Byggeri
Byggeri - På denne side finder du leverandører af Byggeri, produktnyheder om Byggeri, samt viden om Byggeri.
Leverandører af og viden om Byggeri:
NEXTTOOL
Stejlepladsvej 1P
2990 Nivå
Tlf.: +45 5388 7880
E-mail: info@nexttool.dk
Kompetencer: Fugtmålere, træfugtmålere, betonfugtmålere, luftfugtmålere, fugtovervågning
Prodatek A/S
Endelavevej 1
8940 Randers SV
Tlf.: 71 96 74 44
Kompetencer: Elementer, Vægelementer, Tagkassetter, Bund- & dækkassetter, Stålkonstruktioner, Facadesystemer, Beklædning, Teglfacader, Skiferfacader, Boligmoduler
Profilsalg.dk
Blokken 23C
3460 Birkerød
E-mail: profilsalg@psn.dk
Kompetencer: Inddækninger, Bygningsprofiler, Vindskeder, Skotrender, Sålbænke, Stenbeklædning, Stern kapsel, Fodblik, Løskant, Vandrende, Skotrende, Blindfals, Vandnæse, Murkrone, Tagrygning, Montering, Specialmål, Nedløb, Blikkenslager, Standardprofil, Specialprofil
Rudersdal Udlejning ApS
Klintehøj Vænge 17
3460 Birkerød
Tlf.: 20 25 35 42
E-mail: rud-udlej@mail.dk
Kompetencer: Materieludlejning, mandskabsudlejning, entreprenørmaskiner, minigraver, gravemaskiner, gummiged, motorbør, dumpere, betonarbejde, gartnerarbejde, værktøjsudlejning, vognmandskørsel
Sandwich Element Byg
Agerskovvej 20
8362 Hørning
Tlf.: 20 90 38 06/ 27 31 21 90
E-mail: sh@sandwich-element.dk
Kompetencer: Sandwichpaneler, højprofiler, tagprofiler, tagpaneler, vægprofiler, vægpaneler, skillevægge, bilhuse, detailbutikker, kontorbyggeri, lager/logistik, facadebeklædninger, haller, padlehaller, værksteds- og produktions haller
Vesti Olsen A/S
Bukkerupvej 92
4340 Tølløse
Tlf.: 59 18 00 22
E-mail: mail@vesti-olsen.dk
Kompetencer: Vi bygger primært i hoved-, og totalentreprise – og vi bygger i HELE Danmark
Halbyggeri, industribyggeri, stålhaller, værkstedsbyggeri, bilhuse, kontorbyggeri, domicilbyggeri, institutionsbyggeri, landbrugsbyggeri, ridehaller og ride stalde.
Zøllner A/S
Agernvej 4
3490 Kvistgård
Tlf.: 3164 2680
E-mail: info@zollner.as
Kompetencer: Kystsikring, stormflodssikring, anlægsarbejde, forsyningsarbejde, entrepriser
CG Jensen – FØLG MED I BYGGERIET AF ROLIGHEDSVEJ BYCAMPUS

CG Jensen opfører i totalentreprise 677 boliger på et nyt campus-område på Frederiksberg for ejendomsselskabet NREP.
Boligerne er fordelt på 519 studieboliger og 158 fleksible boliger. Det samlede boligareal bliver på 22.000 kvadratmeter. Dertil kommer 900 kvadratmeter udadvendte faciliteter til fx cafe og cykelværksted.
Mange af CG Jensens fagdivisioner arbejder sammen om at opføre projektet. Lige fra Beton, Byggeri, Stål og Ramning til Forsyning, Jord, Kloak og Gartner samt grundvandssænkning ved søsterselskabet Hölscher Jensen.
CG Jensen har tidligere opført store projekter i totalentreprise for ejendomsudviklingsselskabet NREP – blandt andet det 28.000 kvadratmeter store bolig- og erhvervskompleks Himmelbyen i Ørestad Syd og lige nu opfører CG Jensen det 35.000 kvadratmeter store projekt UN17 Village, som ligeledes ligger i Ørestad Syd.
Du kan få et indblik i byggeriet i videoen herover.
Du kan læse mere om vores kompetencer inden for byggeri her
CG Jensen vinder stor busterminal

