Desinfektionsmidler

Desinfektionsmidler - Leverandører af desinfektionsmidler finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end desinfektionsmidler, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om desinfektionsmidler:


KEBOMED A/S

Formervangen 5
2600 Glostrup
Tlf.: 3639 8080
E-mail: info@kebomed.dk

www.kebomed.dk

Kompetencer: Desinfektion, Desinfektionsmidler, Desinfektionsrobotter, Medico, Robotter, UVC lys

Læs mere om KEBOMED A/S


Naturlig Desinfektion

Brunbjerg 70, Halk
6100 Haderslev
Tlf.: 22 68 06 80
E-mail: mail@naturligdesinfektion.dk

www.naturligdesinfektion.dk

Kompetencer: Desinfektion, Luftdesinfektion, Hygiejne inspektion, UVC, UVC lys, UVC anlæg, UVA lamper, Bakteriebekæmpelse, Lygter, LED lygter, Horiba måleudstyr

Læs mere om Naturlig Desinfektion


Nordisk Radon Måling/TESTdinBOLIG.dk

Hadsten Alle 47
2770 Kastrup
Tlf.: 29 71 84 23
E-mail: info@RadonFri.dk

www.testdinbolig.dk

Kompetencer: Radon, radonmålinger, radonsikring, skimmelsvampetests, skimmelalarmer, luftfugtmåler, desinfektion

Læs mere om Nordisk Radon Måling/TESTdinBOLIG.dk


SILHORKO-EUROWATER A/S

Jylland/Fyn (Skanderborg): 87 93 83 00
Sjælland (Hillerød): 48 20 10 00
E-mail: info.dk@silhorko.dk

www.silhorko.dk

Kompetencer: Afkarboniseringsanlæg, Afluftere, Aktivt kulfilter, Blødgøringsanlæg, Demineraliseringsanlæg, Doseringspumper, EDI-anlæg, Filtreringsanlæg, Membranafgasser, Mixed-bed anlæg, Nanofiltreringsanlæg, Omvendt osmoseanlæg, Omvendt osmoseanlæg kompakt med komplet forbehandling type CU:RO, Selektiv ionbytningsanlæg, Trykfilteranlæg, UV-desinfektionsanlæg

Læs mere om SILHORKO-EUROWATER A/S


Tork®

Gydevang 33
3450 Allerød
Tlf: +45 48 16 82 44
e-mail: tork.dk@essity.com

www.tork.dk

Kompetencer: Dispensere til toiletpapir, dispensere til håndklædeark, sæbedispensere, toiletpapir, håndklædeark, sæbe, affalds- og hygiejnebeholdere, hånddesinficering, Hudpleje, Tork Aftørringspapir, Tork Aftørringsklude, Servietdispenser, Servietter, borddækning

Læs mere om Tork


Ny miljøvenlig hånd- og overfladedesinfektion hos Lemvigh-Müller


20.nov 2020


Lemvigh-Müller har indgået et spændende, strategisk samarbejde med en ny spiller på markedet indenfor hygiejne og desinficerende produkter. Danish Clean Water har lanceret et både effektivt og skånsomt middel i kampen mod bakterier og vira: Neuthox.

Vi står midt i en pandemi, hvor høj håndhygiejne og hyppig desinfektion af overflader er vigtig for at forebygge og mindske smittespredning. Mange oplever dog tørre hænder pga. de mange håndvaske og hyppige afspritninger. Med Neuthox vil tørre hænder blive et langt mindre problem, det har nemlig en lav PH-værdi på kun 6. Samtidig indeholder det ingen skadelige kemikalier. Faktisk er Neuthox så neutralt, at det ikke - hvis det spildes - efterlader pletter på gulve, borde, stole, tøj, tekstiler mv.

Nem, effektiv og miljøvenlig hygiejne

Selvom det er skånsomt mod hænder og overflader, er Neuthox yderst effektiv i kampen mod bakterier og vira – Neuthox dræber 99,999% af bakterier. Neuthox bliver fremstillet via elektrolyse, der konverterer salt, vand og strøm til en effektiv desinfektionsvæske, det er et mix mellem hypoklorit og hypoklorsyre. Hypoklorsyre er så effektiv, at der kun kræves 0,05 % for hånddesinfektion og 0,02 % for overfladedesinfektion, hvilket betyder, at det er komplet ufarligt at håndtere. Neuthox er derfor ideelt i fx institutioner, hvor børn også skal desinficere hænder flere gange dagligt.

