Papirisolering

Papirisolering er de senere år vundet frem som et yderst miljøvenligt isoleringsmateriale. Papirisolering er produceret ud af granuleret genbrugspapir. Papirisolering anvendes i løs vægt og blæses direkte ind i den konstruktion/bygning som ønskes isoleret, hvilket foretages med specialbyggede indblæsningsmaskiner.

Leverandører af og viden om Papirisolering:


DANSK TRÆFIBERISOLERING A/S


Tlf: 21 44 80 21
Mail: info@traefibersiolering.dk

www.traefiberisolering.dk

Kompetencer: Træfiberisolering, isolering, indblæst træfiberisolering, løsuld, bæredygtig isolering

Læs mere om DANSK TRÆFIBERISOLERING A/S


Hotpaper

hotpaper

Agerhatten 9
5220 Odense Sø
Telf: 70 277 699
E-mail: info@hotpaper.dk

www.hotpaper.dk

Kompetencer: Indeklima, hulmursisolering,  loftisolering,  papirisolering, efterisolering, efterisolering hulmur, ventilation

Læs mere om Hotpaper


SKANACID A/S


Lunikvej 7
2670 Greve
Tlf: 39 40 13 14
E-mail: mail@skanacid.dk

www.skanacid.dk

Kompetencer: Vakuumisolering, Aerogel isolering, Højtemperaturisolering, Foamglas isolering, Renrum-isolering, T-FIT, TechLite, Korrosion under isolering, CUI, Keramisk isolering, Beregning af isolering, Superwool, Brandisolering, Afstandsisolering, Glasklæde, Mica, Vacupor

Læs mere om SKANACID A/S


Mere viden om Papirisolering:

Ved indblæsning af papirisolering opnår man den helt rette densitet i isoleringen. Den helt store fordel ved at indblæse papirisolering ind i de lukkede konstruktioner som eksempelvis hulmur, en skrå væg eller en etageadskillelse er, at der ikke opstår nogen kuldebroer.


CBI – Et af Europas bedste papirisoleringsprodukter


07.jun 2018


Endnu engang viser undersøgelser, at Isocell papirisolering hører til blandt de bedste i Europa

ETA (European Technical Assesment) fra maj 2018 viser, at Isocell papirisolering har en forbedret lambdaværdi. CBI Danmark A/S, leverandør af Isocell til danske håndværkere og trælaster, er ikke overrasket.

Per Thomsen, direktør i CBI Danmark A/S, er stolt over, at Isocell papirisolering har opnået en lavere lambdaværdi, nærmere betegnet en lambdaværdi klasse 37. ”Den forbedrede lambdaværdi er et udtryk for en positiv udvikling: Produktionsoptimering, råvareoptimering og færre salte medfører flere og bedre isolerende fibre i produktet. Ensartede prøvningsværdier medfører derved en bedre lambdaværdi,” fortæller Per Thomsen.

Lambdaværdi betyder isoleringsevne og angives i tal. Tallet fortæller, hvor godt et materiale isolerer. Jo lavere lambdaværdi, jo bedre isolerer materialet.

”Jo flere fibre der lægges tæt sammen, jo højere lufttæthed. Lufttæthed imødekommer varmetab udefra, giver en bedre fugttransmission og forbedrer lydegenskaber,” forklarer Per Thomsen. Han understreger vigtigheden af at være opmærksom på produktets tekniske værdier, før der vælges isolering: ”Papirisolering er ikke bare papirisolering; det er af stor betydning for isoleringsevnen, hvilke værdier produktet har. Som med alt andet er der forskel på kvalitet.”

Udover Isocell papirisolering, er CBI Danmark A/S leverandør af det borfrie produkt Isocell Evolution. Produktet er godkendt til Svanemærket byggeri og er Natureplus certificeret. Natureplus certificeringen betyder, at det hører til blandt de bedste produkter til bæredygtige byggerier. Det giver god mening i forhold til CBI Danmarks værdisæt, som bl.a. indeholder at sikre markedets mest bæredygtige løsninger til gavn for os, vore partnere og for samfundet generelt samt vores ambition om at være markedets førstevalg som produkt og leverandør hos miljøbevidste kunder,” afslutter Per K. Thomsen.