CG Jensen skal anlægge en busterminal ved Dybbølsbro i København. Projektet er blevet en realitet, efter at Københavns Borgerrepræsentation har vedtaget en ekstrabevilling på 29 millioner kroner.
“Vi ser rigtig meget frem til, at vi i et fortsat tæt samarbejde med Københavns Kommune kan komme i gang med anlægsprojektet, og sammen forventer vi, at der inden for meget kort tid kan skrives kontrakt med entreprenøren CG Jensen A/S, som har vundet udbuddet”, sagde projektleder Niels Arend Koefoed fra Vejdirektoratet for nylig til Licitationen.
Nu er underskrifterne på plads – og CG Jensens divisioner Stål, Byggeri Øst og Jord, Kloak, Forsyning & Gartner er i et tværfagligt samarbejde klar til at opføre terminalen.
“Vi er rigtig glade for opgaven- og det passer lige med, at der er cirka en tredjedel til hver division”, siger divisionschef i Jord, Kloak, Forsyning & Gartner, Kenneth Møller.
CG Jensens divisioner Beton Øst og Ramning & Vandbygning skal også supportere udførelsen.
Sikkerhed
Den nye busterminal skal sikre en nemmere og mere sikker adgang til fjernbusserne, der i dag har opsamlingssted ved Københavns Hovedbanegård.
”Det bliver godt, at vi nu, hvis alt går planmæssigt, kan se de første langtursbusser kører ind på Busterminal København”, siger projektleder Niels Arend Koefoed fra Vejdirektoratet.
Terminalen ventes at få 1,4 mio. årlige fjernpassagerer. Den nye busterminal ventes at stå klar i sommeren 2023.
FORTSAT FULD FART PÅ RØDOVRE PORT

Hele det 37.500 kvadratmeter store råhus står færdigt, og der arbejdes hen imod fire afleveringer fra slutningen af maj til juli, hvor 300 lejligheder skal stå klar til indflytning.
”Vi er godt med, men det bliver lidt af en udfordring at få flyttet knap 300 familier ind på området, samtidig med at vi stadig er i gang på pladsen” siger projektchef Klaus Mels Nielsen fra Byggeri Øst.
CG Jensen har på noget nær rekordtid opført råhuset til det omfattende bolig- og erhvervsprojekt, og allerede for et år siden flyttede de første beboere ind på området, da CG Jensen afleverede de første af i alt 11 bygninger.
”Vi har lige holdt 1-års gennemgang på første blok, og i begyndelsen af maj måned skal vi have gennemgang på nummer to,” fortæller Klaus Mels Nielsen.
De knap 300 lejligheder, som nu gøres klar til indflytning, er beliggende i de to tårne, hvorfra broen, som forbinder bebyggelsen på tværs af Tårnvej, starter. Det tredje tårn, som broen fører over til, skal først afleveres efter nytår. Det drejer sig om godt 120 lejligheder.
Under broen skal der laves facader, og så skal selve broen begrønnes ligesom stræderne.
På hovedstrøget, som løber ned igennem hele bebyggelsen, har CG Jensens anlægsgartnere netop lagt de sidste fliser. I alt lægges der godt 6.000 kvadratmeter fliser på de befæstede områder.
Projektchef Klaus Mels Nielsen fortæller, at der lige nu er i snit 90 timelønnede i gang på den store byggeplads om dagen. De installerer inventar i lejlighederne og i byrummet, maler og udfører fliselægning og beplantning. Og så er der teknikerne, som har travlt med at installere alt det tekniske udstyr, som er nødvendigt i høje bygninger – blandt andet brandtekniske installationer.
CG Jensen opfører Rødovre Port i totalentreprise. Alle anlægs-, funderings-, jord-, kloak-, beton-, og stålarbejder udføres i egenproduktion.
Rødovre Port omfatter et helt nyt bolig- og erhvervsområde med 534 lejeboliger, butiksstrøg, kontorer, forretninger, parkeringskælder samt en gangbro. Lejlighederne er af varierende størrelse, således at der er plads til både studerende, singler, par og børnefamilier.
ZÜBLIN A/S – Åbnede i skyggen af coronakrisen – nu stråler Nordhavns nye vartegn