Kan anvendes på alle overflader

Neuthox er godkendt af både Miljøstyrelsen og Fødevarestyrelsen, og kan anvendes på alle gængse overflader. Selvom Neuthox indeholder en lille mængde klor, bleger det ikke, men du vil opleve en svag duft af svømmehal/wellness når du anvender produktet. Dette fordi produktet reagerer mod de bakterier det bekæmper, så: jo kraftigere duft, des flere bakterier har Neuthox bekæmpet. Husk altid at desinficere overflader og hænder hyppigt.


Brændt inde med 60.000 liter sprit på grund af varm vinter


12.maj 2020


En varm og våd vinter efterlod Dankemi med 60.000 liter ubrugt sprit, der ellers var tiltænkt produktionen af sprinklervæske. Med hjælp fra Mediator omlagde de produktionen til håndsprit.

Dankemi er en af Danmarks største producenter af sprinklervæske. Et produkt, som normalt går som varmt brød i det kolde vinterhalvår. Men vinterens usædvanlige varme og våde vejr fjernede behovet for sprinklervæske, og efterlod Dankemi med 60.000 liter ubrugt sprit på deres lager med tab i indtjeningen som følge. Et opkald til Mediator A/S reddede dog indtjeningen.   

– Der har været stor efterspørgsel på desinficeringsprodukter på grund af Coronakrisen, og den sprit, som benyttes til sprinklervæske, er grundlæggende det samme, der benyttes i for eksempel håndsprit. Det var helt oplagt, at vi så på mulighederne for Dankemis overskydende lager, siger Jens Haugaard, der er CEO i Mediator. Han tilføjer:

– Der er et kæmpe potentiale i rigtigt mange virksomheder i Danmark. Hos Mediator er vi eksperter i at se nye muligheder og forretningspotentiale for vores kunder. Dankemi er et rigtigt godt eksempel på en virksomhed, som med vejledning og nytænkning fik meget mere ud af deres produktion.

Fra idé til produktion på kun tre uger

Dankemi kunne dog ikke bare begynde at producere et nyt produkt fra dag til dag. Det fandt direktør og ejer af Dankemi, Finn Ravn, ud af efter en samtale med Jyske Vestkysten.    

– Der var akut mangel på håndsprit og desinficeringsvæske i hele landet, og vi havde lige fået idéen sammen med Mediator, da de ringede fra avisen og spurgte, om vi var en af de virksomheder, som ville begynde at producere håndsprit. Og det var vi jo. Men på dagen, hvor artiklen kom ud, blev vi ringet op af Kolding Kommune med en klar besked om, at det skulle vi altså have en godkendelse for at gøre, siger Finn Ravn og uddyber:

– Jens og hans folk gik i gang med at søge dispensation, ordne papirerne og indhente tilladelser fra kommunen, Trekant Brand, Miljøstyrelsen og Beredskabsstyrelsen. Kun tre uger efter, vi blev introduceret til idéen, var vi i gang med den nye produktion. Jeg er meget imponeret over, hvor hurtigt Mediator fik alle instanser til at arbejde sammen, og så skal der lyde en stor tak til Kolding Kommune og Trekant Brand, der har været utroligt hurtige og velvillige til at få godkendelserne igennem.

Håndsprit benyttes i ambulancer og på kontorer

Med godkendelserne på plads omdannede Dankemi den overskydende sprit til mere end 120.000 halvliters håndsprit, som efterfølgende har fundet vej til blandt andet forhandlere af kontorartikler, autobranchen og ikke mindst Response, som benytter spritten til desinficering af ambulancer, der kører med coronapatienter.

– Omstillingen har været en redningsplanke. Vi gik fra en skidt vinter til et rigtig godt forår, og i stedet for at risikere at skulle fyre medarbejdere, leder vi i stedet efter en ny, da vi arbejder på at få permanente godkendelser og fortsætte produktionen. De sidste par måneder har lært os vigtigheden af at være omstillingsparate, og vi er kommet styrket ud af en ellers svær tid for mange virksomheder i Danmark, siger Finn Ravn.


Clean Handle – Svensk innovationsprodukt dræber vira og bakterier hurtigt


12.mar 2020


Clean Handle er det første produkt på markedet, der automatisk desinficerer dørhåndtag og dræber op til 90 % af bakterierne. Med et innovativt design og intelligent distribution af en desinficerende opløsning kan produktet reducere spredningen af sygdomme, og det egner sig til alle former for arbejdspladser, offentlige miljøer og hjemmet.

I vintermånederne bliver mange mennesker syge, og sygdomme spredes hurtigt gennem luften og blandt mennesker. Videnskabelige undersøgelser har vist, at bakterier og vira overlever betydeligt længere på hårde overflader sammenlignet med på huden. Dørhåndtag er særligt udsatte, fordi mange mennesker tager i håndtag, der sjældent desinficeres. Clean Handle løser dette problem med sit innovative design og smarte system, der distribuerer antibakteriel spray allerede 10 sekunder efter, håndtaget er blevet rørt, samt dræber vira og op til 90 % af bakteriekolonierne.

