Lækagesøgningsapparater

Lækagesøgningsapparater - Leverandører af lækagesøgningsapparater finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end lækagesøgningsapparater, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om lækagesøgningsapparater:


Selandia Lækagesporing

Østerled 6
4300 Holbæk
Tlf.: 70 70 19 15
Email: info@70701915.dk

www.selandialaekagesporing.dk

Kompetencer: Lækagesporinger, Lækagesporing på alle former for skjulte rør, ledningslokalisering, spindelsøgning, fejlfinding på el gulvvarme, påvisning af gulvvarmeslanger, rørtætning med mere

Læs mere om Selandia Lækagesporing


Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Tlf.: 82303020
E-mail: 

web

Kompetencer: Nitrogen generatorer, trykluftfiltre, adsorptionstørrer, blødgøringsanlæg, Filterhuse, Erstatningsfiltre, Efterkølere, Dugpunktsmålere, flowmålere, Lækagemålere, Oliesensor, Partikelsensorer, Kondensat behandling, Autodræn, Trykluft beholdere/tanke, Sterilluft, Rustfri stål filtre, Sterile tankfiltre, Tankåndingsfiltre, Damp filtre, Posefiltre, Dybdefiltre, Spundne filtre, Støbte filtre, Plisserede filtre, Absolutte filtre, Membran filtre, Rustfri stål mesh filtre, Rustfri stål filterhuse, UV behandling, Erstatningsfilter, 3m filter, Cuno filter, Modulær Nitrogen Generator, Mini Nitrogen Generator, Twin Tower Nitrogen Generator, Membran Nitrogen Generator, Offshore Nitrogen Generator, Oxygen Generator, Modulær Oxygen Generator, Twin Tower Oxygen Generator, Medical Oxygen Generator, Oxygen Generator for Biogas, iogas filtrering, Biogas tørring, Methan gas filtrering, Methan gas tørring, ATEX godkendt udstyr, Vandbehandling, Omvendt Osmose anlæg ( RO anlæg), Ultrafiltreringsanlæg

Læs mere om Ultrafilter Skandinavien ApS


Elma – Find gas- og trykluftlækager 10 gange hurtigere end tidligere
Elma Instruments udstiller på El og Teknik 2020 stand C4822. På messen, lanceres en række nye spændende produkter.

Distran Ultra M Pro – et nyt agentur hos Elma Instruments…

Den traditionelle sniffer metode til detektering af lækager på trykbårne anlæg er normalt en langsommelig affære. Med Distran Ultra M Pro fra Elma Instruments skanner du nemt for lækager i op til 50 meters afstand - får du en lækage indikation på skærmen, som en farvet spot, går du tættere på lækagen, og kan nøjagtigt lokalisere, hvor utætheden er. Instrumentet arbejder fra 0,3 til 50 meters afstand, og finder super hurtigt en eventuel lækage af gasser, luft eller damp på trykbårne anlæg – samt vakuum ved reduceret afstand.

En lækage i et trykbårent anlæg afgiver ultralyd, som ikke er hørbart for det menneskelige øre. Ultra M Pro er opbygget med 124 super følsomme ultralydssensorer, som er strategisk placeret, så det er muligt at bestemme både retning og størrelse af lækagen. Trykket på anlægget skal være minimum 50 mbar, for at instrumentet kan detektere en eventuel lækage. I et stille miljø kan Ultra M Pro detektere en utæthed på ned til 2 liter/time, og i et industrimiljø ned til 10 liter/time.

  • Finder gaslækager 10 gange hurtigere end tidligere
  • Angiver beregnet lækage i liter/time
  • Skanner på op til 50 meters afstand og 180⁰ view
  • Finder lækage af gasser, luft, damp eller vakuum på trykbårne anlæg
  • 124 højfølsomme ultralyd sensorer indbygget
  • Dokumentation som akustiske billeder (JPEG) eller video (AVI)
  • Rapportering via Distran Audalytics (Cloud-baseret)

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.


Elma – Lækker biogassen? FLIR GF77 til visualisering af Metangaslækager
Elma Instruments præsenterer FLIR GF77 det første ”ikke kølede” kamera, som kan detektere og visualisere gaslækager

Gasarter udstråler termisk energi på forskellige bølgelængder, og FLIR GF77 er udviklet specifikt til detektering af metangas CH4 (Biogas).

