Vandtætning

Vandtætning udføres med forskellige produkter og på forskellige metoder. Vandtætning anvendes for at sikre beton og andre materialer mod indtrængen af vand og for at sikre stabiliteten i konstruktionen.

Leverandører af og viden om vandtætning:

Velosit Danmark ApS

Krøyer Kielbergsvej 3, 3.th
8660 Skanderborg
Tlf.: 28 25 20 23
E-mail: kontakt@velosit.dk

web

Kompetencer: Betonrenovering, industrigulve, vandtætning, brorenovering, overfladebehandling


 


Decorativa

Sandvejen 11 A
4000 Roskilde
Tlf.: 46 32 05 01
E-mail: bpj@decorativa.dk

www.decorativa.dk

Kompetencer: Betonrenovering, Flydemørtel, Industrigulve, Vandtætning

Læs mere om Decorativa


Roxtec Denmark ApS

Huginsvej 3
3400 Hillerød
Tlf.: +45 4918 47 47
E-mail: administration@dk.roxtec.com

www.roxtec.com/dk

Kompetencer: Kabeltætninger, Rørtætninger

Læs mere om Roxtec Denmark ApS


STORMFLODSSIKRING

Bjerrebyvej 80
5700 Svendborg
Tlf.: 25 73 97 51
E-mail: Kontakt@stormflodssikring.dk

web

Kompetencer: Kystsikring, stormflodssikring, skybrudssikring, skot, barrierer, mobiledæmninger, vandtætte døre, vandtætte vinduer

Læs mere om STORMFLODSSIKRING


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


Velosit – Vandtætning over P-kælderen på UNITY projektet i Aarhus


07.jun 2022


WP120 er en 2k cement- polymerbaseret membran, der i 3 mm lagtykkelse, tåler mekanisk slid og ligeså er rodhæmmende. Da WP120 har et lavt VOC tal, passer den også godt ind i LCA beregningen, og er til at foretrække hvis et projekt skal DGNB certificeres.

WP120 er et optimalt alternativ til membranløsning ved grønetage! Velosit Danmark har derfor vejledt KPC og Per Aarsleff, samt samlet et udførende team, til udførelse af membran over en stor P-kælder på 1850 m2, inden grønttag.

Vandtætning som fandt sted over P-kælderen på UNITY projektet i Aarhus, ved KPC og Per Aarsleff blev udført på en uge, og den videre opbygning af det grønne tag kan snarest fortsætte.

Vi takker endnu engang fra Velosit Danmark for det gode samarbejde, som blev sikkert udført af Dan Coat Entreprise og RK Concrete Seal i godt fællesskab og koordinering.

Se mere om vandtætnings- mulighederne her


Bæredygtig vandtætning med Velosit Danmark


26.apr 2022


Velosit Danmark er med når BAM Danmark A/S og Johannes Fog A/S bygger bæredygtigt og multifunktionelt. Konstruktionen får et udvidet anvendelsesområde, og betegnes som et multifunktionelt hus, med stor fokus på bæredygtighed. Det 6 etagers store byggeri indeholder, udover byggemarked, et auditorium med plads til 300 personer, et produktionskøkken, uddannelsesfaciliteter til CPHbusiness, 55 kollegieboliger, caféområde, samt kontor- og butikslejemål.

Teknisk bæredygtighed
Teknisk bæredygtighed og vedvarende energi er indtænkt i konstruktionen i form af solceller, hvor energiberegningen i byggeriet anviser ca. 600 m2 solceller. Dette reducerer energiforbruget i ganske stort omfang. Tagkonstruktionen udføres overvejende som grønt sedumtag, der næsten er et helt CO2 neutralt produkt og samtidigt aflaster afledningen af regnvand effektivt, ved fordampning og forsinkelse.

Et åbent og levende sted
Byggeriet introducerer nye handelsmuligheder, uddannelsestilbud, kollegieboliger og et spændende byrum, hvilket gør bygningen til en magnet for blandet liv i nærområdet og inviterer udefrakommende til området, med en høj grad af tilgængelighed.

