Sikkerhedslysgitre

Sikkerhedslysgitre anvendes bl.a. i forbindelse med sikkerhedsafskærmning på maskiner og processer. Sikkerhedslysgitre eller bare lysgitre anvender et sikkerhedsrelæ til at overvåge et specifikt område og vil straks afbryde processen, såfremt der skulle passere et objekt der ind.

Leverandører af og viden om Sikkerhedslysgitre:


Dovitech A/S

Blokken 59
3460 Birkerød
Tlf.: +45 7025 2650
E-mail: Info@dovitech.dk

www.dovitech.dk

Kompetencer: Afskærmning, Blæsere, EMC dæmpning, Endestop, Lågekontakter, Magneter, Magnetfolie, Maskinsikkerhed, Mumetal, Måletransformatorer, Nanokrystallin, Relæer, Sikkerhedsrelæer, Sikkerhedslysgitre, Spoler, Spændingssensorer, Strømsensorer, Sølvbånd, Transformere, Ædelmetal

Læs mere om Dovitech A/S


ICS A/S

Holkebjergvej 79
5250 Odense SV
Telf.: 66 17 10 74
E-mail: ics@ics.as

www.ics.as

Kompetencer: Encodere, fotoceller, Atex, dørkontakter, ultralydssensorer, lasere, display, endestop, temperaturfølere, sensorer, klemlister, lysbomme og lysgitre, måtter, niveaumåling, optisk fibre, pulsgivere

Læs mere om ICS A/S


Ovenlys-sikring ApS

Håndværkervej 6
6920 Videbæk
Tlf +45 86888495

Email: info@safework.dk

web

Kompetencer: Ovenlyssikring, faldsikring, sikkerhedsgitre, gitre, kollektiv sikring, ovenlysgitre, nedstyrtningssikring

Læs mere om Ovenlys-sikring ApS


Schøller Stål ApS

Ringager 9-11
2605 Brøndby
Tlf: 70 25 36 30
E-mail: info@schollerstaal.dk

www.schollerstaal.dk

Kompetencer: Gitterriste, hegn, pullerter, ramper, rækværk, smedejern, trapper, facadestiger, sikringsgitre, presgitre, lyskasseriste

Læs mere om Schøller Stål ApS


Mere viden om Sikkerhedslysgitre:

Sikkerhedslysgitre er er på linje med lysbomme og sikkerhedsinterface.


Dovitech – Sommer kampagne priser på REER sikkerhedslysgitter
Slå til nu, vi kører med kampagne pris på udvalgte sikkerhedslysgitre fra REER

Frem til d. 31 August 2017 kører vi med kampagnepriser på sikkerhedslysgitre fra REER's EOS4 X model serien.

• 2 strålet 510mm - 2.111,- kr ex moms
• 3 strålet 810mm - 2.500,- kr ex moms
• 4 strålet 910mm - 2.786,- kr ex moms
• 150mm - 2.945,- kr ex moms
• 310mm - 3.826,- kr ex moms
• 460mm - 4.683,- kr ex moms
• 610mm - 5.540,- kr ex moms
• 910mm - 7.287,- kr ex moms

- CAT4/PLe, 14mm opløsning, manuel og automatisk start/restart, EDM

Ved køb af et lysgitter, så tilbydes følgende tilbehørsdele til favorable priser:

• Sikkerhedsrelæ model AD SR0 til 262,- kr ex moms
• 5m kabel M12 stik 8 polet til 180,- kr ex moms
• 4stk justerbar montagebeslag til 150,- kr ex moms

Kontakt os på:
Tlf.: 70 25 26 50
Mail: info@dovitech.dk
www.dovitech.dk


MLC nu med integreret AS-i interface
Sikkerhedslysgitrene i MLC serien fås nu også med et integreret AS-i sikkerhedsinterface.

                                                                                                    
MLC lysgitrene kan således integreres direkte, altså uden yderligere koblingsmoduler og derfor omkostningseffektivt, i AS-interface netværket. Dette gælder for alle opløsninger fra 14 til 90 mm, alle beskyttelsesfelthøjder fra 300 til 1.800 mm og alle host/guest-systemer med fleksible kabelforbindelser, som også kan forbindes fast som L- og U-formede udførelser. Hermed laver Leuze electronic en stærk tilføjelse til sit program af AS-i sensorer.
Leuze electronics AS-i sensor-portefølje indeholder allerede enstrålede og flerstrålede sikkerhedslysbomme med stråleafstande på 300 mm, 400 mm og 500 mm både som sender/modtager-systemer (envejs) og som transceiver-systemer (refleksion). Specielt i forbindelse med muting giver den direkte AS-i forbindelse meget komfortable løsninger for brugere, der lægger stor vægt på økonomien. I samspil med Leuze electronics sikkerhedsmonitor ASM-m er det meget let med sikkerhedslysbommene at lave løsninger med muting baseret på AS-i Safety at Work. ASM-m sikkerhedsmonitoren styrer muting-sekvensen.

