Asfalt

Asfalt

Asfalten kender vi alle fra veje og stier og asfalt er det foretrukne materiale for vejbelægning i den vestlige verden. Asfalten er en sort højviskos masse, som er temmelig klistret og som indeholder en blanding af diverse høj molekylære kulbrinter – disse høj molekylære kulbrinter benævnes også for asfaltener.

Leverandører af Asfalt:

ErgoFloor A/S

ergofloor

Viborgvej 9
7160 Tørring
Telf.: 76 90 20 01
E-mail: ergofloor@ergofloor.dk

www.ergofloor.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Stemas Maskinsalg A/S

Tolsagervej 2
8370 Hadsten
Tlf.: Jylland/Fyn: 86 43 49 00 / Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00
E-mail: stemas@stemas.dk

www.stemas.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

TZACHO P/S

Faurskovvej 1
8370 Hadsten

Sjælland afd.:
Industrivej 9
4683 Rønnede
Tlf.: 87 61 00 12
E-mail: info@tzacho.dk

www.tzacho.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

V. LØWENER A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Tlf.: 43 200 300
E-mail: vl@loewener.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Asfalten kender de fleste af os i dag som det materiale/stof som giver vores vejbelægning, asfaltbeton, dets karakteristiske sorte farve. Asfalten og tjære bliver ofte sat i forbindelse eller ligefrem forvekslet - Men tjære er meget lig asfalt, og blev førhen anvendt som bindingsmateriale i vejbelægninger. Tjære er et produkt udvundet fra kul og har været tilgængeligt i rigtig mange år. En stor fordel ved asfalten, er asfaltens modstandsdygtighed over for elementer som vejr vind og ikke mindst varme. Hvorimod tjære kan have en tendens til at blive mere klistret og flydende ved varme.

I fremstillingsprocessen opvarmes bitumenen, og derefter blandes den med de ønskede aggregater ved høje temperaturer. Den resulterende asfaltblanding, også kaldet asfaltbeton, anbringes derefter og komprimeres på vejen eller det pågældende område.

Asfalt bruges bredt inden for vejbygning på grund af dens holdbarhed, modstandsdygtighed over for vejrmæssige påvirkninger og evne til at modstå belastningen fra køretøjer.


Nogle opgaver kræver en kyndig hånd – dette skal du vide om asfaltering
Der er mange fordele ved at benytte sig af en overflade som asfalt, men det er en lidt teknisk projekt og derfor er det også vigtigt at du sætter dig godt ind i den. Har du et projekt, hvor asfaltering kan være en mulighed som belægning, så er du havnet på den helt rette artikel. Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at sådan et projekt kræver en kyndig hånd, derfor er det vigtigt at du allierer dig med en professionel. Udover at læse om selve materialet, så kan du også her finde ud af, hvor du kan søge den rette hjælp.

Her er firmaet du skal samarbejde med

Asfalt kan komme i mange forskellige former og faconer, der er for eksempel den klassiske “våde” variant. For at kunne vide, hvilken form for asfalt du skal bruge, så skal du også være sat godt ind i de tekniske projekter bag det. Det er de færreste privatpersoner der er det og derfor er det en god idé at alliere sig med en kyndig. Få lavet og udført korrekt asfaltarbejde, ved at få et samarbejde med Colas. Dette er et firma som er vant til og kender til mange og også forskellige opgaver. Det er et firma som både er vant til at hjælpe private og erhverv og derfor er du sikker på, hvis du allierer dig med dem, at de kan hjælpe dig med lige netop det projekt som du ønsker.

Dette skal du vide om asfaltering

For at fjerne det tekniske aspekt og gøre det brugervenligt, så kan du her læse mere om, hvilke formål du kan bruge asfalt til. Der er den klassiske løsning som at lave veje og indkørsler. Gør det nemmere for biler at køre på dybe skråninger, ved at få asfalteret. Det er dog ikke kun de praktiske løsninger, som du kan bruge asfalt til, du kan også bruge det til de kreative. Asfalt er et godt underlag på legepladser eller i boldbure. Det er et utroligt holdbart materiale, som over tid ikke vil blive slidt synderligt meget. Derfor er det meget alsidigt og uden tvivl et materiale som du kan bruge til mange forskellige slags projekter. Det er dog vigtigt, at du allierer dig med en kyndig så der er forståelse for de tekniske aspekter i det og du dermed får de rette resultater.


Munck Asfalt vælger Fujitsu som leverandør af C7 projektledelsesværktøj
Fujitsu er valgt som leverandør af projektstyringsværktøjet C7 til den danske asfaltproducent Munck Asfalt A/S. Formålet er at effektivisere virksomhedens administration og dermed opnå tidsmæssige og økonomiske besparelser samt øget kontrol i hele projektfasen.

Den danske asfaltfabrikant Munck Asfalt A/S, som er specialist i asfaltproduktion og vejbelægning, havde brug for et skræddersyet projektstyringsværktøj til at kunne beregne og holde styr på alle ender af virksomhedens projekter. I første omgang ledte Munck Asfalt A/S efter et system specifikt til asfaltbranchen, men har netop valgt et mere branchegenerisk projektledelsesværktøj, C7 fra Fujitsu, som kan understøtte hele projektfasen fra første tilbud til sidste faktura.

”Fujitsu C7 er nem at bruge, intuitiv og gør det muligt for os at få bedre kontrol over vores projekter, herunder at kontrollere tidspunkter, budget og bemanding”, siger Claus Storm Andersen, forretningsområdechef hos Munck Asfalt A/S.

Projektstyringsværktøjet C7 fra Fujitsu kan let integreres i eksisterende systemer og dermed hente relevante projektoplysninger såsom udgifter og indtægter fra det finansielle system samt data administreret i andre systemer.

”Vi er glade for at indgå et samarbejde med Munck Asfalt, som er en af de førende virksomheder i den danske asfaltindustri. C7 er et meget veletableret projektledelsesværktøj i den skandinaviske byggebranche, og vi er overbeviste om, at vores løsning kan bidrage til at effektivisere Munck Asfalts forretning”, siger Ted Lundström, ansvarlig for Fujitsu.


LØWENER – Ny Bomag asfaltudlægger til NCC med vægt på fører komfort
Løwener har netop leveret en ny Bomag asfaltudlægger type BF 700 C-2 S500 til NCC i Kolding.

Maskinen er udstyret med joystick seat, som er helt nyt for en asfaltudlægger, aldrig set i branchen før. Alle asfaltudlæggere har al betjening placeret i en pult hvor chaufføren skal række ud efter kontakterne. På Bomags asfaltudlægger er de væsentligste funktioner placeret i et joystick i armlænet på sædet, for at give chaufføren er bedre og mere bekvem arbejdsstilling.

Herudover er udlæggeren med udsugning over sneglene for at fjerne røg og dampe for at give chaufføren et bedre arbejdsmiljø.

Billedet herunder viser den på en af dens første aftenopgaver


Nyheder og Indlæg om Asfalt


Seneste om AsfaltCookie-indstillinger