Kabinetter

Kabinetter anvendes til at omkranse og sikre elektronik, ligesom det kendes fra kapslinger og monteringskasser. Kabinetter fremstilles både i hård plast, stål og andre hårdføre materialer. Kabinetter fås både i standardstørrelser som 19", men også i kundespecificerede størrelser

 

 

 

Leverandører af og viden om kabinetter:


Cabinet System

Platanvænget 14
8990 Fårup
Tlf.: 7027 3626

www.cabinetsystem.dk

Kompetencer: 19” Kabinetter, Racks, Teknikskabe

Læs mere om Cabinet System


EFB-Elektronik Nordic A/S

Naverland 22
2600 Glostrup
Tlf.: +4544662911
E-mail: info(at)efb-nordic.dk

www.efb-elektronik.de/da

Kompetencer: 19" kabinetter, Fiberoptik, Industriskabe, Kabinetter, Kobberkabler, Racks, Vægkabinetter, Server Rack, IP55 Rack, Vægrack, Dataudtag, Patchpaneler, Rj45 stik, Fiberbokse, Fiberkabler, Testinstrumenter, Adgangskontrol, USB kabler, HDMI kabler, Videokabler, DVI kabler, DisplayPort kabler, Media converter, Transciever, SFP moduler, Ledningskonfektionering

Læs mere om EFB-Elektronik Nordic A/S


FR-Tech ApS

Helsingørvej 9
3480 Fredensborg
Tlf.: 48 48 46 66
E-mail: sales@fr-tech.dk

www.fr-tech.com

Kompetencer: Konnektorer, Board to Board konnektorer, Drejede konnektorer, Fjeder konnektorer, Kant konnektorer, Militær konnektorer, Mini konnektorer, POGO konnektorer, Print konnektorer, Skrue konnektorer, Standsede konnektorer, 1,0mm konnektorer, 1,27mm konnektorer

Læs mere om FR-Tech ApS


Freenet Danmark ApS

Jernbane Allé 95, Baghuset 10
2720 Vanløse
Tlf.: 47 16 22 24
E-mail: freenet@freenet-danmark.dk

www.freenet-danmark.dk

Kompetencer: 19" kabinetter, Kabinetter, Racks

Læs mere om Freenet Danmark ApS


JJ Mechatronic A/S
jj mecha

Industriparken 17
4450 Jyderup
Tlf.: +45 59258100
E-mail: info@jjas.dk

www.jjas.dk

Kompetencer: 3-Akset CNC, 5-Akset CNC, 19" kabinetter, 3D konstruktion, 3D tegning, Alu profil, Aluprofiler, Aluminiumprofiler, Apparatdesign, Apparatkonstruktion, Apparatmontage, Box-build, CNC Fræsning, CNC bearbejdning, Elektronik kabinetter, ESD montage, Kabinetter, Konstruktionsprofiler, Maskinafskærmning, Maskinstativ, Mekanik konstruktion, Montage, Profilsystem, Pulverlakering, Spåntagende bearbejdning, Tyndpladebearbejdning, Vådlakering

Læs mere om JJ Mechatronic A/S


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


Seritronic A/S

Juelstrupparken 8
9530 Støvring
Tlf.: 96 86 86 00
E-mail: seritronic@seritronic.dk

www.seritronic.dk

Kompetencer: Betjeningspaneler, folietastaturer, silikonetastaturer, frontpaneler, TFT displays og touchskærme, akrylfronter, box-build / mekatronikløsninger, kabinetter, og OCA-bonding

Læs mere om Seritronic A/S


TME - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

ul. Ustronna 41
93-350 Łódź, POLAND

web

Kompetencer: elektroniske komponenter, elektronikkomponenter, laboratorium strømforsyninger, Halvledere, Indlejrede og IoT Systems, Stik, Sikringer, Afbrydere og omskiftere, Lyd Kilder, Relæer og kontaktorer, Transformere og ferritkerner, Ventilatorer, køle- og varmesystemer, Ledninger og kabler, Mekanik, Kabinetter, Automatisering, Pneumatik, Arbejdspladsudstyr, Robotter og prototypefremstilling, elektroniske komponenter distributør

Læs mere om TME – Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.


Roxtec – Spar tid og penge med Roxtecs tætningsløsninger til kabinetter
Med Roxtecs kabinetløsninger sparer I både tid og plads ved installation.

Det har Wilhelmsen Technical Solutions (nu Callenberg) benyttet sig af. Callenberg har i mange år brugt Roxtecs kompaktrammer som et bedre alternativ til almindelige forskruninger.  Roxtecs kompaktrammer kan med blot en enkelt udskæring dimensioneres til den endelige kabelstørrelse, hvilket imødekommer udfordringen med ukendte og varierende kabeldimensioner. Det gør Callenberg i stand til at levere de mest fleksible løsninger. Sammen sikrer Callenberg og Roxtec tilfredse kunder. Kom og få en snak med os om Jeres udfordringer i kabinetter på stand 3409 ved dette års Ajour.