FLIR GF77 - er i samme kabinet som det nye FLIR T840 med en 4” højtopløselig touchskærm, mulighed for at rotere linsen 180° for maksimal visning af skærm i forhold til linsens placering og ”Viewfinder” til brug ved udendørs opgaver. FLIR GF77 har, som sine brødre i GF-serien, mulighed for at anvende High Sensitivity Mode (HSM), hvilket gør detektering af gas endnu tydeligere.

Lækagesøgning af gasser foregår ofte med en ”sniffer”. Men hvis man først visuelt ser hvordan lækager bevæger sig i forhold til vindturbulens og bygningskonstruktion, vil man se, at gassens vandring er uforudsigelig, og det derfor vil være væsentlig nemmere at detektere med et termisk kamera. FLIR GF77 leveres med en 25° linse, hvilket gør lækagesøgning på afstand muligt.

Ønsker du mere info omkring ovenstående kamera kontakt Per Braad hos Elma Instruments på peb@elma.dk eller på T: 60 92 59 59


Elma – Infrarødt termometer og UV lækagedetektor
– Med intelligent laservisning af målepunktet, lommelygte og justerbar emissionsfaktor

Elma 616UV kombinerer den nyeste teknologi inden for infrarød temperatur måling med UV lækagedetek-tering. Dette giver dig helt nye muligheder, hvis du arbejder med køleanlæg, både i bygninger og inden for auto branchen. Med det specielle blå lys kan sporstoffer til registrering af lækager detekteres.

Elma 616UV har indbygget lommelygte med hvidt LED lys og indstillelig emissionsfaktor fra 0,1 til 1,00, hvilket gør instrumentet unikt til måling på emner med forskellig overflade. Elma 616UV har både min/max/middel måling samt HI/LOW alarm funktion, som gør spotmålinger til en formssag. Ved at indta-ste maximum- eller minimumstemperatur kan der foretages hurtige målinger, uden overhovedet at kigge på displayet, idet instrumentet vil afgive en høj hyletone, hvis maximum- eller minimumstemperaturen opnås.

Elma 616UV har belyst display og er udstyret med nyeste teknik, hvor en smart laser angiver omkredsen samt afstanden til målepunktet.

For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på www.elma.dk


Spiderlogger – Effektiv lækageovervågning til brug mod vandspild
Sparer vand, tid og penge

Vi ønsker et bæredygtigt og ansvarligt Danmark. Vi skal gøre brug af midler, teknikker og viden inden for miljørigtige løsninger. Her er kampen for mindskelse af ressourcespild en vigtig del. Flere og flere vandforsyninger er allerede med i kampen mod spildet af rent drikkevand. Vi har en høj kvalitet af grundvand i Danmark og det gør netop vandet til en af Danmarks vigtigste ressourcer. Med brug af vores viden inden for lækagesporingsteknikker, kan vi undgå at store mængder rent drikkevand går til spilde dagligt.

Den nye Spiderlogger muliggør en helt ny og effektiv lækagesporingsteknik. Sammen med ALMOSLEAK© online overvågningssystem, er de et perfekt teknisk makkerpar i kampen mod miljøbelastende vandspild. Med stigende urbanisering, ses et øget pres på drikkevandsledningsnettet i byerne. Ved vedligeholdelse er det problematisk, at tage en "time out" i et pulserende byliv. For at undgå gene af beboer, turister og arbejdere, er det vigtigt med en hurtig identificering af lækageområder. På den måde kan forsyningen planlægge arbejdet ved reparation, sådan at gene så vidt muligt kan undgås.

Spiderloggeren er et kompakt lækageovervågningssystem,  som kan placeres under en langt større del ventildækseler. Elementerne er sepereret fra hinanden, hvilket gør placering  under trange forhold mulig. Spiderloggeren giver lækagealarm via ALMOSLEAK© onlinesystem, som gør det muligt for lækageoperatørerne, at reagere hurtigt når en mulig lækage registreres. Det vil samlet set reducere vandspild, som er godt for både miljøet, forbrugerne og vandforsyningerne.


