Overfladebehandling

Overfladebehandling – Fra forbehandling til finish

Overfladebehandling dækker for det første over et emnes overflade og den behandling som dette udsættes for – Og samtidig flere typer af behandling. Overladebehandling foretages på mange materialer, både plast, træ og metal og herunder hører både forbehandling, selve behandlingen og så en finish (ex. elektropolering). Af de mere kendte typer overfladebehandling kendes pulverlakeringen, som også foretages for mange private.

Overfladebehandling spiller en afgørende rolle inden for industrien, især i processer som industrilakering og galvanisering. Disse teknikker bidrager til at forbedre produktets æstetik, holdbarhed og funktionalitet. Metallet påføres enten elektrolytisk eller ved neddypning af stålet i et smeltebad af det pågældende metal.

Leverandører af Overfladebehandling:

ALCUMATIC A/S

Rønsdam 4, Ragebøl
6400 Sønderborg
Tlf.: 74 48 57 50

www.alcumatic.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Alu Parts ApS

Bødkervej 3
7600 Struer
Tlf.: 97 85 10 77
E-mail: mail@aluparts.dk

www.aluparts.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Anmasi A/S

anmasi

Thorsvej 240
7200 Grindsted
Tlf.: 76 50 02 32
E-mail: info@anmasi.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Better Climate.dk ApS

Knud Bro Allé 7C
3660 Stenløse
Tlf.: 22 22 25 26
E-mail info@betterclimate.dk

www.betterclimate.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Brandts Industrilakering A/S

Formervej 1
6800 Varde
Tlf.: 75211600
E-mail: brandt@brandt-as.dk

www.brandt-as.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

DanGard A/S

Storstrømsvej 49
6715 Esbjerg N
E-mail: info@dangard.dk
Telefon: +45 75 14 13 22

www.dangard.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Dansk Materiale Teknik A/S

Strøvej 84​
​DK-3320 Skævinge
Tlf.: ​70 20 16 01
E-mail: dmt@dmtas.dk

www.dmtas.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Flex Trim A/S

Flex Trim

Hedelund 28
7870 Roslev
Tlf.: +45 96 76 01 28
E-mail: info@flex-trim.com

www.flex-trim.com

Se hele vores produktprogram og profil her

Gardit A/S

Krogsgårdsvej 6
8620 Kjellerup
Tlf.: +45 86 62 44 99
E-mail: gardit@gardit.dk

www.gardit.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

John Bjerrum Nielsen A/S

Industrivej 5
6470 Bramming
Tlf: 75 17 44 88
E-mail: order@bjerrum-nielsen.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Lars Broe Rustfri stål A/S

Herluf Trolles Vej 20
5220 Odense SØ
Tlf.:63 15 09 09
Email: larsbroe@larsbroe.dk

www.larsbroe.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Mekoprint A/S

Hermesvej 2
9530 Støvring
Telf.: 99 36 56 00
E-mail: info@mekoprint.dk

www.mekoprint.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

RT9 Scandinavian Rope Access

Framlev Korsvej 25
8462 Harlev J
Tlf. 30 80 00 70
E-mail: info@rt9.dk

www.rt9.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Sky-Work A/S

Fyrrely 23
7451 Sunds
Tlf.: 91 91 91 58
E-mail: info@skywork.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Tantaline CVD ApS

Nordborgvej 81
6430 Nordborg
Tlf.: 70 200 679/ Mobil 28 920 029

web

Se hele vores produktprogram og profil her

VETA Industry ApS

Marielundvej 33
2730 Herlev
Tlf.: 44 84 11 33
E-mail: info@veta.dk

www.veta.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Wagner 

Viborgvej 100A
8600 Silkeborg
Tlf.: 70 20 02 45

Linkedin

Se hele vores produktprogram og profil her


 


Teknologisk Institut – Overfladebelægninger kommer nu med certificering
Tribologi på Teknologisk Institut, som udfører avancerede overfladebelægninger for industrien, er nu ISO 9001 certificeret. Det giver større tryghed for kunderne.

