Marine radioudstyr

Marine radioudstyr dækker over flere forskellige produkter, som alm. radioer til både fast installation samt til besætningen som skal løse opgaver og holde kontakt til hinanden. Marine radioudstyr skal være ekstra hårdfør og naturligvis kunne tåle vand, ligesom muligheden for håndholdte radioer er en nødvendighed for mandskabet ombord. Introduktion til RFID, se her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om Marine radioudstyr:


OJ Energy A/S

Ørnevej 1
6705 Esbjerg
Tlf.: 75 12 07 44 - 24 timers service
E-mail: post@oj-energy.dk

www.oj-energy.dk

Kompetencer: Elektromekanisk service, Generator service, El-motor service ATEX & IECEx, Pumpe service, Tilstandsbaseret vedligehold, Marine elektronik

Læs mere om OJ Energy A/S


Sensor ECS Danmark A/S

Priorparken 355, 3.sal
2605 Brøndby
Tlf.: 43 75 44 80

www.sensorecs.dk

Kompetencer: Panel PC, Industri monitors, Marine computers, PDA & tablets, TFT - LCD, Motherboards, Box PC, Storage, Switches, Routers and Hubs, Touch, Network Video Recorder

Læs mere om Sensor ECS Danmark A/S


Hytera byder giganter op til dans
Markedet for professionel radiokommunikation er i hastig udvikling. Radio-kometen Hytera æder store markedsandele fra de traditionelle udbydere af tovejs-radioer på grund af store ambitioner og game-changers i paletten af produkter

Fremtiden for professionel radiokommunikation hedder Hytera. I hvert fald hvis det står til den fremadstormende producent af radiokommunikation, som på blot 10 år har taget betydeligt markedsandele fra de traditionelle udbydere.

Hytera er repræsenteret i mere end 120 lande over hele kloden, herunder også i Danmark. Og på trods af, at markedet for radiokommunikation er meget stabilt, har virksomheden oplevet en vækst på 24 procent på det nordiske marked fra 2015 til 2016.
Radiokommunikation anvendes i stor stil i havne og lufthavne, hos politi og brandvæsen, i sundhedssektoren, i byggebranchen og i industrien, altså steder, hvor det er afgørende, at kommunikationen sker uden forsinkelse, og at stabiliteten og sikkerheden er helt i top.

Kravene til udstyret gør det svært for nye udbydere at komme ind på markedet. Alligevel er ambitionerne skyhøje hos Hytera, hvilket også skyldes, at der er helt nye produkter, som spås til at blive game-changers inden for radiokommunikation, i pipelinen.
”Markedet for professionel radiokommunikation er under forandring. Vi går fra analog tovejsradio til enheder, der lever op til tidens digitale standarder. Det kommer til at ryste på fordelingen af markedsandele, og vi har store ambitioner om at blive de største. I Hytera vil vi fortsætte med at udvikle smartere løsninger, der er målrettet kunders krav til mobilitet, integration og kontrol,” siger Eoin Foy, der er Hyteras nordiske salgschef.

Analog radiokommunikation har grundlæggende ikke forandret sig, siden teknologien kom frem i 1930’erne. For børn, entusiaster og små virksomheder er dette fortsat tilstrækkeligt. Men teknologiens begrænsninger – i form af bl.a. begrænset rækkevidde, linjer der er optagede og generel forældelse – er i stigende grad et problem. Mange virksomheder har derfor taget det kommercielt fornuftige skridt fra analog til digital og mærker dermed fordelene ved forbedret kapacitet og performance.

Hytera præsenterer snarest en banebrydende hybridmodel, hvor brugeren det ene øjeblik kan udnytte fordelene ved tovejs-radio, hvor kommunikationen er stabil og øjeblikkelig, og det næste øjeblik skifte til nyeste smartphone-teknologi med de fordele, der ligger i det, for eksempel adgangen til apps. Hybrid-teknologien har samtidig de fordele, at der ikke er brug for flere enheder, og at virksomheden ikke behøver skiftet hele sit system for radiokommunikation ud på en gang.

De nyeste modeller vises frem på den store internationale messe om kritisk kommunikation ”Critical Communications Europe”, der finder sted i Bella Center den 8. og 9. februar.

På stand B1 i Bella Center vil Hytera også demonstrere den seneste række af TETRAenheder, som er designet specifikt til offentlige myndigheder. De ergonomiske enheder har et væld af features og er yderst pålidelige, hvilket allerede har skabt øget sikkerhed i en række organisationer i Norden.

Desuden er der mulighed for at se og prøve den kraftfulde SmartOne-app, som er en komplet løsning, der fungerer som et kommandocenter til at håndtere alle aspekter af kritisk kommunikation