2-komponent anlæg

Sådan fungerer et 2-komponent anlæg til lakering og maling

Et to-komponent anlæg til lakering og maling er afgørende for professionelle overfladebehandlere. Dette avancerede system blander to separate komponenter – normalt en base og en hærder – i præcise forhold, hvilket sikrer en optimal kemisk reaktion og dermed en holdbar og højtydende finish.

Denne teknologi tillader skræddersyet kontrol af malingsammensætningen, hvilket resulterer i ensartet farvefordeling, bedre vedhæftning og modstandsdygtighed over for ekstreme miljøforhold. Ved at kombinere komponenterne på stedet elimineres risikoen for, at materialet hærder eller forringes før påføring.

Kravene til nøjagtighed og dokumentation i forbindelse med 2K sprøjtning er stigende. Det er derfor vigtigt at vælge et anlæg der kan opfylde alle krav til nøjagtighed, kvalitet og dokumentation

Leverandører af 2-komponent anlæg:

G.A. Hansen A/S

Symfonivej 22
2730 Herlev
Telefon: +45 44 91 35 33
E-mail: info@ga-hansen.dk

www.ga-hansen.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

REMA TIP TOP Danmark A/S

Ambolten 27
6000 Kolding
Tlf.: 75 52 81 33
E-mail: tiptop@tiptop.dk

www.tiptop.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Tlf.: +45 56275000
E-mail: tn@scanotech.dk

www.scanotech.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Wagner 

Viborgvej 100A
8600 Silkeborg
Tlf.: 70 20 02 45

Linkedin

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om 2-komponent anlæg:

To-komponent systemer giver også mulighed for hurtigere tørretider og øget produktivitet, da de kemiske reaktioner aktiveres ved påføringen. Dette reducerer ventetiden mellem lag og muliggør hurtigere håndtering af behandlede emner.

Desuden giver to-komponent teknologien mulighed for brug af et bredere udvalg af malings- og laktyper, herunder højtydende epoxy- og polyurethanbaserede materialer, der tilbyder enestående slidstyrke og kemisk resistens.

For industrier, hvor kvaliteten af ​​finishen er afgørende, såsom bilindustrien, møbelproduktion og metalforarbejdning, er investering i et to-komponent anlæg en nødvendighed for at opnå de ønskede resultater.

I sidste ende giver to-komponent teknologien en professionel løsning, der opfylder kravene til holdbarhed, æstetik og ydeevne, og som sikrer langvarig beskyttelse og skønhed for behandlede overflader.


Priess A/S i Vinderup valgte Sames Kremlin Cyclomix® EVO 2k anlæg fra scanOtech


01.maj 2024


Priess A/S i Vinderup valgte Sames Kremlin Cyclomix® EVO 2k anlæg fra scanOtech

Priess A/S er Danmarks førende leverandør af et bredt spekter af teknikhuse til drikkevand, spildevand, fjernvarme, bredbånd, el forsyning mv. Priess A/S er et traditionsrigt firma med rødder tilbage fra 1921. Siden da har fabrikken i Vinderup tilpasset sig den løbende udvikling i markedet.

Introduktion af det banebrydende 2K -blandingsudstyr, Sames Kremlin Cyclomix® EVO fra scanOtech - var det indlysende valg for Priess A/S i Vinderup da de skulle opgradere Deres 2K maleanlæg! Sames Kremlin nye innovative 2K udstyr Cyclomix® EVO er den perfekte løsning til præcisionsblanding, tidsbesparende effektivitet, brugervenlig design og holdbarhed.

Hos Priess A/S er innovation og effektivitet kernen i alt, hvad vi gør udtaler Produktionsleder Pelle Jørgensen. Derfor har vi valgt Sames Kremlin Cyclomix® EVO fra scanOtech som vores go-to-løsning til alle vores 2K-blandingsbehov.

Den brugervenlige grænseflade og intuitive Cyclomix® EVO kontroller gør det let for vores team at betjene og vedligeholde udstyret med minimal træning. Dette betyder mindre nedetid og mere produktivitet for Priess A/S.

Produktionsleder Pelle Jørgensen tilføjer at det er meget sigende for brugervenlighed hvor godt malerne har taget imod det nye anlæg. Det er ikke givet at medarbejdere med høj anciennitet tager godt imod store forandringer så det siger meget om hvor nemt det er at betjene og hvordan resultatet bliver.

Og jeg må sige at scanOtech leverer fremragende kundesupport og service, hvilket sikrer, at vi har den hjælp, vi har brug for, når det er nødvendigt. At vide, at vi har en pålidelig partner, der bakker os op, giver os ro i sindet og tillid til vores valg. Han forsætter med at samarbejdet indtil videre har været forbilledligt. Jeg er meget tilfreds med support og service.

scanOtech er partner og autoriseret forhandler af SAMES, Europas ældste producent af udstyr og løsninger til moderne industriel overfladebehandling.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din overflade.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk eller ring tlf: +45 56 27 50 00 vi står klar med den nødvendige Know-How, det rigtige udstyr og de innovative idéer til at guide dig sikkert igennem forløbet fra start til finish.Cookie-indstillinger