Gulvbeton

Gulvbeton

Gulvbeton – På denne side finder du leverandører af Gulvbeton. Gulvbeton er specielt udviklede beton, som er særligt egnet til udstøbning af store flader, der efterfølgende skal kunne glittes. Specielle typer for gulvbeton er selvudtørrende beton, fiberbeton eller grøn beton. Beregn dit cementforbrug, se her – Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af Gulvbeton:

Aalborg Epoxy ApS

Fjembhedevej 27, Præstbro
9330 Dronninglund
Tlf.: 71 90 29 33
E-mail: info@aalborgepoxy.dk

www.aalborgepoxy.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Jysk Coating ApS

Håndværkervej 36A
9320 Hjallerup
Tlf.: 51 17 61 10
E.mail: info@jyskcoating.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Linotol Danmark


Olaf Ryes Gade 7K
6000 Kolding
Tlf.: 26 83 27 99
E-mail: info@linotol.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Her er nogle af de vigtigste trin i processen med at lægge gulvbeton:

  1. Forberedelse af underlaget: Først skal underlaget, hvor gulvbetonen skal placeres, forberedes korrekt. Dette kan omfatte fjernelse af eventuelle eksisterende gulvbelægninger, rengøring af overfladen. Til sidst skal det sikres, at den er jævn og fri for ujævnheder eller forhindringer.
  2. Installation af formwork (skalstøbning): Formwork eller skalstøbning er en midlertidig struktur, der bruges til at definere formen på det færdige betongulv og holde betonen på plads, mens den hærder. Formwork kan være lavet af træ, metal eller plast og placeres langs kanterne af det område, hvor gulvbetonen skal placeres.
  3. Blanding og hældning af beton: Næste trin er at blande betonen i henhold til de specifikke proportioner og krav og hælde den i formworken. Betonen spredes derefter jævnt over det område, der skal dækkes, og glattes ud: Det kan lade sig gøre med en skovl, rive eller betonplade for at opnå den ønskede tykkelse og overfladefinish.
  4. Afslibning og bearbejdning: Efter betonen er hældt, skal den bearbejdes for at sikre en jævn overflade og fjerne eventuelle luftbobler eller ujævnheder. Dette kan gøres ved hjælp af en betonsliber. Den glatter og udjævner overfladen, eller ved manuel afslibning og bearbejdning.
  5. Hærdning og efterbehandling: Efter bearbejdning skal gulvbetonen hærde i en periode. Typisk flere dage eller uger, afhængigt af betonens sammensætning og betingelserne i omgivelserne. Under denne proces kan der anvendes forskellige former for efterbehandling, såsom påføring af et segl eller en belægning for at beskytte betonen og forbedre dens udseende og holdbarhed.

Gulvbeton er populært i både kommercielle og private bygningsprojekter på grund af dens holdbarhed, nem vedligeholdelse og muligheden for at skabe en moderne og industrielt udseende.

Cookie-indstillinger