Med en ISO 9001 certificering til Tribologi imødekommer Teknologisk Institut den øgede efterspørgsel på certificeret proceshåndtering. Dermed er man gearet til at forsyne industrien med belægninger, der fx øger effektiviteten. Samtidig betyder certificeringen, at kunderne undgår at selv skulle auditere – dvs. kontrollere og godkende - Teknologisk Institut som deres underleverandør.

Tribologi handler om overflader, der bevæger sig mod hinanden, og inden for dette område samarbejder Teknologisk Institut hver dag med kunder, der har høje dokumentationskrav til færdige komponenter og belægninger - det stiller omfattende krav til proceshåndteringen. Derfor var certificeringen til Tribologi et naturligt og vigtigt skridt, som netop garanterer en systematiseret tilgang til håndtering af ledelsesstrategier og processer, som indfrier kundernes forventninger.

- Med ISO 9001 certificeringen bliver alle processer certificeret. Det er selvfølgelig vigtigt set fra kundernes side, fordi ISO 9001 certificeringen giver en forventning om, at der er styr på kundernes emner fra start til slut - og at der er styr på alle processerne. Det sikrer kunden, at de aftaler vi indgår, også vil være de aftaler, vi arbejder ud fra, samt at afvigelser håndteres professionelt. På den måde er det langt hen ad vejen et spørgsmål om, at man skaber en ægte tryghed i maven for kunden, lyder det fra Bjarke Holl Christensen, Sektionsleder på Teknologisk Institut.

Det at Teknologisk Institut nu kan imødekomme efterspørgslen på certificeret proceshåndtering betyder, at man i endnu højere grad kan understøtte industrien med overfladebelægninger, der fx er med til at øge effektiviteten på komponenter.

En forenkling af kundernes processer
Ud over at certificeringen sikrer kunden fuld sporbarhed i processen, forklarer Bjarke Holl Christensen også, at certificeringen forenkler kundernes processer, fordi de undgår selv at skulle auditere, hvilket blandt andet kan være tilfældet i fødevare- og medico-segmentet.

- Selvom vi langt hen ad vejen har kørt rigtig mange af de samme processer tidligere, så har det for os været et spørgsmål om at kunne dokumentere det via en ekstern blåstempling. Tidligere har flere af vores kunder skullet auditere os for at have os som underleverandører, men i og med at vi nu har fået certificeringen, betyder det, at de undgår denne proces. Så foruden at være en tryghedsskabende faktor er det også en forenkling af deres processer, fordi det allerede er gjort af en ekstern part, fortæller Bjarke Holl Christensen og tilføjer:

- Derfor vil mange kunder komme til at spare arbejde ved, at vi har fået et eksternt stempel på, at den måde vi agerer på og kører vores processer er i orden.

Et kontant og skarpt blik på mulige forbedringer
Det er ikke kun i forhold til eksternt samarbejde, at certificeringen har betydning: I internt regi forudsætter certificeringen også et konstant og skarpt fokus på processerne.

- ISO 9001 certificeringen forudsætter og kræver, at vi hele tiden forholder os til vores egne processer, og det tvinger os derfor til hele tiden til at holde os skarpe på at gøre tingene bedst muligt. På den måde har certificeringen også en intern betydning, der sikrer et meget skarpt ledelsesmæssigt fokus, fortæller Bjarke Holl Christensen.

"Kvalitet er en helt central parameter for os"
Netop det skarpe fokus på kvalitetsledelse kommer også kunderne til gavn, da der stilles skarpt på en gennemgående forbedring af leverings- og oppetider samt altid at kunne levere den bedste kvalitet.

- Kvalitet er en helt central parameter for os, og derfor er det også vigtigt hele tiden at være på forkant med processer, der sikrer, at vi gør tingene bedst muligt, fortæller Bjarke Holl Christensen og uddyber, hvordan certificeringen har været en ekstern bekræftelse på centerets kvalitetsmæssige krav:

- Med ISO 9001 certificeringen går vi fra, at vores fokus på kvalitet og professionalisme er implicit, til at det også er eksplicit bekræftet af eksterne parter.Cookie-indstillinger