Velosit i hovedindgangen
Velosit Danmark har efter god dialog med BAM Danmark A/S hjulpet med sprøjtemembranen VELOSIT WP120 til vandtætning af betonrampen, som senere bliver hovedindgang via en flot åben trappe. Som midlertidig vandtætning af huldæk er der anvendt VELOSIT CW111 hvor fokus har været på tætning af vandrette elementsamlinger og huldæks udstøbninger, for at sikre en tør og derved hurtigere aptering i underliggende etager.
Begge produkter er med lav VOC og valgt med bæredygtighed i fokus, især omkring tætning af huldæk, hvor CW111 må bygges med ind i konstruktionen samt giver en arbejdsgang mindre idet denne ikke skal fjernes senere hen og destrueres.

Har du et projekt, hvor bæredygtighed og vandtætning skal kombineres er vi hos Velosit Danmark altid klar med løsningsforslag.


Ceresit kan stolt præsentere MOLAND BYGGEVARER A/S, Skive som ny distributionspartner
CEBYG Danmark blev stiftet i 1966 og skiftede senere navn til Ceresit Danmark. I 1998 blev Ceresit en del af den verdensomspændende Henkel-koncern og i 2009 blev det besluttet, at man ikke længere ville have Ceresit kontor og lager i Danmark, men man fortsatte med at levere de stadig velkendte Ceresit-produkter i Danmark, fra den tyske fabrik i Unna.

Ceresit leverer og tilbyder et stort udbud af bygningsmaterialer i høj kvalitet til byggebranchen og med mere end 20 produktionssites over hele verden, er Ceresit et velkendt og foretrukken brand.

Tilbage til Danmark betyder...
"Vi vil servicere markedet på en mere professionel måde end vi har gjort de sidste par år. Med vores nye distributionspartner, Moland Byggevarer A/S, vil vi igen have kontor, lager, dag til dag levering, sælgere, teknisk support og vi vil kunne revitalisere kontakten til arkitekterne samt yde daglig support til vores kunder. Med Moland Byggevarer A/S har vi en professionel partner, som allerede i dag leverer byggematerialer, er kendt på markedet, og ikke mindst har et højt engageret og motiveret team af medarbejdere med et godt lokalkendskab.

Siger Harald Jelinek, Marketing Manager Eksport/OEM, Henkel AG & Co. KGaA Bautechnik Deutschland.

Ceresit har sin grundlæggelse i den store succes med et produkt, som allerede i begyndelsen af det forrige århundrede gjorde beton og cementmørtel uigennemtrængeligt for vand. I dag består produktprogrammet af 4 hovedområder:
• Fliselægningssystemer
• Gulvsaneringsprodukter
• Specialmørtel, betonspartel og betonreparation
• Vandtætningsprodukter

Ceresits produktprogram passer perfekt til os og vores fokus i markedet. Ceresit bliver pr. 1. juni 2014 en del af vores logistiksystem, hvor varer som er bestilt inden kl. 15.00 den ene dag, leveres til byggemarkedet, trælasten eller på byggepladsen den næste dag. Hos Moland glæder vi os til, at være den valgte partner, der skal få Ceresit tilbage på markedet og især glæder det os, at markedet igen kan blive serviceret fra et dansk lager med kvalitetsprodukter der gør en forskel" siger adm. direktør Benny Møller, Moland Byggevarer A/S.

FOR YDERLIGERE INFORMATION:
Moland Byggevarer A/S, adm. direktør Benny Møller +45 22 22 29 10
Moland Byggevarer A/S, salgschef Henrik Møller Nielsen +45 22 22 29 05
Ceresit, konsulent Jørn Winter +45 40 44 95 15

Om Moland Byggevarer A/S: Moland Byggevarer A/S er en danskejet virksomhed, der sælger trægulve, træplejemidler, glasuldsisolering, gipsplade- produkter/ stål og porebeton til byggematerialeforhandlere. Læs mere på www.moland.biz

I 1911 blev Ceresits produkter brugt på Hovedbanegården i København. I 2005 blev den største enkeltstående ordre leveret i Danmark til Danish Crown slagteriet i Horsens. I 2014 blev Ceresit produkterne anvendt til golfprojektet Great Northern i Kerteminde, på 100 hektar med planlagt indvielse i 2015, navngivet af Jack Nicklaus.

Moland Byggevarer A/S · Strandvejen 16 · DK-7800 Skive · Tlf. +45 96 14 50 00 · www.moland.biz · moland