Roxtec Denmark ApS
Gydevang 4B
3450 Allerød
Telefon +45 4918 4747

www.roxtec.com


Kosteffektive tavler til Marine og Offshore industrien
Med de fleksible ComSeal™ Rammer sikres krav til tæthedsgraden Wilhelmsen Technical Solutions er en af verdens førende producenter af elektriske distribution- og kontrolsystemer til marine og offshore industrien over hele verden, herunder bl.a. kabinetter og tavler som produceres i Odense.

Allerede i udviklingen og produktionen tager man højde for at kabinetter og tavler skal være kosteffektive.
"Det var ikke planen, men det har vist sig at både vi og vores kunder sparer penge ved at vi har valgt at bruge ComSeal™ rammer", siger Jesper Hansen, projektleder ved Wilhelmsen Technical Solutions.
Der stilles store krav til tæthedsgraden i tavler og kabinetter, som leveres til skibe og boreplatforme. Det er vitalt at gennemføringer er tætte således at fx vand og støv holdes ude af de elektriske systemer. Ifølge Jesper Hansen gør disse krav, at man har valgt at bruge Roxtec ComSeal™ rammer i deres tavler og kabinetter i de sidste 3 år. På den måde er de sikre på, at kravene overholdes.

Fleksibiliteten giver tidsbesparelse
"Vi har i mange år bare brugt almindelige forskruninger, men vi kunne se at Roxtec rammerne gav mange muligheder for at bygge tavler forskelligt op. Vi producerer tavler med forskellige funktioner, og derfor med forskellige størrelser og antal af kabler. Det giver en stor besparelse at sætte ComSeal™ rammer i, da vi kun skal lave et hul og ikke fx 30 forskellige huller, til 30 forskellige kabler". Udover at give besparelser i produktionen af tavlerne, så sparer slutkunden også tid, eftersom der ikke skal bruges nær så mange forskellige redskaber til monteringen. Tidligere skulle de bruge mange forskellige klodser, fordi det skulle passe millimeter til millimeter. Roxtec er langt mere fleksibel på grund af Multidiameteren.
"En anden fordel ved Roxtec gennemføringerne er, at det allerede i designet af tavlerne er nemmere at bruge Roxtec end forskruningerne.  En ComSeal™ ramme har et større spænd, dvs. man behøver ikke i designfasen lægge sig fast på hvorvidt det skal være det ene spænd eller det andet spænd. ComSeal™ rammen giver langt større fleksibilitet, idet man blot skal forholde sig til antallet kabler og deres dimensioner, hvorefter man finder en passende ramme", slutter Jesper Hansen

Roxtec ComSeal™
• Findes i standard størrelser
• Kommer i fuldstændige kits
• Godkendt til IP 55
• To-vejs fastgøring
• Let-vægt
• Roxtec Multidiameter™ - perfekt tilpasning med tætningsmoduler med aftagelige lag

For yderligere informationer
Kontakt Thomas Schöbel, Segment Manager Industry/OEM - Renewable Energy/Wind - Denmark
Tlf. 4918 4747
Thomas.Schobel@roxtec.com

Fakta
Roxtec Denmark ApS er et datterselskab i Roxtec Group, som er en verdensomspændende virksomhed med en stærk lokal tilstedeværelse. Roxtec Group udvikler, producerer og markedsfører totalløsninger inden for kabel- og rørgennemføringer til offshore, teleindustrien, vindmølleindustrien samt byggeri og industri generelt. Roxtec Denmark supporterer kunder i Danmark, og sikrer standardprodukter fra det lokale lager i Allerød.

Wilhelmsen Technical Solutions i Odense er en del af den verdensomspændende Wilh. Wilhelmsen Group og producerer tekniske løsninger, udstyr og services på alle niveauer på skibe og boreplatforme.


ARCA, de nye skabe fra Fibox
Gennem årtier har Fibox været kendt for innovation og strålende tekniske professionelle løsninger. Nu har vi taget innovationen og den markedsdrevet produktudvikling op til næste niveau og kan nu præsentere ARCA skabet.

ARCA, de nye skabe fra Fibox

Gennem årtier har Fibox været kendt for innovation og strålende tekniske professionelle løsninger. Nu har vi taget innovationen og den markedsdrevet produktudvikling op til næste niveau og kan nu præsentere ARCA skabet. Det er designet til de barske og krævende miljøer, skabene er 100 % korrosionsfri og meget robuste, nemme at bruge og installere og gør dine innovationer og dit liv lettere. Udviklet ud fra at det skal være let at anvende og montere denne serie, MAKE DIFFICULT EASY.

Vi varsler en ny tid hvor skabe i stål i højere grad overgår til polycarbonat skabe grundet de krævende miljøer indenfor industri og infrastruktur. De nye skabe ARCA er resultatet af nøje, markedsorienteret udvikling som har de dokumenterede fordele ved polycarbonat materiale, de er omkostningsneutrale i forhold til konventionelle skabe lavet af stålplade.

