Alufacader

Alufacader - mange alufacader er konstruktioner, der kan komme meget langt ned i U-værdi. Det er garanti for optimal isoleringsevne, så styring af indeklima ej bliver noget problem. På denne side finder du leverandører af alufacader, produktnyheder om alufacader, samt viden om alufacader.  

Leverandører af og viden om alufacader:


PREFA GmbH Alu-Dächer und -Fassaden

Tlf.: +45 60 54 21 65
E-mail: Morten.Scharf@prefa.com

web

Kompetencer: Facadesystemer, facadebeklædninger, alufacader, tagsystemer, tagrendesystemer, solarmonteringssystemer, højvandsbeskyttelser, aluminium, coils og plader

Læs mere om PREFA GmbH Alu-Dächer und -Fassaden


Prodatek A/S

Endelavevej 1
8940 Randers SV
Tlf.: 71 96 74 44

web

Kompetencer: Elementer, Vægelementer, Tagkassetter, Bund- & dækkassetter, Stålkonstruktioner, Facadesystemer, Beklædning, Teglfacader, Skiferfacader, Boligmoduler

Læs mere om Prodatek A/S


PREFA – En vinrød profilbølge ved Zürichsøen
De fire rødt lysende rækkehuse, der er tegnet af arkitekterne fra tegnestuen Grob Schöpfer Architekten i Horgen ved Zürichsøen i Schweiz, er et ægte blikfang. Grundene omkring Zürichsøen er meget populære, og de er derfor meget sjældent til salg, hvilket presser priserne i vejret på dem, der er tilbage. Derfor er de fire parceller på Pfnüsel-kysten, der nogenlunde kan oversættes med Den forkølede Kyst, som de lokale kalder den noget mindre attraktive sydlige side af søen, bygget kompakt. Byggestilen minder om den måde, man byggede rækkehuse på i 1930´erne. Det nedadhældende gavludhæng forbinder rækkehusene optisk. Tegnestuen, der fik til opgave at bygge husene, så det som deres opgave, at der skulle anvendes værdifulde materialer på overfladerne:

Lofter i synligt beton, vinduesrammer i egetræ og en facade i profilbølge i en kraftig rød farve udgør de beskedne optiske highlights på bygningerne, der blev solgt inden for meget kort tid.