Den 28. marts åbnede Københavns nye metrolinje M4 til Nordhavn i skyggen af coronapandemien. Indvielsen skete i stilhed og uden den store planlagte folkefest. De første måneder var det kun meget få passagerer, der tog turen fra Østerbro til Nordhavn. Nu er det igen muligt at tage metroen under Østerbro for at ende på den arkitektoniske Orientkaj Station, der rejser sig med udsigt over Nordhavn.
Totalentreprenørerne ZÜBLIN og HOCHTIEF har brug de seneste seks år på at udføre det imponerende projekt, der indeholder tunnelboring, cut-and-cover tunnel, broer, en underjordisk og en overjordisk station, en kompleks 40 meter dyb redningsskakt og en gangtunnel på Nordhavn Station – med andre ord noget af det mest komplekse funderings- og anlægsarbejde, man kan forestille sig. Stationerne er udført med sans for detaljer, farvestrålende nuancer, mosaikker og smukt in situ-betonarbejde. Projektet har allerede modtaget flere flotte anmeldelser af arkitekturen, og en køretur med metroen er bestemt en oplevelse værd.
ZÜBLIN og HOCHTIEF har gennemført projektet inden for de aftalte tidsrammer og budgetter. Der er lagt over 1,5 millioner arbejdstimer på byggepladsen, og der har været stort fokus på arbejdsmiljøet. Over 4.000 medarbejdere og samarbejdspartnere har været på sikkerhedsintroduktion og projektet har passeret mere end 1.000 dage uden ulykker.
København har ikke blot fået en ny metro – der er også sat ny standard for, hvordan offentlig transport, arkitektur og bymiljø kan gå op i en højere enhed.
Selvbygget drømmevilla opført i én arbejdsgang

For Lasse Nielsen fra Ry i Midtjylland er der ikke tvivl om, at
det har været en rigtig god investering selv at smøge ærmerne op og
kaste sig ud i husbyggeriet. Han valgte ligesom et stigende antal
danskere med drømme om egen bolig at blive selvbygger i 2013, da
familien dermed kunne få den 250 m2 funkis-villa, som de altid
havde drømt om.
Og med hele råhuset opført i YTONG Energy+-blokke fra Xella gik
byggeprocessen ikke blot væsentligt hurtigere, end hvis han havde
valgt en traditionel løsning med skalmur, træværk, isolering og
gips. Familien kunne også efterfølgende flytte ind i et helt nyt
hus med fugtfrit indeklima og lavt energiforbrug.
Enkel og hurtig byggeproces
- Mange viger nok tilbage fra at tage springet som selvbygger,
fordi de frygter, at det er meget kompliceret og besværligt. Men
har du bare nogenlunde forstand på lod og vater og kender en dygtig
håndværker, som kan hjælpe dig, så er det ret ligetil at bygge med
YTONG Energy+, fortæller Lasse Nielsen, der til daglig arbejder som
politibetjent.
YTONG Energy+ består af samme materiale fra inderst til yderst, og
byggeblokken giver dermed både indervæg, isolering og facade samlet
i et enkelt element. Det gør det let at bygge med blokkene, for de
stables simpelthen oven på hinanden ligesom legoklodser, så hele
råhuset kan opføres i én enkelt arbejdsgang.
- Du skal holde tungen lige i munden, så blokkene kommer til at
ligge rigtigt, men ellers er det ret ukompliceret. Vi var fire mand
om at opføre hele råhuset, og det tog kun omkring tre uger,
forklarer Lasse Nielsen og fortsætter:
- Jeg havde hørt om YTONG Energy+ fra én af mine venner, som er
ingeniør og talte meget begejstret om, hvordan byggeblokken ikke
kun forenklede byggeprocessen markant. Han påpegede samtidig, at
den bidrog til et væsentligt lavere energiforbrug og bedre
indeklima i det færdige hus. Vi besluttede os derfor for at kaste
os ud i det og kontaktede Xella, som hjalp os hele vejen med
rådgivning og vejledning.
Fugtfrit indeklima og lavt energiforbrug
Ud over at være nem at arbejde med betyder udformningen af YTONG
Energy+ i kapillaraktivt, diffusionsåbent og uorganisk materiale,
at blokkene af sig selv aktivt regulerer fugten i det færdige hus.
Det gør, at familien Nielsen kan nyde godt af et fugtfrit indeklima
hele året.
Derudover bidrager blokkenes højisolerende egenskaber, sammen med
den indbyggede gulvvarme og husets store vinduespartier, til et
lavt energiforbrug.
- Vi har fået et rigtigt drømmehus, som er fantastisk dejligt at
opholde sig i, for selv i vintermånederne er luften inden døre tør,
ligesom vi ikke døjer med fugt i vinduerne. Samtidig er udgifterne
til opvarmning blevet væsentligt lavere end der, hvor vi boede før,
så alt i alt har det været den helt rigtige beslutning at kaste sig
ud i at bygge selv, slutter Lasse Nielsen, som opførte familiens
drømmebolig sammen med sin far, bror og et par venner i løbet af
ca. seks måneder