Metrologi

Industriel Metrologi dækker over måleteknik og kalibrering, hvor man søger at optimere processen af produktionen gennem kvalitetsstyring, måleteknik og dataopsamling.

Leverandører af og viden om udstyr til Metrologi:


Hexagon Metrology Nordic AB

Svista 7
SE-635 02 Eskilstuna

Ruskvädersgatan 8
SE-418 34 Göteborg
Tlf.: +46 16 160800
E-mail: info.se@hexagon.com

www.hexagonmi.com

Kompetencer: Berøringsfri måleudstyr, Dimensionsmåling, Lasermåling, Meteorologi, Metrologi, Målemaskiner

Læs mere om Hexagon Metrology Nordic AB


NORDIC ApS

Korskildelund 4
2670 Greve
Tlf.: 73 706 706
E-mail: info@nordic.nu

www.nordic.nu

Kompetencer: Målemaskiner, metrologi, positioneringsudstyr, encodere, impulsgivere, profilmåling, vibrationsmåleudstyr, maskinkomponenter, automatik, automation, strain-gauges, dcac-invertere, driftovervågningssystemer, el-motorer, elektronikkomponenter, elektronikkonstruktioner, elektronikmoduler, elektronikudvikling, elektronisk styring og automatik, elmotorer, invertere, kalibreringsinstrumenter, kalibreringssystemer, dybdemåling, kalibreringsudstyr, maskinovervågning

Læs mere om NORDIC ApS


ZEISS Industriel Måleteknik

Bregnerødvej 133A 1. Sal
3460 Birkerød
Tlf.: 70 15 70 15
E-mail: info.metrology.dk@zeiss.com

www.zeiss.dk/maaleteknik/home.html

Kompetencer: 3D CT scanning, Formtolerancer, Geometrisk produktspecifikationer, Præcision, Længdemåling, Computertomografi, Koordinatmålemaskiner, Målemaskiner, Positionstolerancer, Produktionsmåling, Kvalitetskontrol, Proceskontrol, Optisk måling

Læs mere om ZEISS Industriel Måleteknik


Zebicon a/s

Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Tlf. 76 50 91 52
E-mail: info@zebicon.com

www.zebicon.com

Kompetencer: 3D scanning, 3D opmåling, CT scanning, Materialeanalyse, Analyse af komponenter, Optisk 3D koordinatmåling, Emneopmåling, Kvalitetskontrol, 3D software, Inspektion, Måleudstyr, Uddannelse og træning

Læs mere om Zebicon a/s


Zebicon er dansk distributør af ZEISS’ produktportefølje HandsOnMetrology
Tidligere på året lancerede ZEISS en ny platform for 3D scanning, som målevirksomheden Zebicon i Billund nu er blevet en del af.

HandsOnMetrology er et koncept, der forener de håndholdte 3D laserscannere fra ZEISS med de mindste GOM 3D scannere. Dermed er der skabt en produktportefølje, som økonomisk er lettere tilgængelig og dækker behovet for en endnu bredere målgruppe.

"Med HandsOnMetrology fokuserer vi på afdelinger og virksomheder, der har et større behov for mobilitet og et ønske om at komme hurtigt i gang med 3D scanning til eksempelvis modelarbejde, reverse engineering og enkle måleopgaver," udtaler direktør for Zebicon, Jeppe H. Laursen.

Reverse engineering, vedligeholdelse og kvalitetskontrol

Produktporteføljen HandsOnMetrology dækker behov inden for både reverse engineering, vedligeholdelse og kvalitetskontrol. Det betyder, at disse 3D scannere er relevante for alt fra designere, museumsforskere og udviklingsafdelinger til kvalitetsafdelinger med mange forskellige emner eller små emneserier.

I kraft af mobiliteten og et skarpt prispunkt er systemerne særligt attraktive i teams, hvor scanningsopgaver er udviklingsorienterede og løses ad hoc.

Jeppe H. Laursen udtaler, "Vi er glade for, at vi nu også kan tilbyde håndholdte 3D scannere, da vi især ser et stort potentiale for disse produkter på reverse engineering området. Det bliver spændende at få opbygget erfaring med muligheder og begrænsninger for de håndholdte systemer, så vi står stærkt til at vejlede kunderne til den rette løsning ud fra deres behov."