Ideen opstod, da grundlægger og pædiatrisk kirurg Claude Kollin stod på en operationsstue og indså, at dørhåndtaget, han lige havde taget i, ikke var desinficeret. Resultatet blev Clean Handle, som er det første produkt på markedet til automatisk desinfektion af dørhåndtag, og det bruges blandt andet på det velrenommerede børnehospital Martina i Stockholm. Produktet blev videreudviklet til at være en løsning på at reducere smittespredningen i alle miljøer og ikke kun i sundhedssektoren.

Ud over den automatiske spray har Clean Handle også et multifunktionelt design, der passer til forskellige typer dørhåndtag, og det eneste, der er brug for, er 4 AA-batterier og en spraycylinder med den desinficerende opløsning. Bagsiden er forsynet med klæbepuder, der letter installationen og kan fjernes uden at efterlade nogen mærker.


Naturlig Desinfektion – Undgå at bringe smitte med ind i følsom produktion


20.aug 2019


Følsom produktion og behov for høj hygiejne kræver ekstra opmærksomhed, når det kommer til de ting, vi bringer med derind. Med en indgangssluse med “luft-spuling” og UV lys kan personale, pallegods og helt op til truckstørrelse emner behandles på kort tid

Vores CleanAcess sluse er designet til at fjerne partikler ved at cirkulere luften forbi hepa filter og UV lys. Dette er ud fra erfaringer og undersøgelser som viser at kontaminering ofte sker via partikler hvor bakterier mm hæfter sig på. Hvis behandlingen kombineres med UV lys, kan den neutralisere bakterier, virus og svampesporer på tøj mm.

Når personer skal igennem CleanAcess monteret med tændt uv lys, skal de være fuldt tildækkede, med maske og handsker, da UV lyset er skadeligt for hud og øjne. Alternativt kan slusen monteres med luft i kabinen og kun UV i luftcirkuleringsenheden.

CleanAcess til stor emner, op til truck størrelser

Hvordan man ønsker at anvendes indgangsslusen, afhænger af strategien på pågældende sted.

F.eks. kan man:

  • Sikre omklædning og evt. bad holdes så rent som muligt. (ofte sker der en kontaminering via partikler under omklædningen, hvis der ikke arbejdes med trykforskelle). Her anvendes sluse med luft ved indgang til omklædningsrum inden der klædes om/ eller efter omklædning, for at sikre der ikke kommer fremmede partikler ind i rene områder
  • Ved adgang til rene  områder udefra kan man vælge, at personale klæder om og ifører sig arbejdstøj (f.eks. kitler) og derefter skal gennem sluse med UV både ved ind- og udgang, for at sikre at der ikke føres smitte/bakterier med ind eller ud. Især interessant hvis flere medarbejdergrupper fra forskellige afdelinger mødes til frokost

CleanBox med Luft og Lys

Samme sluse kan bruges til emner der skal ind i de rene områder som værktøj, forbrugsvare mm. Til mindre elementer, som elektronik, værktøj og forbrugsvarer, kan vi anbefales CleanBox active som placeres mellem ren og uren side.

CleanBox med luft og UV lys

Funktionsmåde af CleanBox:

  • Objektet placeres på risten i boxen fra den ”beskidte” side.
  • Når døren lukkes, låses de automatisk, lamperne tændes og blæser starter.
  • Objektet belyses i fastsat tid, cirka 120 sekunder eller i henhold til ønsker.
  • Når UV sekvens er færdig, kan en dør åbnes ved tryk på knap. Modsat dør forbliver låst.
  • Kun en dør kan være åben ad gangen og så snart døren lukkes, tænder lamperne og der køres en sekvens.
  • Dette sikrer at både luft i boksen og rist holdes rent mellem forskellige emner.

 

UV lyset dræber alle kendte bakterier og vira på alle overflader – hurtigt og effektivt

Vi tilstræber alt højest mulige effekt på alle tilgængelige overflader for at sikre maksimal desinfektion. UV lyset behandler alle overflader, der rammes. Med angivne dosis, vil I blive i stand til at dræbe alle kendte bakterier, virus og protozoer, som f.eks. salmonella, bacillus cereus, listeria monocytogene.

Behandlingstiden kan være fra få minutter til længere tidsintervaller og laves efter aftale.

Få det så det passer bedst til dit behov

Vi levere helst løsninger som er tilpasset lige netop dit behov og din virkelighed. På den måde får du den optimale løsning, hver gang.

Kontakt os for tilbud på en løsning tilpasset dig.