Vandtætning

Vandtætning udføres med forskellige produkter og på forskellige metoder. Vandtætning anvendes for at sikre beton og andre materialer mod indtrængen af vand og for at sikre stabiliteten i konstruktionen.

Leverandører af og viden om vandtætning:


Christiansen & Essenbæk A/S

ceas

Ejby Industrivej 80
2600 Glostrup
Tlf.: 88 888 203
E-mail: info@ceas.dk

www.ceas.dk

Kompetencer: Anlægsbeton, Betonrenovering, Beton injicering, Beton injektion, Bygningsrenovering, Miljøsanering, Nedbrydning, Sprøjtebeton

Læs mere om Christiansen & Essenbæk A/S


Ceresit kan stolt præsentere MOLAND BYGGEVARER A/S, Skive som ny distributionspartner
CEBYG Danmark blev stiftet i 1966 og skiftede senere navn til Ceresit Danmark. I 1998 blev Ceresit en del af den verdensomspændende Henkel-koncern og i 2009 blev det besluttet, at man ikke længere ville have Ceresit kontor og lager i Danmark, men man fortsatte med at levere de stadig velkendte Ceresit-produkter i Danmark, fra den tyske fabrik i Unna.

Ceresit leverer og tilbyder et stort udbud af bygningsmaterialer i høj kvalitet til byggebranchen og med mere end 20 produktionssites over hele verden, er Ceresit et velkendt og foretrukken brand.

Tilbage til Danmark betyder...
"Vi vil servicere markedet på en mere professionel måde end vi har gjort de sidste par år. Med vores nye distributionspartner, Moland Byggevarer A/S, vil vi igen have kontor, lager, dag til dag levering, sælgere, teknisk support og vi vil kunne revitalisere kontakten til arkitekterne samt yde daglig support til vores kunder. Med Moland Byggevarer A/S har vi en professionel partner, som allerede i dag leverer byggematerialer, er kendt på markedet, og ikke mindst har et højt engageret og motiveret team af medarbejdere med et godt lokalkendskab.

Siger Harald Jelinek, Marketing Manager Eksport/OEM, Henkel AG & Co. KGaA Bautechnik Deutschland.

Ceresit har sin grundlæggelse i den store succes med et produkt, som allerede i begyndelsen af det forrige århundrede gjorde beton og cementmørtel uigennemtrængeligt for vand. I dag består produktprogrammet af 4 hovedområder:
• Fliselægningssystemer
• Gulvsaneringsprodukter
• Specialmørtel, betonspartel og betonreparation
• Vandtætningsprodukter

Ceresits produktprogram passer perfekt til os og vores fokus i markedet. Ceresit bliver pr. 1. juni 2014 en del af vores logistiksystem, hvor varer som er bestilt inden kl. 15.00 den ene dag, leveres til byggemarkedet, trælasten eller på byggepladsen den næste dag. Hos Moland glæder vi os til, at være den valgte partner, der skal få Ceresit tilbage på markedet og især glæder det os, at markedet igen kan blive serviceret fra et dansk lager med kvalitetsprodukter der gør en forskel" siger adm. direktør Benny Møller, Moland Byggevarer A/S.

FOR YDERLIGERE INFORMATION:
Moland Byggevarer A/S, adm. direktør Benny Møller +45 22 22 29 10
Moland Byggevarer A/S, salgschef Henrik Møller Nielsen +45 22 22 29 05
Ceresit, konsulent Jørn Winter +45 40 44 95 15

Om Moland Byggevarer A/S: Moland Byggevarer A/S er en danskejet virksomhed, der sælger trægulve, træplejemidler, glasuldsisolering, gipsplade- produkter/ stål og porebeton til byggematerialeforhandlere. Læs mere på www.moland.biz

I 1911 blev Ceresits produkter brugt på Hovedbanegården i København. I 2005 blev den største enkeltstående ordre leveret i Danmark til Danish Crown slagteriet i Horsens. I 2014 blev Ceresit produkterne anvendt til golfprojektet Great Northern i Kerteminde, på 100 hektar med planlagt indvielse i 2015, navngivet af Jack Nicklaus.

Moland Byggevarer A/S · Strandvejen 16 · DK-7800 Skive · Tlf. +45 96 14 50 00 · www.moland.biz · moland