Håndlytter til aflytning af lækager – T-mic
T-mic er en elektronisk håndlytter til akustisk aflytning af lækager

• Godt og hurtigt overblik over om der er lækage i området
• Høj kvalitet og klar lyd
• Let og bærbar med trådløs hovedtelefon for større bevægelsesfrihed

T-mic elektronisk håndlytter er perfekt til, at have med når man er ude i marken. T-mic er let, bærbar og giver dig et godt overblik over mulige lækager i området. LED-display viser støjtal og batteristatus. Derud-over er der indbygget lygte i T-mic, så du kan se ned i eksempelvis målerbrønde.

T-mic anvendes når du tilser husinstallationer, ventilspindler, centralvarmeanlæg, målerbrønde, tekniske installationer og fjernvarmerør.

T-mic er handy og er nem at anvendelse ved hjælp af trykknap betjening.

For yderligere information, kontakt venligst Leif Koch A/S 7023 9898 www.leifkoch.dk


Emballagen sælger varen – men holder emballagen tæt?
Ny hurtig og ikke-destruktiv lækagetester til produktion eller laboratorium Strenometers nye lækagetester TS-E fra Rycobel nv. er en bordmodel der hurtigt og effektivt kan afgøre om der er utætheder i dit produkt hvad enten det er en lille eller en stor prøve, og uanset hvilken størrelse lækage man kan acceptere.

Indstil dine parametre, læg prøven ned i prøveposen, og luk til - under 15 sekunder senere giver instrumentet besked om prøven er godkendt, begrænset godkendt eller forkastet.
Emballagen trykkes hverken sammen eller pustes op under testen som desuden er både tør og ikkedestruktiv. Hvis man under testen skulle være så uheldig at en prøve ligefrem går itu, kan man let og på få øjeblikke udskifte prøveposen med en ren - eller en større hvis man har behov for at teste både små og store emner.

Alle parametre sættes let op, og der er plads til 20 forskellige testopsætninger. De menustyrede diagnostiske funktioner og kalibreringsrutinerne garanterer nem betjening og sporbarhed og hvis man ønsker at gemme data - for eksempel med henblik på at måle performance over tid - kan instrumentet gemme data for 30 dage.

Instrumentet har Danmarkspremiere nu, og kan i oktober måned afprøves på ikke mindre end 2 udstillinger i Danmark, nemlig CPH LabMed d. 7-9 oktober i København og på Foodtech d. 28-30 oktober i Messecenter Herning.
Yderligere information om lækagetester TS-E kan hentes hos
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk


Buckleys lækagesøgningsapparater – Bergstrøm Plastteknik
Lækagesøgningsapparater eller hulsøgningsapparater, vi kan kalde dem det vi vil, men uanset hvad vi kalder dem, så har de det formål, at finde huller i tagdækninger af tagpap eller tagfolie.
Buckleys lækagesøgningsapparater Lækagesøgningsapparater eller hulsøgningsapparater, vi kan kalde dem det vi vil, men uanset hvad vi kalder dem, så har de det formål, at finde huller i tagdækninger af tagpap eller tagfolie. Men de kan også anvendes til kontrol af RADON-spærrer, badeværelsesmembraner, geomembraner, svømmebassinfolier, i princippet alle steder hvor der er en ikke ledende membran udlagt på et underlag med elektrisk ledende egenskaber. Man skelner mellem lækagesøgningsapparter til tørre overflader, og apparater til våde/fugtige overflader. BUCKLEYS som vi er distributører for, er vel verdens førende udvikler indenfor netop denne type af apparater. Kendskabet til apparaterne herhjemme, er relativt begrænset, men ikke desto mindre, yderst velegnede for både tagdækningsvirksomheder, ingeniører, arkitekter og virksomheder, der enten drifter bygninger eller virksomheder med egen bygningsdrift afdeling. Lækagesøgning på flade tage: Fælles for begge systemer/apparater er, at der på flade tage skal være konstateret en lækage i bygningen, som forudsætning for at de virker. Desuden skal tagkonstruktionen være bygget helt traditionelt, med en tagdækning af enten tagpap eller tagfolie udlagt på mineraluld/polystyren med en bærende konstruktion af betondæk eller ståltrapez plader.