Dørtærskler

Dørtærskler - Leverandører af dørtærskler finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end dørtærskler, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om dørtærskler:


Pestibus Skadedyrssikring Aps

Peter Hansens Vej 7
8763 Rask Mølle
Tlf.: 30 91 37 00
E-mail: info@pestibus.dk

www.pestibus.dk

Kompetencer: Skadedyr, skadedyrsbekæmpelse, skadedyrsservice og forebyggelse, rottesikring, rottespærre, kloakfælder, smækfælder, Raxit dørtætningslister

Læs mere om Pestibus Skadedyrssikring Aps


Udskiftning af døre bliver en smal sag
Nye "gamle" døre gør det langt lettere, hurtigere og billigere at udskifte de indvendige døre i ældre boliger.

Frem til midten af 70´erne var de indvendige døre i dansk byggeri oftest blot 35 millimeter tykke. Herefter ændredes byggeskikken, og standarden har lige siden været en tykkelse på 40 millimeter. Det giver et problem, hvis man vil skifte døre i de lidt ældre boliger. Så er man nemlig ofte tvunget til samtidig at udskifte hele karmen. Men nu er de "gode gamle" indvendige døre med kun 35 millimeter tykkelse igen på markedet. Og det kan spare husejerne for en masse udgifter til nye karme og ikke mindst løn til håndværkere, ligesom det helt kan eliminere risikoen for skader på vægge og tapeter.

Det er firmaet www.billigbyg.com, der nu lancerer denne længe ventede nyhed og åbner døren for en lettere, hurtigere og billigere renovering og fornyelse af ældre boliger. De nye tyndere indvendige døre kan skræddersyes i højde og bredde efter målet på døråbningen, og de leveres med blank bagkant, så hængslerne fra den gamle dør kan genanvendes og monteres præcist de samme steder på den nye dør. Udvalget af indvendige døre med 35 millimeter tykkelse omfatter alle de gængse typer og modeller, og de tilbydes både hvidmalede og i rå fyrretræ. Dørene er fremstillet af fiberplader, så der ikke forekommer gennemtrængning af harpiks som ved massive trædøre. www.billigbyg.com er en virksomhed med adresse i Christiansfeld, der sælger en række forskellige byggeprodukter via Internettet. Sortimentet omfatter vinduer og såvel yderdøre som indvendige døre, der tilbydes i træ, plast og træ/alu i en lang række forskellige standardmål samt efter specialmål. Herudover kan www.billigbyg.com blandt andet også levere en lang række forskellige håndtag.