ARCA er absolut velegnet til udendørs applikationer og men opfylder også kravene til indendørs applikationer. Skabene er fremstillet af glasfiberforstærket polycarbonat med opskummet PUR-pakning der kan modstå temperaturer fra -40 °C til +80 °C kontinuerligt, med silikonepakning endda op til +120 °C. Den har i den grad høj beskyttelse i form af IP66 (NEMA / UL type 3 , 3R , 3S , 4, 4X , 12, 12K , 13) og en fremragende brændbarhed: UL94 V-0 , 5 VA.

Den nye ARCA serie består af 14 størrelser fra 200 x 300 x 150 mm til 800 x 600 x 300 mm., som alle er tilpasset de forskellige industristandarder der ønskes på det danske marked.

ARCA skabene er vandalsikrede og dermed slagfaste til IK10, som er den højeste klasse efter EN 62262.
De nye ARCA skabe fra Fibox er tilgængelige med gråt låg eller med isat polycarbonat rude. Som standard leveres skabet med en dobbelt-bit nøgle/lås. Alternativt et svinghåndtag hvor der er mulighed for anbringelse af en Ruko lås eller et 3-punkts låsesystem. En hængelås-løsning kan påmonteres. Dørene kan leveres med både vandret og lodret løsninger. Den åbnes med en bred vinkel på 120 °, hvilket forenkler monteringen. Skabet leveres som standard med en montagplade i stål og der kan som tilbehør vælges en DIN-skinne indsats med afdækning, som kan fastgøres med selvskærende skruer og et patenteret system som forenkler montagen.

Med kun omkring halvt så stor vægt som på standard metal skabe, er ARCA let og nem at håndtere, hvilket gør transporten samt installationen lettere. Der er en minimal vedligeholdelse på det ergonomiske og designede skab. Det leveres i en nyudviklet papemballage, hvor der er "indbygget" boreskabelon, så det er let at montere på væg. Desuden er emballagen så stor at den kan bruges til videreforsendelse og beskyttelse at det færdige produkt efter at ophængnings beslag eller forskruninger er monteret.

For kabelgennemføringer og andre åbninger er ingen komplicerede værktøjer nødvendige. Arbejdet kan gøres hvor som helst med en enkelt hulsav eller keglebor. Problemet med metalskabe er, at korrosionsbeskyttelsen bliver forringet eller skal lakeres ved bearbejdning, arbejdet og omkostningen findes ikke ved ARCA. De eksisterende skabe i metal skal jordforbindes, hvilket ikke er nødvendig for ARCA, da de er dobbeltisoleret. De er designet til en nominel strøm på 630 A og en nominel isolationsspænding på 1000 VAC. og 1500 VDC.

Såfremt der skal anvendes en lægmands-betjent tavle er der store fordele ved at bruge en ARCA løsning, da man kan installere en indvendig dør i løbet af få sekunder.. De eksisterende produkter der anvendes i dag er mere tidskrævende og dermed omkostningstunge.

Polycarbonat ruster ikke og har samtidig en god kemisk resistens, hvorimod korrosionsbeskyttende belægninger og maling på metalskabe nemt kan blive beskadiget og efterfølgende kræver hurtig handling. Ridser og buler og andre fysiske skader på metalskabe kan give funktionelle begrænsninger og evt. reducere tæthedsklassen - I modsætning til høj styrke, anti- vandal ARCA, der er slagfaste resistente på IK10: Her er deformationer udelukket, og IP- beskyttelse opretholdes selv under hårdt pres og behandling.

Tilbehørsprogrammet er stort, lige fra optimeret ophængningsbeslag, regntag, diverse låseindsatse og dørstoppere mm.

Omkostningerne, ved at anvende ARCA serien ud fra ovenstående fordele, bliver væsentlig mindre og bliver et attraktiv alternativ i forhold til eksisterende metalskabe, hvilket gør konkurrenceevnen større.

Til serien er der udviklet et nyt varmetabsprogram, som gør det let for kunden at beregne på enkelt vis hvor stor et skab der skal anvendes samt termisk data for den aktuelle løsning.

Certificering til EN / IEC 60529 , EN /IEC 60208, EN / IEC 62262 og EN 61439 til 1,4 og UL certificeringer og godkendelse til maritim anvendelse af Lloyds Register m.fl. er under udarbejdelse.

ARCA serien er en yderst fleksibel løsning, som kan anvendes inden for alle former for styrings-og reguleringsapplikationer samt effekt- og fordelingstavler.

Eksempler på ovenstående kunne være distribution, kommunikation, styring og kontrolsystemer af alle typer såsom tunnel, broer, signalering, spildevand og anlægsproduktion, for blot at nævne nogle få.

MAKE DIFFICULT EASY Brug ARCA