrier, herunder bilindustrien, flyindustrien, glas og papir, værktøjsmaskiner og vedligeholdelse.

Få mere at vide om alle produkter fra Honeywell Safety Products på http://www.honeywellsafety.com/Nordic


HONEYWELL lancerer industriens første handske med trådtykkelse 13 uden glasfiber for at nå op på skæremodstandsniveau 5
Honeywell (NYSE: HON) har udsendt en meddelelse om lanceringen af verdens første nitril-dyppede handske med trådtykkelse 13 uden glasfiber for at nå det højeste skæremodstandsniveau (Niveau 5) i henhold til EN 388: 2003— industristandarden for beskyttelseshandsker mod mekaniske risici.

Perfect Cutting® Diamond handsker er lavet af et meget innovativt materiale og giver effektiv beskyttelse mod almindelige skærefarer for medarbejdere i segmenter som bilfabrikation, luftfart, byggesektoren samt inden for glasproduktion.

"Ved at inkorporere Dyneema®Diamond Technology har de nye Perfect Cutting® Diamond handsker ændret hele tilgangen og fået meget positive kommentarer i vores kundeundersøgelser i marken," siger Anders Jonasson, produktspecialist hos Honeywell Safety Products i Norden. "Perfect Cutting® Diamond handsker giver ikke blot en skæremodstand på niveau 5, men også optimal komfort, med den ekstra fordel, at de ikke indeholder glasfiber, som ofte forårsager hudirritation og allergier som kontakteksem."

Den nitril-dyppede belægning på håndflade og fingre på Perfect Cutting® Diamond handsker giver større holdbarhed samt bedre greb og fingerfølning, hvilket gør dem ideelle til håndtere skarpe genstande i tørre eller fedtede miljøer. Det anvendte stramtstrikkede materiale i trådtykkelse 13 er 8 gange tyndere end nylon og dobbelt så tynde som de polyethylen-aramid fibre, der ofte findes i andre handsker. Som resultat er handskerne bemærkelsesværdigt behagelige, lette og åndbare.

Perfect Cutting® Diamond handsker giver også slidstyrke og rivemodstand på et højere niveau 4 i henhold til EN 388: 2003 som, kombineret med skæremodstand på niveau 5, gør dem ideelle til alle personer, der udsættes for skærerisici som dem, der opleves ved håndtering af metalblade og skarpe komponenter.

Perfect Cutting® Diamond gloves fås i str.6-11.

vis du ønsker yderligere oplysninger fra Honeywell Safety Products, verdens største leverandør af personligt sikkerhedsudstyr fra top til tå, så besøg vores hjemmeside http://www.honeywellsafety.com./Nordic


Skydda Protecting People hædres internationalt
Virksomheden Skydda Protecting People, der er Nordens største leverandør af personlige værnemidler til bygge- og industrisektoren, er blevet belønnet tredobbelt med verdens fornemste pris inden for produktdesign, ”Red Dot Design Award”. Udnævnelsen er et globalt og vægtigt kvalitetsstempel for førsteklasses design.

I årets Red Dot konkurrerede flere end nogensinde om den eftertragtede udmærkelse. Det er tre af Skyddas selvudviklede varemærker, der belønnes: Guide for beskyttelseshandskerne CPN, Zekler for beskyttelsesbrillekollektionen Nordic Line og Cresto for rednings- og evakueringsudstyret ResQ DD.

Udnævnelsen Red Dot Design Award kaldes også designernes Nobelpris. I år deltog 4815 bidrag fra 54 lande. Den anerkendte internationale jury belønnede Guide, Zekler og Cresto med udmærkelsen for bedste produktdesign.

Produktudvikling på højeste niveau
Skydda har siden starten i 1976 udviklet personlige værnemidler til industri- og byggesektoren. Som markedsførende i Norden er Skydda kendt for sin høje kompetence og leverance af effektive løsninger som bidrag til en mere sikker arbejdsplads. En betydelig del af Skyddas tilbud udgøres af selvudviklede koncepter og produkter under egne varemærker, der i dag er internationalt anerkendte med salg i ca. 30 lande.
Inden for samtlige af Skyddas varemærker har man stort fokus på innovation og funktion baseret på de højt stillede krav fra de professionelle brugere på Skyddas nordiske kernemarkeder.

- I en international sammenligning er vi en lille virksomhed med små teams, som arbejder med produktudvikling, men vi har en høj innovationstakt, når det handler om at udvikle produkter, som udfordrer EN-standarder, tilfører ekstra nytte for brugeren og sætter nye trends på markedet, siger Mikael Malmgren, som er direktør for Skydda.

Red Dot-vinderne Guide, Zekler og Cresto udgør tre af Skyddas totalt fire selvudviklede koncepter og varemærker.

De vindende bidrag
Guide CPN beskyttelseshandsker
Guide CPN er en kollektion af arbejdshandsker, som beskytter mod skære-, stik- og nåleskader på et niveau, som langt overgår gældende EN-standard. Det er andet år i træk, Guide vinder udmærkelsen Red Dot Design Award.

Zekler Nordic Line beskyttelsesbriller
Zekler Nordic Line er en kollektion af beskyttelsesbriller med tre modeller i tre forskellige størrelser for at passe forskellige ansigtsformer og beskytte øjnene bedre, så risikoen for mellemrum minimeres.

Cresto ResQ DD redningsudstyr
ResQ DD er et rednings- og evakueringsudstyr til bl.a. vindmøller. Dets unikke teknik gør det muligt at klare en nedfiringsvægt på op til 282 kg og højder op til 600 meter, hvilket overgår gældende EN-standard.

- En vigtig parameter i succesen er det nære samarbejde, vi har med professionelle brugere, hvor vi lytter til markedet og tester vores produkter i udviklingsprocessen. Vi lægger stor vægt på funktionelt design, og det er utrolig ærefuldt, at vi får international opmærksomhed for vores arbejde, siger Mikael Malmgren.

Red Dot-udmærkelsen uddeles i Tyskland den 7. juli i operahuset Aalto-Theater i Essen. Til sommer vil Guides, Zeklers og Crestos produkter være repræsenteret på en specialudstilling i Red Dots designmuseum sammen med andre prisbelønnede produkter. De vindende bidrag flyttes derefter til en permanent udstilling, som varer et år. Udstillingen er verdens største udstilling af nutidigt design.

For yderligere information, kontakt venligst:
Skydda Danmark A/S
info@skydda.dk

Telefon: +45 43 90 90 00