(In box:) Integration - intet problem!
På trods af sin ydeevne er MLC sikkerhedslysgitteret usædvanligt slankt (29 x 35 mm) og alligevel usædvanligt robust på grund af det let tilbageskudte frontglas, forstærkede sidevægge og endestykker af metal. Host/guest-varianterne giver pålidelig beskyttelse uden dødrum og garanterer maksimal systemtilgængelighed. Installeringen af sensorerne er meget let på grund af et stort udvalg af montagebeslag. Ved hjælp af omfattende tilbehør, også til muting, kan sensorerne fungere som et komplet system. Sådanne systemer findes i forskellige prækonfektionerede udførelser som sikkerhedsfotocelle-sæt, der giver brugeren betydelige fordele ved bestilling og anvendelse: MLDSET, MLD-UDC, MLC-UDC.
Leuze electronic Scandinavia ApS
Gydevang 33
3450  Allerød


Kaskaderbar type 4 sikkehedslysgitre
MLC 500 sikkerhedslysgitre fås nu også som sammenkædede versioner.

De steder, hvor der kræves afsikring på flere sider, eller de steder, hvor afsikring af et farested skal kombineres med sikring mod, at man træder ind i et bestemt område, kan man reducere omkostningerne til installation og kabling betydeligt ved at anvende kaskaderbare MLC-udstyr. Man kan anvende såvel faste L- og U-formede forbindelser som varianter med fleksible kabelforbindelser. Host/guest-varianterne er type 4 udstyr. De giver pålidelig beskyttelse uden døde rum og med maksimal systemtilgængelighed. Hertil kommer, at de er usædvanligt tynde (29 x 35 mm) og ekstremt robuste, eftersom frontglasset er trukket lidt tilbage, husets sider forstærket og endestykkerne lavet af metal. Et stort udvalt af forskellige monteringsbeslag gør installeringen af MLC sikkerhedslysgitrene meget let. 

Leuze electronic Scandinavia ApS -  www@leuze.dk


Prisvindende SICK deTec-serie indvarsler den nye generation af type2 sikkerhedslysgitre – sætter en ny standard for høj effektivitet, enkel installation og høj pålidelighed
Lanceringen af deTec2 Core giver bolden op for den nye generation af sikkerhedslysgitre for markedet af type 2 sikkerhedsapplikationer inden for maskinværktøjer, håndtering samt pakning af forbrugsvarer og meget mere. Udover at imødekomme de seneste EN standarder tilbyder deTec2 - uden blindzoner - en optimal positionering og beskyttelse mod adgang til farligt område og muliggør samtidig en vedvarende effektiv drift.

"SICK har været ledende i udviklingen af sikkerhedslysgitre i mere end 60 år, og vi tror på at deTec-serien sætter en ny bedst-i-sin-klasse målestok inden for enkeltside adgangssikring.", udtaler Lars Mikael Andersen sikkerhedsspecialist i SICK Danmark.
"Designfremskridtet med deTec-serien har allerede medført flere produktpriser - for eksempel fra international Forum (iF) og RedDot design ward", og han tilføjer "deTec2 Core er meget enkel at montere og idriftsætte med en automatisk detektering af afstanden på op til 10 meter. Når sikkerhedslysgitteret er installeret og idriftsat kører det økonomisk og pålideligt"
Med det pladsbesparende robuste design, der minimerer sikkerhedsafstanden, tilbyder deTec2 Core den bedst mulige maskinintegration. 

DeTec2 Core tilbyder beskyttelsesfelter fra 300 mm til 2100 mm i opløsningerne: fingerbeskyttelse (14 mm) eller håndbeskyttelse (30 mm). Det beskytter maskinoperatører i henhold til EN ISO 13855 op til 10 meter og efterlever Performance Niveau "c"(DS/EN ISO 13849), Type2 (DS/IEC61496) og SIL (DS/IEC61508). 

DeTec2 Core fungerer kun i beskyttelsesmodus, hvilket betyder at konfiguration og indjustering af detekteringsafstanden foregår automatisk. Derudover er diagnoseudlæsning enkel og med gode muligheder for at tilføje yderligere funktioner via et sikkerhedsrelæ, SICKs Flexi Classic eller Flexi Soft sikkerhedsPLC. 

Innovative montagebeslag og indjusteringsLED'er betyder, at SICKs deTec2 Core kan installeres hurtig og ubesværet i løbet af få sekunder.

Sikkerhedslysgitteret har en tæthedsklasse på IP67 og driftstemperaturer fra -30 OC til +55 OC, der garanterer driften under hårde forhold i krævende industrimiljøer.

For mere information om deTec2, kontakt SICK på tlf. 4582 6400, email: sick@sick.dk, eller besøg os på Automatik 2014 messen, stand 1250 i Brøndby Hallen 9.-11. september.